Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Pupeliuk, o kartais ta Sigma ne 17-70 2,8-4,5 g.gif
nes pirkau katik tokia mirksiukas.gif
na po 50-tuko tai labai man ten platu biggrin.gif o kitinuko tiesiog galesi atsisakyti ir vietoje jo tureti sita mirksiukas.gif
uz tokia kaina optimalus variantas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 02 27, 01:34)
Nesimiega, prievartauju PS blush2.gif
Andrėja

Pirmoji gal kiek per daug uztamsinta, Andrejos akys nera tokios tamsios g.gif
Antra man labiau patinka. Netgi labai patinka. Tik Elinut, as jau kartojuosi, turbut ir nusibodau- erdves man truksta. Kodel taip suspaudi savo vaikucius??? Na sakyciau vienas kitas kadras toks...bet dabar beveik visose man truksta erdves. Netgi nuotraukose su tetuku...ziurek kaip rankytes i kadra netilpe per puse pirstuku ir t.t. 4u.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 02 27, 08:26)

Bitut, nuostabiai. Atrodo toks paprastas gamtovaizdis, as nezinociau kaip nufotografuot, o tu pateiki puikiai 4u.gif

QUOTE(Sea_ @ 2008 02 27, 16:34)
Gal kuris galetumet pasakyti, kurioje temoje iskoti info apie spalvotu nuotrauku konvertavima i juoda balta 4u.gif Noriu ismokt,nes nemoku blush2.gif Aciu is anksto 4u.gif

Zinok, visi turbut turim skirtingus budus g.gif As netgi kievienai nuotraukai kitaip darau doh.gif Kai kurie parsisiunte kazkokia "action" duota avytess 4u.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 02 27, 16:43)

Kas cia verke, kad nesiseka??? biggrin.gif Puikus kadrai thumbup.gif Labai patiko biteles ir jos ryziko portretai wub.gif
Kokia juosta? Siaip gal stiprokas grudas portetui, bet gal cia skonio reikalas rolleyes.gif

QUOTE(westa @ 2008 02 27, 17:28)

Steriliai. Patinka wub.gif Atrodo lyg butu juosta g.gif Ar as klystu?

Tiesa, sillwio, saunu kad parodei savo juostinius darbus thumbup.gif Man patiko, net labai, pati pirmoji nuotrauka su berzeliais. Kitos nelabai blush2.gif
Ar bandei su sia juosta portretus fotografuoti??? Turbut nelabai tinkama...nes grudas tai tikrai labai islenda.
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 02 27, 18:38)

Steriliai. Patinka wub.gif  Atrodo lyg butu juosta g.gif  Ar as klystu?

ne visgi. kol kas bandau spalvotą juosą.. baiginėju pirmąją savo. stebiu kaip nelengva visgi su jb tvarkytis ir vis nedrįstu pabandyt smile.gif

Bite maja žiūriu visi komentuoja tavo peizažus, jaučiu praleidau kažką smile.gif .. susiradau.. ir ,kaip tikėjaus, labai labai.. patiko spalvos... patys siužetai , tie dangūs ... jei taipl ygint man pirmoji labiau smile.gif

Pupeliuk, pas mane Sigma 30mm ant juostos palieka ale fisheye'jaus efektą.. pameni, kažkada rašiau jau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 27 vasario 2008 - 18:57
Peppi, žinok ne, nes šitas objektyvas yra cropintos matricos aparatui, taigi netinka, jei toks būtų necropintai matricai, nedvejočiau smile.gif plačiausias panašus objektyvas necropintai matricai yra 24-60mm F2.8 EX DG bet man per siauras kampas jau.. Jei neklystu Sigmos objektyvams cropintos matricos objektyvai yra su DC trumpiniu, ar ne? unsure.gif
Atsakyti
kuri laiko buvau be kompo, tai atsilikus nuo jusu visa tema... vysiuos. bet fotkint galejau smile.gif

