Pupeliuk, o kartais ta Sigma ne 17-70 2,8-4,5
nes pirkau katik tokia
na po 50-tuko tai labai man ten platu o kitinuko tiesiog galesi atsisakyti ir vietoje jo tureti sita
uz tokia kaina optimalus variantas
QUOTE(Elina @ 2008 02 27, 01:34)
Pirmoji gal kiek per daug uztamsinta, Andrejos akys nera tokios tamsios
Antra man labiau patinka. Netgi labai patinka. Tik Elinut, as jau kartojuosi, turbut ir nusibodau- erdves man truksta. Kodel taip suspaudi savo vaikucius??? Na sakyciau vienas kitas kadras toks...bet dabar beveik visose man truksta erdves. Netgi nuotraukose su tetuku...ziurek kaip rankytes i kadra netilpe per puse pirstuku ir t.t.
QUOTE(bite maja @ 2008 02 27, 08:26)
Bitut, nuostabiai. Atrodo toks paprastas gamtovaizdis, as nezinociau kaip nufotografuot, o tu pateiki puikiai
QUOTE(Sea_ @ 2008 02 27, 16:34)
Gal kuris galetumet pasakyti, kurioje temoje iskoti info apie spalvotu nuotrauku konvertavima i juoda balta Noriu ismokt,nes nemoku Aciu is anksto
Zinok, visi turbut turim skirtingus budus As netgi kievienai nuotraukai kitaip darau Kai kurie parsisiunte kazkokia "action" duota avytess
QUOTE(sayonara @ 2008 02 27, 16:43)
Kas cia verke, kad nesiseka??? Puikus kadrai Labai patiko biteles ir jos ryziko portretai
Kokia juosta? Siaip gal stiprokas grudas portetui, bet gal cia skonio reikalas
QUOTE(westa @ 2008 02 27, 17:28)
Steriliai. Patinka Atrodo lyg butu juosta Ar as klystu?
Tiesa, sillwio, saunu kad parodei savo juostinius darbus Man patiko, net labai, pati pirmoji nuotrauka su berzeliais. Kitos nelabai
Ar bandei su sia juosta portretus fotografuoti??? Turbut nelabai tinkama...nes grudas tai tikrai labai islenda.
QUOTE(californiagirl @ 2008 02 27, 18:38)
ne visgi. kol kas bandau spalvotą juosą.. baiginėju pirmąją savo. stebiu kaip nelengva visgi su jb tvarkytis ir vis nedrįstu pabandyt
Bite maja žiūriu visi komentuoja tavo peizažus, jaučiu praleidau kažką .. susiradau.. ir ,kaip tikėjaus, labai labai.. patiko spalvos... patys siužetai , tie dangūs ... jei taipl ygint man pirmoji labiau
Pupeliuk, pas mane Sigma 30mm ant juostos palieka ale fisheye'jaus efektą.. pameni, kažkada rašiau jau
Peppi, žinok ne, nes šitas objektyvas yra cropintos matricos aparatui, taigi netinka, jei toks būtų necropintai matricai, nedvejočiau plačiausias panašus objektyvas necropintai matricai yra 24-60mm F2.8 EX DG bet man per siauras kampas jau.. Jei neklystu Sigmos objektyvams cropintos matricos objektyvai yra su DC trumpiniu, ar ne?
kuri laiko buvau be kompo, tai atsilikus nuo jusu visa tema... vysiuos. bet fotkint galejau
"vaikas kitu kampu" (kritikos laukiu, nes man paciai cia vsk patinka - kazkaip itartina )
jau puse skyrelio su juosta, ziuriu kazkada ir man Zenita turi atiduot pasibandyt
per kompo neturejima nespejau nusiziureti ir is leto isimyleti nd darbu, tai nebalsavau sikart.
"vaikas kitu kampu" (kritikos laukiu, nes man paciai cia vsk patinka - kazkaip itartina )
jau puse skyrelio su juosta, ziuriu kazkada ir man Zenita turi atiduot pasibandyt
per kompo neturejima nespejau nusiziureti ir is leto isimyleti nd darbu, tai nebalsavau sikart.
Persiprasau uz aistras. Cia, matyt, "antibijotiku" poveikis
Manau, kad reikia apibrezti, kam ta antra tema skiriama. O grynai tecninis atlikimas irgi nieko neduoda. Perziurejau senesniu namu darbus, kai dauguma seniokiu naujokai buvo. Ir tuomet darbuose buvo interpretacijos, idomesniu ideju nei vien tik kazkokio objekto nufotografavimas. Bet cia jau mano pamastymas. Idesiu nuotrauka i autoportretu tema.
Bite, kurjere patapsi Pavydziu jums susitikimo. Planuojam balandy su seimyna i Londona draugu lankyti.Gal pavyks kafkes su londonietemis isgerti.
Gaziulka
Atsisveikinu su visais, nes isskrendam atostogauti
QUOTE(californiagirl @ 2008 02 27, 19:38)
erdves man truksta. Kodel taip suspaudi savo vaikucius???
nesuprantu....kas man su tuo erdvės pojūčiu? Man patinka įsprausti, ko gero
QUOTE(Gaziulka @ 2008 02 27, 19:56)
Man labai patiko
QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 02 27, 21:42)
Kur išleki? Man įdomu, juk aš varlė keliauninkė
QUOTE(Elina @ 2008 02 27, 20:53)
Elina, va ir aš kaip tik šiandien žiūrėjau tavo foto.. visose foto atrodo, kad tavo vaikai žiūrėtų per tą mažą fotoaparato kvadračiuką į vidų.. pabandyk tu į juos pažiūrėt per jį išlindus .. duok vaikams daugiau erdvės
Užuolaida, gero kelio
westa, man orchidėjos nuotrauka pasirodė irgi panaši į juostinę.. tik kompozicijos kitokios norėčiau.. kadangi tai panašiau ne į gėlę, o į abstrakciją, man taisyklingumą norisi sugriauti.. kažkodėl, nežinau.. o šiaip patiko tas švelnumas, kurį pavyko išgauti..
ačiū kitiems, kuriems dar nedėkojau, už komentarus..
jo, su j/b juosta man kolkas tas grūdas labai smarkus.. sako, kad ir ryškinimo problema gali būti.. nes iki šiol 100 arba 400 tik fotografavau.. žodžiu, dirbti ir dirbti man.. bet smagu, prisipažinsiu..
Gaziulka, patiko labai rakursas.. pavydžiu vaikui, kuris albume turės šią nuotrauką
Užuolaida, malonu susipažinti
tai kas ND laimėjo? kam naktį nemiegot ir temas galvot? kai kuriuos autorius atpažinau, laukiu prisipažinimo..
ačiū kitiems, kuriems dar nedėkojau, už komentarus..
jo, su j/b juosta man kolkas tas grūdas labai smarkus.. sako, kad ir ryškinimo problema gali būti.. nes iki šiol 100 arba 400 tik fotografavau.. žodžiu, dirbti ir dirbti man.. bet smagu, prisipažinsiu..
Gaziulka, patiko labai rakursas.. pavydžiu vaikui, kuris albume turės šią nuotrauką
Užuolaida, malonu susipažinti
tai kas ND laimėjo? kam naktį nemiegot ir temas galvot? kai kuriuos autorius atpažinau, laukiu prisipažinimo..