Ačiū Anasko
Atlikimas toks - taurė (ji tokia violetinė), mažas žibintuvėlis, fonui naudotas tamsiai žalias kartono lapas, fotoaparatas ant štatyvo, fotografuota su distanciniu, visiškoje tamsoje. Fotografavau su Auto fokusu, todėl tam kad sufokusuotų tamsoje įjungdavau žibintuvėlį ir šviesą nukreipdavu į taurės vidaus apačią, išlaikymas 8s, per jas sukiodavau ratais žibintuvėlį taurėje, štai ir visa paslaptis ISO 200, f5. Jei kas domina ar neaišku, klausk - atsakysiu
Temą jau kaip ir sugalvojus "Knyga" (prie temos dar galima prikabinti popieriaus potemę).
QUOTE(Anasko @ 2008 02 27, 23:22)
Taigi jau pasirasiau
pasirašei, kad nesimato
Getter, buvo Knyga.. gal kiek pakeist, painterpretuot ..
QUOTE(Getter @ 2008 02 27, 23:23)
Atlikimas toks
Ir iš kur tiek fantazijos pas žmones T.y. aš čia gerąja prasme esu nustebusi
QUOTE(Anasko @ 2008 02 27, 23:30)
spalvota irgi labai gera man patinka
Sveikinu avyttes, nors nebalsavu ir nedalyvavau . Nėra šiuo metu man jokio stimulo, sėdžiu surūgusi su, eilinį kartą, sergančiais vaikais
Vvvvv, dėkui tau už komentarą, nereali tu šiuo atžvilgiu. Beje, tavo foto darosi vis nuostabesnės. Tik nenoriu, kad būtum tokia liūdna . Noriu tavo auto su šupsena
Vvvvv, dėkui tau už komentarą, nereali tu šiuo atžvilgiu. Beje, tavo foto darosi vis nuostabesnės. Tik nenoriu, kad būtum tokia liūdna . Noriu tavo auto su šupsena
***** negi Žalgiris prakiš kašį?
Elina, duok savo vaikučiams ežiuolės pagert. Tokį imunitetą duoda
Elina, duok savo vaikučiams ežiuolės pagert. Tokį imunitetą duoda
QUOTE(westa @ 2008 02 27, 23:29)
rimtai buvo nemačiau
QUOTE(Elina @ 2008 02 28, 00:46)
Pratęsimas
Nu nelenda visai
Papildyta:
vsio, ragas, prakišėm
Papildyta:
oba nu ne, dar šansas yra
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 27, 23:48)
mane jau pykina nuo tokio banguoto žaidimo..
offtopinam