Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Mano ten darbas buvo. Isemiau,nes is komentaru supratau, kad neisipaisau i naujoku NDu tema. Nors nera apibrezta, kas yra naujokas, ir ar tik jiems galima deti darbus. Turiu idejus ir antra nuotraukele, kuri siuo atzvilgiu niekam neuzkliuvo smile.gif
Fotografuoju nepilnus metus. Tai cia nauoke, ar ne?

Nustatymai buvo ISO 100, F 22, islaikymas 30 s. PSe nuotrauka pasviesinta ir sumazinta. Daugiau nieko.

Sayonara ir Bite, nuostabus paskutiniai darbai. Sedziu ir tyliai geriuosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uzuolaida*: 27 vasario 2008 - 12:38
QUOTE(Rida_R @ 2008 02 27, 11:36)
Taigi paimat ir nusiunčiat nuotraukas tam, kas žino slaptažodį  4u.gif  Tas žmogutis sukels nuotraukas. O komentuojant slaptažodžio nereikia

Aciu, dabar aisku 4u.gif

QUOTE(marakeš @ 2008 02 27, 11:24)
Mylia, aš va irgi niekaip nesuprantu, kaip ten tas nuotraukas įkišt, jungiamės į klubą smile.gif)

drinks_cheers.gif bet atrodo mistika jau isaiskejo smile.gif
Atsakyti
tai nereik gal taip skirstyti naujokų/nenaujokų tema. visos temos geros praktikuotis, juolab po praeitos temos, kai dalyvavo vien naujokai, buvo pasigesta kitų darbų, kad palyginti kaip vieni ir kiti supranta temą, kad padidinti foto skaičių ir t.t.
ji būčiau ką gero gavusi, pati būčiau dalyvavus drąsiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 02 27, 11:34)
Mano ten darbas buvo. Isemiau,nes is komentaru supratau, kad neisipaisau i naujoku NDu tema. Nors nera apibrezta, kas yra naujokas, ir ar tik jiems galima deti darbus. Turiu idejus ir antra nuotraukele, kuri siuo atzvilgiu niekam neuzkliuvo smile.gif

Nustatymai buvo ISO 100, F 22, islaikymas 30 s. PSe nuotrauka pasviesinta ir sumazinta. Daugiau nieko.

hmm, tikriausiai tuomet ir dėl mano komentaro. Darbas šiaip nuostabus, spaudžiu ranką.

O dėl temų, kol dar nėra nugalėtojo, neskelbiama nauja, pasiūlyčiau geriau apmąstyti temą techninems žinioms lavinti. Nes ši tarkim buvo beveik interpretacinė. O kam reikalingos dvi interpretacinės temos, tik todėl kad viena užrakinta kita ne?
Ir nesutinku dėl slėpimo to, kaip nuotrauka atlikta iki kol baigsis tema. Ir išvis, norisi tos pačios info ne tik nd, bet ir prie čia įkeltų nuotraukų. Man tarkim tingisi atsidarinėti nuotraukos info, kad galėčiau pamatyti koks ISO buvo pasirinktas. O jei užrašysit viską iškarto, lengviau komentuoti.
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 02 27, 12:34)

ačiū..

dėl ND "naujokams". aš tai praėjusioje dalyvavau, ir kitose norėčiau dalyvauti, nors nesu naujausia naujokė, bet manau, kad praktikuotis būtina. man kol kas interpretacinės temos nepasiekiamos, todėl kai tik galėsiu, būtinai dalyvausiu taip vadinamose techninėse..smile.gif

dėl Tavo nuotraukos LABAI gaila.. aš jai savo dideliausią balsą atidaviau.. ir manau, kad naujokas ar ne naujokas, techninė tema ar ne techninė, interpretuoti neturi būti draudžiama, ania? ax.gif puiki nuotrauka buvo.. gal čia pakartotum, tik didesnę??.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 27, 13:25)
ir manau, kad naujokas ar ne naujokas, techninė tema ar ne techninė, interpretuoti neturi būti draudžiama, ania? :

be abejo.. visi interpretuoja kaip jiems norisi ir kaip supranta smile.gif ..

dėl ND.. nesenai virė diskusija.. smile.gif ir buvo visokių nuomonių...

Užuolaida, pritariu .. stipri buvo tavo foto .. nemanau, kad verta buvo išimt .. juolab kad kažkas jai skyrė savo taškus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 27 vasario 2008 - 13:53
Nepamenu, apie ką buvo išimtoji foto? Priminkit 4u.gif
Atsakyti
Pupeliuk prisiminiau, kad ir Dina Marie vestuves fotografuoja
http://www.dinamariephotography.com
man patinka jos fotografavimo stilius, pati daug iš jos išmokau, dar photosig ir usefilm laikais. Emocijų pilni darbai. Gal ir tu kokių idėjų rasi.
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2008 02 27, 14:32)
Nepamenu, apie ką buvo išimtoji foto? Priminkit 4u.gif

kukū - ignoruojat? kai balsavau, tai jau turbūt jos nebebuvo g.gif Priminkit, prašau- apie ką puikioji Užuolaidos nuotrauka.
Atsakyti
Na šiandien radau nuotraukas kelias, tai vieną nuskanavęs įkeliu. Daryta ji kokiais 1988-89 m. Nežinau net ką man apie ją pasakyt... Beje nedariau visiškai nieko!

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 27 vasario 2008 - 15:06
QUOTE(Puriena6 @ 2008 02 27, 14:55)
kukū - ignoruojat? kai balsavau, tai jau turbūt jos nebebuvo g.gif  Priminkit, prašau- apie ką puikioji Užuolaidos nuotrauka.

Du veidukai uždengti delnais, pavadinimas atrodo buvo "Pasislėpti nuo tamsos" mirksiukas.gif Stipri nuotrauka, bet aš irgi iškart pagalvojau, kad nevisai naujoko doh.gif ale vat iškyla klausimas KAS tas naujokas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 02 27, 14:57)
Du veidukai uždengti delnais, pavadinimas atrodo buvo "Pasislėpti nuo tamsos"  mirksiukas.gif  Stipri nuotrauka, bet aš irgi iškart pagalvojau, kad nevisai naujoko  doh.gif  ale vat iškyla klausimas KAS tas naujokas  g.gif

Oi, čia toji... Jėginė wub.gif Buvau pamiršusi blush2.gif
Atsakyti