Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Dar viena.

Dabar jau 6 šunyčių mama Bitė, jos numeris 13-as smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 27 vasario 2008 - 16:28
QUOTE(sayonara @ 2008 02 27, 15:26)
Dar viena.

kol nepamačiau nuotraukos galvojau nu koks pavadinimas. ir kaip čia Bitelė nepasigyrė, kad šešis šuniukus nusipirko lotuliukas.gif
Nuotrauką reik tik atspausdint gerai. Tiek su žmogum tiek jį nukirpus žiūrisi gerai
Atsakyti
sayonara, patiko portretas.. turbūt tau geriau matyt ar tokį jį ir matai smile.gif .. o kodėl antroj nr 13? smile.gif
Atsakyti
Gal kuris galetumet pasakyti, kurioje temoje iskoti info apie spalvotu nuotrauku konvertavima i juoda balta 4u.gif Noriu ismokt,nes nemoku blush2.gif Aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, pasisakiusiems dėl vestuvinės fotografijos, Mylia, žinau aš daugumą lietuvių fotografų, man iš Lt visai patinka Egidijus Scinskas (nors ne iki galo mano stilius, bet visai nieko smile.gif ), daugiau net negaliu pasakyti, dar gal -ms-, nemažai gražių vestuvinių nuotraukų radau jo galerijoj, gal dar koks pora, o dauguma tiesiog ne mano skonio, gal taip geriausia pasakyti smile.gif užtat ir klausiu, gal kas yra palandžiojęs daugiau internete ir atradęs įdomesnių, kaip tas pats Jeff Ascough. Ech turiu aš čia užduotį rolleyes.gif

Sayonara - antras planas pasigrobė šviesą nuo veido, bet personažas labai išraiškingas ir portretas neblogas smile.gif taisytinas, kaip man sako Victor biggrin.gif O Bitės nuotrauka gera thumbup.gif super!

Tai niekas man dėl objektyvų nepatars sad.gif rašau čia - galvoju apie Sigma 17-35 f2,8-4, nepakankamai platus ant skaitmenos, bet gerai ant juostos, su platesniu kampu ir ant skaitmenos jau diafragma mažesnė, o kadangi man bus reikalingas jis ir reportažinei fotografijai tarkim patalpose, tai norisi platesnės diafragmos.. trypčioju ir neapsisprendžiu..
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 27, 16:26)
Dar viena.

patinka... ir patinka labai, bet kodėl net nepasakysiu... vat tiesiog malonu žiūrėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 02 27, 16:33)
kol nepamačiau nuotraukos galvojau nu koks pavadinimas. ir kaip čia Bitelė nepasigyrė, kad šešis šuniukus nusipirko  lotuliukas.gif
Nuotrauką reik tik atspausdint gerai. Tiek su žmogum tiek jį nukirpus žiūrisi gerai

dėkui.. nebandžiau žmogaus kirpt, kažkaip ir su juo patiko..smile.gif

QUOTE(westa @ 2008 02 27, 16:34)
sayonara, patiko portretas.. turbūt tau geriau matyt ar tokį jį ir matai  smile.gif .. o kodėl antroj nr 13?  smile.gif

nežinau, šiaip parašiau, nes šuo kaip per grožio konkursą įsitempus..smile.gif

ir, susipažinkite dar kartą, bite_maja ir jos Ryžikas, kuris čia visai ne Ryžikas..

user posted image
Papildyta:
žodžiu taip, aš važiuoju namo biggrin.gif
ačiū visiems užkomentarus ir kritiką, esamą, būsimą ir buvusią, laukiu būsimos ir ND nugalėtojų..wink.gif ir gal naujos temos šiandien bus? ax.gif
Atsakyti
su jumis nespeju unsure.gif
Sayonara,saunuole tu,del paskutiniu 3 nuotrauku,kazkaip net i tavo profili nereikia pasiziuret is karto atpazinau tavo darbus 4u.gif tai cia jau gerai biggrin.gif mirksiukas.gif
mano kompas numiro,ta prasme nejungia neto,tai as limituotai galiu prie sunaus kompiuterio prisest,nepykit kad nepakomentavau kitu foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 27, 16:35)
Tai niekas man dėl objektyvų nepatars sad.gif rašau čia - galvoju apie Sigma 17-35 f2,8-4, nepakankamai platus ant skaitmenos, bet gerai ant juostos, su platesniu kampu ir ant skaitmenos jau diafragma mažesnė, o kadangi man bus reikalingas jis ir reportažinei fotografijai tarkim patalpose, tai norisi platesnės diafragmos.. trypčioju ir neapsisprendžiu..

Iš manęs patarėja ne super duper lotuliukas.gif bet patarčiau tau pasiskaityt šitą puslapį http://www.dpreview.com/ ten yra forumai kuriuose aptariami visi objektyvai, labai daug ir išsamios info, tik vienas klausimas, ar skaitai angliškai? mirksiukas.gif Jei taip, tai pirmyn tikrai rasi ką paskaityt 4u.gif Gero pasirinkimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 02 27, 17:52)
Iš manęs patarėja ne super duper  lotuliukas.gif  bet patarčiau tau pasiskaityt šitą puslapį http://www.dpreview.com/ ten yra forumai kuriuose aptariami visi objektyvai, labai daug ir išsamios info, tik vienas klausimas, ar skaitai angliškai?  mirksiukas.gif  Jei taip, tai pirmyn tikrai rasi ką paskaityt  4u.gif  Gero pasirinkimo  4u.gif

Čia irgi skaičiau frusty.gif jį vertina neblogai, tiesiog man truputį neramu dėl to, kad renkuosi objektyvą, kurio kampo platumą dengia mano kit'inis, taigi realiai renkuosi juostai jį unsure.gif bet platesnio kampo objektyvai (necropintos matricos) jau yra su mažesne diafragma... ech.. unsure.gif dar buvo mintis iš viso 20-40 mm f2,8 žiūrėt, šis tai visai būtų ant juostos, mane masina ta didesnė diafragma.. o gal rimtai tokį imt? tada būtų ant skaitmenos kaip ir pakaitalas portretinukui, kai vietos mažai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 27 vasario 2008 - 17:00
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 27, 16:58)
Čia irgi skaičiau frusty.gif jį vertina neblogai, tiesiog man truputį neramu dėl to, kad renkuosi objektyvą, kurio kampo platumą dengia mano kit'inis, taigi realiai renkuosi juostai jį unsure.gif bet platesnio kampo objektyvai (necropintos matricos) jau yra su mažesne diafragma... ech.. unsure.gif dar buvo mintis iš viso 20-40 mm f2,8 žiūrėt, šis tai visai būtų ant juostos, mane masina ta didesnė diafragma.. o gal rimtai tokį imt? tada būtų ant skaitmenos kaip ir pakaitalas portretinukui, kai vietos mažai...

O tu Cannonui ar Nikonui?
Atsakyti
Pupeliuk va ir aš patarčiau jei galėčiau unsure.gif .. menka iš manes patarėja

įdedu vieną foto.. fotografavau ir ūmai supratau, kad matyt užknisau orchidėją tiek, kad ji pradėjo į mane piktai žiūrėti smile.gif

user posted image

Bitutės foto thumbup.gif .. gal kiek per stambus grūdas ant veidko.. bet šiaip nuotaika faina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 27 vasario 2008 - 17:35