Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Desiree @ 2008 02 27, 09:56)
Gal reiktų atgaivinti t gerą seną užmiršt tradiciją?

drinks_cheers.gif vat man irgi to labai trūksta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 02 27, 09:46)
Beje esu mačiusi tavo dukrytę mieste, tai koookia gražuolytė ji  wub.gif Tikra princesė  bigsmile.gif

Oho, kur matei? Kodėl s\prie manęs nepriėjai? bigsmile.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 02 27, 09:47)
labas rytas,

žvilgsnis net nežinau koks - ne tik nevaikiškas, bet ir piktokas kažkoks.. Atleisk, bet sukėlė neigiamas emocijas..

Ji buvo ką tik verkusi verysad.gif . O priežastis kokia juokinga biggrin.gif - kad tėveliui jau daug metų suėjo ir jis greitai bus senas doh.gif . Va tikroji nuotraukas, čia dar šlapios akys nuo ašarų matosi ( ir šiaip Andrėja nėra vaikiškas vaikas cool.gif , nuo pat mažens ji- suaugusi moteris)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 02 27, 10:39)
Ji buvo ką tik verkusi verysad.gif . O priežastis kokia juokinga biggrin.gif - kad tėveliui jau daug metų suėjo ir jis greitai bus senas doh.gif . Va tikroji nuotraukas, čia dar šlapios akys nuo ašarų matosi ( ir šiaip Andrėja nėra vaikiškas vaikas cool.gif , nuo pat mažens ji- suaugusi moteris)

vargšas vaikas..biggrin.gif
priminė mano brolį, kuris susinervino per mano 20-metį, nes "kristinai tuoj trisdešimt.." biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 02 27, 10:39)

ji su tečiu buvo mirksiukas.gif BIG' e. Tavęs nebuvo smile.gif Bet vargu ar išdrįsčiau taip prieiti ir sakyti, labas aš Smiltis hihihi.gif

Maniškis mažasis irgi susigraudena dėl tokių dalykų wub.gif

O nuotraukoj man erdvės vėl trūksta unsure.gif Duok šiek tiek vaikams laisvės mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 27 vasario 2008 - 11:13
O as apie namu darbus turiu baisiai banalu klausima: kaip naujokams sudalyvauti naujoku namu darbu temoje? Juk turi buti kazkokie prisijungimo duomenys (cia as ne apie taip viliojanti pagrindini slaptazodi biggrin.gif )...? Apie tai informacijos niekur neradau...
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2008 02 27, 11:15)
O as apie namu darbus turiu baisiai banalu klausima: kaip naujokams sudalyvauti naujoku namu darbu temoje? Juk turi buti kazkokie prisijungimo duomenys (cia as ne apie taip viliojanti pagrindini slaptazodi biggrin.gif )...? Apie tai informacijos niekur neradau...

naujokų ND nėra užrakinti slaptažodžiu smile.gif

ND Pasakoj turiu foto, kuri mane labai pralinksmina.. foto galgi neišbaigta, bet idėjos interpretacija super.. daugiau tokių linksmų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 27 vasario 2008 - 11:22
Mylia, aš va irgi niekaip nesuprantu, kaip ten tas nuotraukas įkišt, jungiamės į klubą smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2008 02 27, 11:24)
Mylia, aš va irgi niekaip nesuprantu, kaip ten tas nuotraukas įkišt, jungiamės į klubą smile.gif)

Taigi paimat ir nusiunčiat nuotraukas tam, kas žino slaptažodį 4u.gif Tas žmogutis sukels nuotraukas. O komentuojant slaptažodžio nereikia
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 02 27, 12:10)
ji su tečiu buvo  mirksiukas.gif BIG' e.

ale turi tu gerą vaizdinę atmintį g.gif . Suaugusį gal lengviau pažinti iš nuotraukos, bet vaiką... g.gif . Aš nepažinčiau unsure.gif
Atsakyti
Peržiūrėjau ND, prabalsavau ir pakomentavau karsta.gif
Labai malonus užsiėmimas rolleyes.gif Ypač buvo įdomu skaityti "Snieguolės sapnų" interpretacijas. Aš tą psichodeliką supratau visai kitaip biggrin.gif Beliko laukti nugalėtojų ir naujų temų.

Turiu pasiūlymą dėl ND organizavimo - gal reiktų kurią nors temą praslinkti, kad interpretacinė tema baigtųsi viena savaitę, o techninė kitą? Ka manot? Nes pvz. aš pirmą savaitę mąstau, o antrą darbuojuos, tai kai dvi temos gaunasi nors persiplėšk doh.gif

Kokia ten buvo tvarka dėl nuotraukos atlikimo aprašymo? Man visai patiktų jei techniniai dalykai išliktų paslaptimi ir intriga iki balsavimo pabaigos.
Papildyta:
Vėl pradingo "Šviesos" ND paskutinė nuotrauka blink.gif Čia jau kažkokia mistika doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laputaitė: 27 vasario 2008 - 11:53
man ir įdomu paliko, kur dingo iš ND Šviesa pats geriausias ir įdomiausias darbas g.gif bent jau prisipažinkit, kieno ten buvo?
Atsakyti
Kam reikejo deti nuotrauka, kad po to isimti g.gif autorius pabijojo atsikleisti tongue.gif Labai prasau, nebijok, juk darbas nuostabus 4u.gif

Siulau visiems autoriams naujokams veliau prirasyti kas buvo daryta 4u.gif O kai kuriems ir kaip mirksiukas.gif
Atsakyti