galvoju galvoju (kartais taip darau ) kad nepagyriau ar nepapeikiau:
Opa portretukas puikus, įstrigo atmintin labai labai ta moteris...
sayonara taip apipilta buvo pagyromis, kad net neradau gražesnių žodžių, bet tikrai abi foto super na šiandieninės kiek prastesnės , bet su smuikininke - tiesiai ant sienos abi..
gaziulka, vis prisimenu tavo užsimerkusią merginą vyro glėbyje... (seniai rodei) žinok įstrigo man ta serija... kiek vienodos foto buvo, bet išsirinkus vieną - manau puiki būtų nuotaika... vaikas kitu kampu irgi įdomus momentas
bitėmaja šie peizažiukai kiek nublanko po tavo norvegiškųjų ir juodkalnijiškų trūko ir šviesumo kažkaip man ir tokio kadro skaidrumo, kurie būna tavo peizažuose
ca_girl gyriau už tą juostinę seriją atrodo
elinos pirmoji dukriuko foto patiko kažkaip... tiesiog liūdesys patiko, rimtumas. apdirbimas - ne.... serija su tėvelio gimtadieniu nepatiko... tiesiog man tai labai asmeninės foto, kokių nesinori demonstruoti kitiems internete (čia mano asmeninės sąvybės šneka), o šeimos albume gali užimti puikią vietą.
QUOTE(Sansara @ 2008 02 27, 21:17)
ca_girl gyriau už tą juostinę seriją atrodo
Pameciau skaiciu kas gyre kas ne Aciu aciu
Pamirsau pamineti, bet tikrai labai istrigo ir labai sauni sayonaros smuikininkes antroji nuotrauka tiesiog be zodziu, i rema ir ant sienos tokia O mergaites grozis tai zodziais neapsakomas, buna gi graziu zmoniu
Gaziulka, geras momentas Graziai i j/b paversta
QUOTE(Desiree @ 2008 02 27, 21:47)
dviem balais tik atsiliko Pepė ten tai Personažiuką turi autorė
aha.. faina pepė.. aš tą simpatulką iškart atpažinau, kai tik įdėjo.. mamyte, eik pasirašyt po nuotrauka
Snieguolės autoryste aš irgi irgi avytess įtariau
Getter jau tikrai galima sveikinti - yra parašas po nuotrauka
ačiū
QUOTE(Desiree @ 2008 02 27, 21:47)
dviem balais tik atsiliko Pepė ten tai Personažiuką turi autorė
o ten manau autorius bus
QUOTE(Getter @ 2008 02 27, 21:48)
ahaa
man Pepė labai patiko.. ir mieganti gražuolė labai labai.. ir katės namai su Littles pet shop kačiuku ( lyg taip rašos, čia man dukra sufleravo)..ir labai labai Anasko kurpaitė išmesta pralinksmino.. super idėja
QUOTE(westa @ 2008 02 27, 21:49)
o ten manau autorius bus
ahaa
man Pepė labai patiko.. ir mieganti gražuolė labai labai.. ir katės namai su Littles pet shop kačiuku ( lyg taip rašos, čia man dukra sufleravo)..ir labai labai Anasko kurpaitė išmesta pralinksmino.. super idėja
ahaa
nea, ten bus aturoĖ