Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Desiree @ 2008 02 27, 21:34)
4u.gif Pasaka apie Snieguolę laimėjo  Sveikinu sveikinu  4u.gif Smalsu kas autorius. Laukiam naujos temos.

Taip pat Šviesos surinkėjo autorei sveikinimai  4u.gif

Sveikinu nugaletojas 4u.gif

Gal galetumet <pasakos> foto ideti bent pirmas tris vietas?
butu labai idomu pamatyti biggrin.gif
Atsakyti
O aš žiūriu į šviesos nuotraukas ir ta mergytė su pyragu ir žvakute. Nu kur aš ją mačiau. nu kur aš ją mačiau. jaučiu čia, sm, jau rodėt jos portretuką ar ne? Bet toks jausmas, kad aš ją tikrai pažįstu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 27, 21:52)
nea, ten bus aturoĖ biggrin.gif

gali būti.. kažkuriam komentare autoriaus pačio kotais užkliuvo, kad autorius biggrin.gif .. va suradau kodėl taip galvojau biggrin.gif .. kažkodėl nusprendžiau kad pepė ir miegančioji gražuolė - to pačio autoriaus.. o pas Laputaitę vienas komentaras po gražuole vyrišku asmeniu parašytas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .. tai va ir sumaišties įnešė tongue.gif

sayonara, gi nedalyvavau aš ND schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif .. sėsk - 2 man unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 27 vasario 2008 - 21:58
QUOTE(laputaitė @ 2008 02 27, 21:52)
Getter, karščiausi sveikinimai  4u.gif  4u.gif
Pasikartosiu, bet tavo nuotrauka man GROŽIS  biggrin.gif

Ačius didelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 02 27, 21:54)
O aš žiūriu į šviesos nuotraukas ir ta mergytė su pyragu ir žvakute. Nu kur aš ją mačiau. nu kur aš ją mačiau. jaučiu čia, sm, jau rodėt jos portretuką ar ne? Bet toks jausmas, kad aš ją tikrai pažįstu  doh.gif

ar tik ne westos mergaitė?..smile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 27, 21:55)
ar tik ne westos mergaitė?..smile.gif g.gif

neaa smile.gif mano didesnė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 27, 22:01)
neaa smile.gif mano didesnė  smile.gif

et, nepataikiau biggrin.gif
Atsakyti
ateinu trumpam pas jus.. sestadieni jau kelione.. tikiuosi kazko is jos... gal naujo posukio.. tikiuosi grizus, kad viskas pasikeis smile.gif tikiuosi pafgotografuoti ten.. atrasti kazka naujo savo nuotraukose.. naujo, t.y. naujo.. ne save smile.gif
labai pasiilgau jusu.. bet uzsuku tik i kudra.. nezinau kodel.. gal kad speju pamatyt daugiau foto...

idedu viena... nuotrauka su viltim smile.gif

user posted image

ACIU California girl, uz mailu gauta nuotrauka!!! labai labai!!!

Getter, tavo nuotraukytes su suniuku..... neatsispiriu gyvunams..
taip ir nesupratau ar jis tikras ar ne.. bet suniukas patiko... visa kita siek tiek persviesta.. mazius dirbtinai siek tiek akytes uzmerkes.... bet seimyniniai kadrai man nera nuobodus.. galiu pas visus sveciuose vartyti albumus... man grazu darni seima.. laimingi vaikai...

Degute, objektas idomus... saules laikrodis turi gilia prasme.. noreciau kazkaip kitaip iamzinto kadro... su daugiau minties bei emocijos.. na emocionali as siuo metu... todel to noriu wink.gif
parodyk pvz ranka stabdancia laika... parodyk lupas, kurios maldauja laiko sustpti...

