Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(fotolama @ 2008 02 21, 10:01)
Esminiai skirtumai du: Pro variantas gali susimažinti iki 10cm aukščio + vidinė ašis gali būti palenkiama horizontaliai.

Beje, kokio ūgio esi? Negi 190 tau per žemas? smile.gif

Nea, dėl aukščio čia viskas OK. Aš ir rašiau kad pamačiau vieną esminį skirtumą tarp jų, kad vienas nusileidžia iki 10 cm, o kitas iki 48 mirksiukas.gif

Nu dabar galvos skausmas su tom galvom doh.gif
Atsakyti
Ačiū, ciburaska, už komentarą.
QUOTE(ciburaska @ 2008 02 21, 10:16)

kas zinot kur galima isigyti kietus virselius i kuriuos foto galima iklijuoti (vinjetei daryti)?[/b]

Anksčiau (bet stipriai anksčiau) visokius viršelius darydavo spaustuvėj. Visokiems diplomams, pusdiplomiams ir vinjetėms. Gal pasidomėk artimiausioj?
Atsakyti
QUOTE(ajas @ 2008 02 21, 10:02)
peppi, tai kad užtemimą jau pramiegojai  lotuliukas.gif

doh.gif

nu nemoku as nusikrekinti tos nelemtos programos Panorama Factory mad.gif
neiseina, atrodo, kad jau viska isbandziau verysad.gif
help 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 02 21, 11:03)
doh.gif

nu nemoku as nusikrekinti tos nelemtos programos Panorama Factory mad.gif
neiseina, atrodo, kad jau viska isbandziau verysad.gif
help 4u.gif

Palauk Mindoozo, jis turi kreka biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nepykit, bet nekomentuosiu darbų. nesidėlioja mintys visai. turbūt čia tas jūsų mėnulis mane valdo? o dar sakėt, kad mergeles ypač biggrin.gif

o jei rimčiau, tai dabar savo naujuoju "žaislu" labiau užsiėmus. pakeičiau savo fujiuką į canon. nesulyginamas skirtumas. kartu pasiėmiau obektyvą 50mm, tai dabar sunkiausia įprast, kad reikia pačiai bėgiot biggrin.gif, bet šiandien lekiu kaip tik pasiimt Elinos dovanotą kitinuką. thumbup.gif bus lengviau man storulkai varinėt nestuke.gif biggrin.gif
Elina, didelis dėkui tau dar kartelį 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Degute, dėkui dėkui dėkui 4u.gif thumbup.gif labiau nei smagu gauti tavo pačią geriausią foto thumbup.gif

Peppi, o tau nesuveikia tas, kurį tau atsiunčiau, a?

Ciburaska, o gal tavo ieškomus viršelius knygrišykloj darytų, a? anksčiau matydavau vieną, kad priešais viešbutį "holiday inn" būdavo.

negaliu likt neneužsiminus apie pačias pačiausias foto. labai patiko Pupeliuko balioninė serija, Californijos berniukai, Wyshnios berniukas ir Mindoozo šuniukas thumbup.gif
Atsakyti
ką tik parsinešiau savo pirmąją j/b juostelę nuskanuotą. rankos dreba, einu tikrint..biggrin.gif

patikrinau.. nelabai..sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 21 vasario 2008 - 12:19
QUOTE(sayonara @ 2008 02 21, 12:16)
ką tik parsinešiau savo pirmąją j/b juostelę nuskanuotą. rankos dreba, einu tikrint..biggrin.gif

laukiam smile.gif .. o aš šiandien įsidėjau Portrą į fotoaparatą smile.gif .. jau padariau kelis kadrus

inc
su nauju pirkiniu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 21, 12:18)
laukiam  smile.gif .. o aš šiandien įsidėjau Portrą į fotoaparatą  smile.gif .. jau padariau kelis kadrus

inc
su nauju pirkiniu  drinks_cheers.gif

nelabai.. nuosirdziai tikiuosi, kad tik del to, akd dauguma kadru daryti prie dirbtinio apsvietimo.. dabar laukiu tos, kuri trys savaites procentre guli, nes joje daug naturalios sviesos buvo.. doh.gif einu sitas pašarpint biggrin.gif sako, juosta mėgsta šarrpąąą..wink.gif

tik faktas, kad juodai balta yra tikrai juodai balta, o ne pilkai pilka..smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 21 vasario 2008 - 12:27
QUOTE(sayonara @ 2008 02 21, 11:16)
patikrinau.. nelabai..sad.gif
o gal labai savikritiška? tikiuosi įdėsi bent keletą parodyti
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 02 21, 12:26)
o gal labai savikritiška? tikiuosi įdėsi bent keletą parodyti

įdėti tikrai įdėsiu, tik bijau reakcijos, nes šedevrų tikrai nėra.. nuliūdau, nes iš savęs kažko tikėjausi, pasirodo.. o čia bus.. net nežinau, kas.. tik tiek džiaugiuosi, kad pamačiau tikrą juodai baltą.. gal su mažesniu iso reikės ateityje bandyti.. čia buvo 400 juosta.. na, bėgu pažiūrėti atidžiai ir sudėsiu kelias ant sutaršymo. vis per tą skubėjimą.. jau atradau, manau, savo klaidų pagrindinę priežastį - aš per daug skubu.. visa kita išmokstama..
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 21, 12:30)
įdėti tikrai įdėsiu, tik bijau reakcijos, nes šedevrų tikrai nėra.. nuliūdau, nes iš savęs kažko tikėjausi, pasirodo.. o čia bus.. net nežinau, kas.. tik tiek džiaugiuosi, kad pamačiau tikrą juodai baltą.. gal su mažesniu iso reikės ateityje bandyti.. čia buvo 400 juosta.. na, bėgu pažiūrėti atidžiai ir sudėsiu kelias ant sutaršymo. vis per tą skubėjimą.. jau atradau, manau, savo klaidų pagrindinę priežastį - aš per daug skubu.. visa kita išmokstama..

o tai negi tikies, kad gausis iš karto gerai.. smile.gif.. išeis, pamatysi.. ir dėk.. niekas čia nieko taršyt nežada smile.gif ..
Atsakyti
Čia bandžiau "street photography" imituot. Šį kartą karpiau ir nešarpinau.

Trys kryptys.

user posted image
Atsakyti