Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Vvvv, smagu matyti tavo komentarus čia 4u.gif Geros kelionės, malonių įspūdžių ir susitikimas manau bus suorganizuotas drinks_cheers.gif

Vat vis nepakomentuoju tavo nuotraukų Kūdroje, perbėgom aš ten pereinu per nuotraukas, pakomentuoju tik tas, kurios išverčia iš klumpių, visom prasmėm biggrin.gif Norėjau pasakyti, kad labai patiko tavo peizažai, tokie tykūs be galo, užhipnotizuojantys.. Patinka tokie švarūs darbai 4u.gif

Laputaite 4u.gif patiko tavo "Miegančioji gražuolė", šaunių idėjų turi, kažkaip ir nujaučiau, kad bus tavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 02 27, 22:05)
Getter, tavo nuotraukytes su suniuku..... neatsispiriu gyvunams..
taip ir nesupratau ar jis tikras ar ne.. bet suniukas patiko... visa kita siek tiek persviesta.. mazius dirbtinai siek tiek akytes uzmerkes.... bet seimyniniai kadrai man nera nuobodus.. galiu pas visus sveciuose vartyti albumus... man grazu darni seima.. laimingi vaikai...

Ačiū 4u.gif Šuniukas negyvas biggrin.gif tik įjungus kvepuoja ir knarkia, jo pilvukas kilnojasi, tai va tiek to gyvumo biggrin.gif bet mums visiems atrakcija ir jis jau mūsų šeimos narys biggrin.gif

Tavo portretukas išties nuostabus, ech...kadanors gal pavyks kokybę tokią išgaut ir man blush2.gif
Papildyta:
Jau pamačiau kad mano favoritė - ''pūskite į mane pūskite'' yra avytess bigsmile.gif tai nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif first.gif
Atsakyti
Sveiki visi,

Buvau truputi išvykus atostogų į Egiptą: lėkėm, ilsėjomės ir daug fotografavome - o jau kokie vaizdai toje šalyje! Atgaiva akiai ir daug darbo fotoaparatui;) Kai išsiryškinsiu ir nusiskanuosiu visas juostas, būtinai pasidalinsiu rezultatais 4u.gif

Beje, dėkui visiems už komentarus ir vertinimus namų darbuose..Kažkaip čia visai netikėtai.. Tokia nuostabi tema buvo paskelbta, kodėl gi tiek ne daug darbų buvo idėta? unsure.gif
Ech, kažkaip net nesąžininga, kad ir vėl man reikia galvoti temą.. Tai sumąsčiau, gal jūs siūlykite įvairius variantus, o aš jau kaip nors atrinksiu arba kartu atrinksim biggrin.gif

Aš irgi galiu pora variantų pasiūlyti: "sudie", "aš ir tu", "juoda balta", "spalvoti sapnai", "dalis"(pvz kūno ir t.t.)...
Laukiu jūsų variantų 4u.gif

P.s. Ir dar kartą dėkui;)

Atsakyti
AVYTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES na sveikinu. O aš taip galvą sukau taip sukau, kieno ta nuotrauką. Ramiai miegoti negalėjau. O apie tave negalvojau, nes maniau atostogauji. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Na bet tu ir šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 02 27, 22:27)
AVYTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES  na sveikinu. O aš taip galvą sukau taip sukau, kieno ta nuotrauką. Ramiai miegoti negalėjau. O apie tave negalvojau, nes maniau atostogauji. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Na bet tu ir šaunuolė  4u.gif

g.gif lotuliukas.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
dar vienas puslapis ČIA ir dar http://www.dewdropphotography.com/

avytess, sveikinimai.. aš beveik neturėjau abejonių kieno čia foto smile.gif ..laukiam naujos temos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 27 vasario 2008 - 22:44
Nu idekit gi kas nors cia savo pasakos nuotraukas...
labai idomu pamatyti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 27, 21:49)
man Pepė labai patiko.. ir mieganti gražuolė labai labai.. ir katės namai su Littles pet shop kačiuku ( lyg taip rašos, čia man dukra sufleravo)..ir labai labai Anasko kurpaitė išmesta pralinksmino.. super idėja  thumbup.gif
blush2.gif

Sveikinimai Avytess 4u.gif first.gif kiek maciau tavo foto, sita kitokia.

Sveikinu Getter first.gif 4u.gif saunuole bigsmile.gif dabar prasom isduoti paslapti mirksiukas.gif Ir labai laukiu temos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 02 27, 23:04)
Sveikinimai Avytess  4u.gif  first.gif kiek maciau tavo foto, sita kitokia.

Sveikinu Getter  first.gif  4u.gif saunuole bigsmile.gif  dabar prasom isduoti paslapti  mirksiukas.gif  Ir labai laukiu temos bigsmile.gif

Prisijungiu prie sveikinimų ir prašymo,kad Getter išduotų paslaptį 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Avytes.. kruva balionu nuo manes.. as irgi neitariau, kad tavo foto... ax.gif vien del remu biggrin.gif biggrin.gif siaip patiko, uzkabino savo stilingumu!

QUOTE(sayonara @ 2008 02 27, 22:17)
gal Tau kokį vėją užsakyt, kad greičiau išnešiotų?

xixi.. tegu naturaliai issisklaido rolleyes.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 27, 22:20)
Vvvv, smagu matyti tavo komentarus čia  Geros kelionės, malonių įspūdžių ir susitikimas manau bus suorganizuotas

Vat vis nepakomentuoju tavo nuotraukų Kūdroje, perbėgom aš ten pereinu per nuotraukas, pakomentuoju tik tas, kurios išverčia iš klumpių, visom prasmėm Norėjau pasakyti, kad labai patiko tavo peizažai, tokie tykūs be galo, užhipnotizuojantys.. Patinka tokie švarūs darbai 4u.gif

aciu Pupeliuk smile.gif tikiuosi pasimatysim smile.gif

QUOTE(Getter @ 2008 02 27, 22:22)
Ačiū  :Šuniukas negyvas  tik įjungus kvepuoja ir knarkia, jo pilvukas kilnojasi, tai va tiek to gyvumo bet mums visiems atrakcija ir jis jau mūsų šeimos narys 

Tavo portretukas išties nuostabus, ech...kadanors gal pavyks kokybę tokią išgaut ir man 

na va... as ir sudvejojau ar gyvas biggrin.gif faina butu jei butu gyvas smile.gif svarbu seimos narys wink.gif
o del kokybes... tiesiog foto pries langa.. vidury dienos smile.gif daugiau nieko smile.gif ai plius ideja smile.gif ir jausmai smile.gif

ir zinoma sveikinimai su ND laimejimu smile.gif saunuole smile.gif
Atsakyti
na va ir mano Pasakos favoritės autorė pasirodė.. inc šaunuolė !!! superinis modeliukas, įtikinama pasakų herojė bigsmile.gif

Anasko, marš po darbeliais pasirašyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 27 vasario 2008 - 23:20
Negaliu nepagirti Vvvvv auto ax.gif neturiu tiek graziu zodziu issakyti komplimentus kaip modeliui tiek darbui ax.gif rolleyes.gif
Papildyta:
Sayonaros vagiu patronas liuksiskas biggrin.gif

Westos patiko orchideja kitu kampu, svelniai-agresyvi gavosi smile.gif

Taigi jau pasirasiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 27 vasario 2008 - 23:22