QUOTE(sayonara @ 2008 02 27, 14:30)
Įdedu Jūsų teismui.
Šventas Antanas, vagių patronas
nuotrauka liuks. kaip ir pavadinimas. Tik spausdinant patamsinčiau foną ir pašviesinčiau veidą. Na ir geriau pažiūrėjus, dar galima būtų prie kompozicijoas prikibti, tik nežinau ar reikia... Na bet jei būtų vos vos daugiau erdvės ir dešinėje būtų super.Šventas Antanas, vagių patronas
QUOTE(Desiree @ 2008 02 27, 15:35)
nuotrauka liuks. kaip ir pavadinimas. Tik spausdinant patamsinčiau foną ir pašviesinčiau veidą. Na ir geriau pažiūrėjus, dar galima būtų prie kompozicijoas prikibti, tik nežinau ar reikia... Na bet jei būtų vos vos daugiau erdvės ir dešinėje būtų super.
ačiū, Desiree.
kadangi šią tikriausiai tikrai duosiu spausdinti ir dovanosiu jam prašysiu koreguoti. duok Dieve, kad ant išmanančių ir atsakingų užsiraučiau..
išaiškėjo, kad abi fototechnikoje ryškintos juostelės yra sugadintos, iš dalies todėl aną kartą taip pagrįstai davėt velnių dėl pustonių nebuvimo..
QUOTE(sayonara @ 2008 02 27, 14:40)
prašysiu koreguoti. duok Dieve, kad ant išmanančių ir atsakingų užsiraučiau..
jei neskubu, prašykis ir tu Bitutės, kad atvežtų man juostelę, o nuotraukos į lt galėtų grižti su Pupeliuku O dar geriau, į galerą nukeliauk, gal ten bus kas spausdina pats. Iš tų kelių kiek žinau, tai tikrai išmanantys ką daro
QUOTE(Desiree @ 2008 02 27, 15:47)
jei neskubu, prašykis ir tu Bitutės, kad atvežtų man juostelę, o nuotraukos į lt galėtų grižti su Pupeliuku O dar geriau, į galerą nukeliauk, gal ten bus kas spausdina pats. Iš tų kelių kiek žinau, tai tikrai išmanantys ką daro
Tau pakaktų tik to vieno negatyvo (juostelė procentre sukarpyta į gabalus po kelis kadrus) ? aš mielai pasinaudočiau Tavo pasiūlymu...
QUOTE(sayonara @ 2008 02 27, 15:30)
geras personažas man šiek tiek kontrasto daugiau norisi
QUOTE(sayonara @ 2008 02 27, 15:55)
Tau pakaktų tik to vieno negatyvo (juostelė procentre sukarpyta į gabalus po kelis kadrus) ? aš mielai pasinaudočiau Tavo pasiūlymu...
Tu pirma manęs paklausk, ar aš tau vešiu
QUOTE(sayonara @ 2008 02 27, 16:00)
bite, a veši?
personažas tai nepakartojamas, tikiuosi jį pagaudyti dar ne kartą iki pilno kontrasto
personažas tai nepakartojamas, tikiuosi jį pagaudyti dar ne kartą iki pilno kontrasto
teks kurjere padirbėt
a tai telefoną irgi jau pasiėmei to personažo?
P.S. kaip ten rezultatai su man aktualia juostele? sakei, kad po pietų turėsi.
QUOTE(bite maja @ 2008 02 27, 14:58)
Tu pirma manęs paklausk, ar aš tau vešiu
Sayonara, aš taip pat karpau juostas pakaktų, aišku.
QUOTE(bite maja @ 2008 02 27, 16:03)
teks kurjere padirbėt
šitas personažas yra mano tėtis, jeigu ką
QUOTE(Desiree @ 2008 02 27, 16:04)
ok, tada įdėsiu, jeigu jos didenybė bite_maja I-oji sutiks nuvežti