Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

galvoju galvoju (kartais taip darau lotuliukas.gif ) kad nepagyriau ar nepapeikiau:
Opa portretukas puikus, įstrigo atmintin labai labai ta moteris... wub.gif
sayonara taip apipilta buvo pagyromis, kad net neradau gražesnių žodžių, bet tikrai abi foto super thumbup.gif na šiandieninės kiek prastesnės mirksiukas.gif , bet su smuikininke - tiesiai ant sienos abi..
gaziulka, vis prisimenu tavo užsimerkusią merginą vyro glėbyje... (seniai rodei) žinok įstrigo man ta serija... kiek vienodos foto buvo, bet išsirinkus vieną - manau puiki būtų nuotaika... vaikas kitu kampu irgi įdomus momentas mirksiukas.gif
bitėmaja šie peizažiukai kiek nublanko po tavo norvegiškųjų ir juodkalnijiškų blush2.gif trūko ir šviesumo kažkaip man ir tokio kadro skaidrumo, kurie būna tavo peizažuose g.gif
ca_girl gyriau už tą juostinę seriją atrodo g.gif lotuliukas.gif
elinos pirmoji dukriuko foto patiko kažkaip... tiesiog liūdesys patiko, rimtumas. apdirbimas - ne.... doh.gif serija su tėvelio gimtadieniu nepatiko... verysad.gif tiesiog man tai labai asmeninės foto, kokių nesinori demonstruoti kitiems internete (čia mano asmeninės sąvybės šneka), o šeimos albume gali užimti puikią vietą.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 02 27, 21:17)
ca_girl gyriau už tą juostinę seriją atrodo  g.gif  lotuliukas.gif

Pameciau skaiciu kas gyre kas ne lotuliukas.gif Aciu aciu 4u.gif

Pamirsau pamineti, bet tikrai labai istrigo ir labai sauni sayonaros smuikininkes antroji nuotrauka wub.gif tiesiog be zodziu, i rema ir ant sienos tokia rolleyes.gif O mergaites grozis tai zodziais neapsakomas, buna gi graziu zmoniu wub.gif wub.gif wub.gif

Gaziulka, geras momentas thumbup.gif Graziai i j/b paversta ax.gif
Atsakyti
4u.gif Pasaka apie Snieguolę laimėjo Sveikinu sveikinu 4u.gif Smalsu kas autorius. Laukiam naujos temos.

Taip pat Šviesos surinkėjo autorei sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 27 vasario 2008 - 21:40
Sansara, ca_girl, ačiū smile.gif
ir rėminsiu, ir dovanosiu mergaitei.. gal supras..wink.gif

tarp vaikino migdymų ir aš skaičiavau balsus.. nedideliu skirtumu laimėjo Snieguolė, ant kulnų lipo Pepė..biggrin.gif
Sveikinimai abiems laimėtojams ir laukiam naujų temų smile.gif

marš visi pasirašinėt po nuotraukomis smile.gif
Atsakyti
ar tik ne Getter ir Avytess sveikint g.gif smile.gif pusiau spėju
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 27, 20:44)
tarp vaikino migdymų ir aš skaičiavau balsus.. nedideliu skirtumu laimėjo Snieguolė, ant kulnų lipo Pepė..biggrin.gif
Sveikinimai abiems laimėtojams ir laukiam naujų temų smile.gif

dviem balais tik atsiliko Pepė 4u.gif ten tai Personažiuką turi autorė smile.gif
Atsakyti
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 02 27, 21:47)
dviem balais tik atsiliko Pepė  4u.gif  ten tai Personažiuką turi autorė  smile.gif

aha.. faina pepė.. aš tą simpatulką iškart atpažinau, kai tik įdėjo.. mamyte, eik pasirašyt po nuotrauka biggrin.gif

Snieguolės autoryste aš irgi irgi avytess įtariau smile.gif

Getter jau tikrai galima sveikinti - yra parašas po nuotrauka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 27 vasario 2008 - 21:50
aciuks.gif ačiū blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 02 27, 21:47)
dviem balais tik atsiliko Pepė  4u.gif  ten tai Personažiuką turi autorė  smile.gif

o ten manau autorius bus smile.gif

QUOTE(Getter @ 2008 02 27, 21:48)

ahaa smile.gif

man Pepė labai patiko.. ir mieganti gražuolė labai labai.. ir katės namai su Littles pet shop kačiuku ( lyg taip rašos, čia man dukra sufleravo)..ir labai labai Anasko kurpaitė išmesta pralinksmino.. super idėja thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 27 vasario 2008 - 21:51
QUOTE(westa @ 2008 02 27, 21:49)
o ten manau autorius bus  smile.gif
ahaa  smile.gif

man Pepė labai patiko.. ir mieganti gražuolė labai labai.. ir katės namai su Littles pet shop kačiuku ( lyg taip rašos, čia man dukra sufleravo)..ir labai labai Anasko kurpaitė išmesta pralinksmino.. super idėja  thumbup.gif

nea, ten bus aturoĖ biggrin.gif
Atsakyti
Getter, karščiausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif
Pasikartosiu, bet tavo nuotrauka man GROŽIS biggrin.gif
Atsakyti