"vaikas kitu kampu" (kritikos laukiu, nes man paciai cia vsk patinka - kazkaip itartina cool.gif )
user posted image

jau puse skyrelio su juosta, ziuriu bigsmile.gif kazkada ir man Zenita turi atiduot pasibandyt rolleyes.gif

per kompo neturejima nespejau nusiziureti ir is leto isimyleti nd darbu, tai nebalsavau sikart.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 27 vasario 2008 - 18:57
Gaziulka jėckau biggrin.gif .. man patinka.. patinka pats momentas.. na tikiuos neskaudžiai ten.. dėl to daugiau niekas ir nekliūva .. gal kiek blaško tos skylutės dvi.. bet šiaip gerai
Atsakyti
oj, ne - ten visai neskaudziai. buvo letas ir kelis kartus tycia pakartotas procesas biggrin.gif
Atsakyti
Gaziulka, nu ka as galiu pasakyti, super 4u.gif Pabandyk paklonoti tas skylutes, gal geriau bus g.gif Nors ir su jom irgi liuks biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif
Persiprasau uz aistras. Cia, matyt, "antibijotiku" poveikis lotuliukas.gif

Manau, kad reikia apibrezti, kam ta antra tema skiriama. O grynai tecninis atlikimas irgi nieko neduoda. Perziurejau senesniu namu darbus, kai dauguma seniokiu naujokai buvo. Ir tuomet darbuose buvo interpretacijos, idomesniu ideju nei vien tik kazkokio objekto nufotografavimas. Bet cia jau mano pamastymas. Idesiu nuotrauka i autoportretu tema.

4u.gif

Bite, kurjere patapsi smile.gif Pavydziu jums susitikimo. Planuojam balandy su seimyna i Londona draugu lankyti.Gal pavyks kafkes su londonietemis isgerti.

Gaziulka lotuliukas.gif thumbup.gif

Atsisveikinu su visais, nes isskrendam atostogauti vacation1.gif vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 02 27, 19:38)
erdves man truksta. Kodel taip suspaudi savo vaikucius???

nesuprantu....kas man su tuo erdvės pojūčiu? blink.gif Man patinka įsprausti, ko gero g.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2008 02 27, 19:56)

"vaikas kitu kampu"

Man labai patiko 4u.gif

QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 02 27, 21:42)
:

Atsisveikinu su visais, nes isskrendam atostogauti vacation1.gif  vacation4.gif

Kur išleki? Man įdomu, juk aš varlė keliauninkė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 02 27, 20:53)
nesuprantu....kas man su tuo erdvės pojūčiu? blink.gif  Man patinka įsprausti, ko gero g.gif

Elina, va ir aš kaip tik šiandien žiūrėjau tavo foto.. visose foto atrodo, kad tavo vaikai žiūrėtų per tą mažą fotoaparato kvadračiuką į vidų.. pabandyk tu į juos pažiūrėt per jį išlindus smile.gif.. duok vaikams daugiau erdvės smile.gif

Užuolaida, gero kelio
Atsakyti
westa, man orchidėjos nuotrauka pasirodė irgi panaši į juostinę..smile.gif tik kompozicijos kitokios norėčiau.. kadangi tai panašiau ne į gėlę, o į abstrakciją, man taisyklingumą norisi sugriauti.. kažkodėl, nežinau.. o šiaip patiko tas švelnumas, kurį pavyko išgauti..smile.gif

ačiū kitiems, kuriems dar nedėkojau, už komentarus..smile.gif

jo, su j/b juosta man kolkas tas grūdas labai smarkus.. sako, kad ir ryškinimo problema gali būti.. nes iki šiol 100 arba 400 tik fotografavau.. žodžiu, dirbti ir dirbti man.. bet smagu, prisipažinsiu..smile.gif

Gaziulka, patiko labai rakursas.. pavydžiu vaikui, kuris albume turės šią nuotrauką biggrin.gif

Užuolaida
, malonu susipažinti smile.gif

tai kas ND laimėjo? kam naktį nemiegot ir temas galvot? smile.gif kai kuriuos autorius atpažinau, laukiu prisipažinimo..smile.gif
Atsakyti