Elina, net Kudroj nieko nerasau prie tavo kadru paskutiniu... jie kitokie.. tu gali geriau.. as tavim labai tikiu... tu gabi, turi gera technika.. matyt tik noras isbleses... pazadek sukurt grazia aplinka, juk tavo namai nuostabus... pasiimt dukriuka.. aprenk pasakiskai kaip tu moki.. ir fotografuok.. su mintim.. kad visiems butu nerealiai idomu... dabartiniai kadrai.. tiesiog faktai.. mazai jausmu...
nemalonu taip rasyti, bet zinau, kad pasitiki mano zodziais...
man tu faina wink.gif tad noriu is taves daug wink.gif

bite maja, man vis pries akis stovi.. "kai nieko nesinori".. nerealu nerealiausia... noriu daugiau tokiu kadru... o miestas tavo kaip visada zavingas.. o ir uzmiestis patinka.. kazka turi tavo foto.. tiesiog kelias.. tiesiog stulpas.. bet tavo ir niekieno kito... smile.gif

ZverisKLP, faina tavo senoji nuotrauka.. su nuotaika.. emocija.. sava faktura... jauciasi seni geri laikai.. laukiu is taves tavo tokiu kadru dabartiniu!!!!!!! wink.gif
p.s. tos foto didesne snepersiunciau, mail'as streikavo.. bet manau tau ji nereikalinga smile.gif

sayonara, kazkaip man tavo kadrai.. NEREALUS... na patinka.. patinka.. patinka...
kazkaip seniau nepastebedavau ju tokiu kokie jie yra dabar.. jie visada tokie buvo, ar as tik dabar pamaciau?
belerinos mano favorites.. ir mergytes grojancios sokancios.. mmmmm .... labai labai...

beje.. kai as grisiu ir is Londono visi suguzes turit pazadet man pasimatyma smile.gif su arbata, fotoaparatais ir gera nuotaika wink.gif

westa, tavo gele.. primine kaukole... na geraja prasme... sukele kazkokius keistus jausmus... o fotografijoj manau tai svarbu...

na o mesrgyte tavo kudroj matyta "kai ne' kazkuo artima man... as viena foto irgi padariau su pasislepimu... o kas artima visada patinka smile.gif

Gaziulka, labai patiko aukstyn kojom... taip kaip as noreciau but...
man patinka toks crazy kadras... linskmas ir kartu liudnas...

kol kas tiek permeciau akimis.. ankstesniu zinuciu dar nemaciau.. kazka matyt praleidau... sorry jei kas interpretuos neteisingai smile.gif mano zodzius galima praleisti pro ausis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 27 vasario 2008 - 22:11
vvvvv, ačiū..smile.gif kadrai kaip kadrai, kai kurie geresni, kai kurie prastesni.. nenoriu vėl užvesti tos temos, bet aš į juostą fotografuodama kaifuoju, o kartu truputį baisiuosi, kiek dar daug reikia išmokti ir dirbti.. doh.gif bet skaitmenos tikrai nemesiu, neįmanoma.. smile.gif tam tikrais atvejais nepamainoma ji, kitais - juosta..

susitikimą, manau, galiu pažadėti..smile.gif

smagu, kad nuotraukos pavadinimas jau kitoks wink.gif cioce Tu biggrin.gif pareik.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 27, 22:10)
cioce Tu biggrin.gif pareik.

cioce tu pati biggrin.gif saunu kad juosta ar ne juosta, bet judina tave tik i gera puse! zaviuosi smile.gif
o as grisiu... kai isgyvensiu smile.gif znai buna degi ir perdegi.. tai jauciu jau kaip pelenai virs galvos ratus suka smile.gif
Atsakyti
vvvv kaip visuomet smile.gif .. ačiū , pailsėk.. atitrūk.. ir vėl pradėk..

įdedu vieną vestuvių fotografo psl ČIA radau daug mielų man foto .. bej gal buvo kas kada įdėjęs, nepamenu
dar vienas ČIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 27 vasario 2008 - 22:20
QUOTE(vvvvv @ 2008 02 27, 22:13)
cioce tu pati biggrin.gif saunu kad juosta ar ne juosta, bet judina tave tik i gera puse! zaviuosi smile.gif
o as grisiu... kai isgyvensiu smile.gif znai buna degi ir perdegi.. tai jauciu jau kaip pelenai virs galvos ratus suka smile.gif

na, tikiuosi, kad į gerą smile.gif
šeštadienį būsiu vaikų gimtadienyje, faktas, kad skaitmena eis trason, gal ką parsinešiu..smile.gif

gal Tau kokį vėją užsakyt, kad greičiau išnešiotų? g.gif
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 02 27, 22:14)
vvvv kaip visuomet  smile.gif .. ačiū , pailsėk.. atitrūk.. ir vėl pradėk..

įdedu vieną vestuvių fotografo psl ČIA radau daug mielų man foto

avytess, sveikinimai wink.gif)))
Atsakyti