Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(westa @ 2008 02 26, 14:51)
labadienis  4u.gif

prisijungiu prie tų, kuriom kūrybinė krizė  unsure.gif .. o gal ir pavėluotai, tikiuos daugeliui ji baigėsi  smile.gif .. pasuoju su namų darbais šį kartą.. užsiminėt apie horoskopus.. kaip tik važiuodama į parodą klausiau savo.. ,, pamąstykit ar verta drąskytis tarp dviejų dalykų.. žmogus tik vieną papratsai moka daryt  labai gerai" .. parodoj laimėjom.. ir ūmai suvokiau, kad turbūt man visgi labiau duota augint šunis nei fotografuot  smile.gif ..kol kas sudedu ginklus.... bet neišmetu  smile.gif

o ND prabalsuosiu visgi.. šaunuoliai, kas dalyvaujat

...oi kaip pazistama man tokia busena...zinai ka dariau...leidau viskam teket sava vaga...vat vyrai taip moka daryti...o moterys vis nori kazka pareguliuoti, paforsuoti biggrin.gif
galu gale, isivaizduok, suniukus fotkinsi puikiai mirksiukas.gif savo igudzius rasi kaip pritaikyti mirksiukas.gif

westa, a westa...gal parodysi man kelis kadrus ka pripyskinai kai buvau sveciuose ax.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2008 02 26, 15:10)
O aš jau pagalvojau - westai jau visai blogai...  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 26 vasario 2008 - 16:40
Sayonara, antroji be priekaištų 4u.gif tik grožėtis tokia! Pirmoji irgi labai patinka, gal keliukai kiek ir trikdo, bet visumoje, tai labai super!
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 26, 16:43)
Sayonara, antroji be priekaištų 4u.gif tik grožėtis tokia! Pirmoji irgi labai patinka, gal keliukai kiek ir trikdo, bet visumoje, tai labai super!

ačiū Tau, ačiū visiems..smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Sayonara antra liuks 4u.gif tiesiog nuostabu 4u.gif pavydziu mergickos mamai kad tures tokias nuotraukas Juodai hihihi.gif

Westa prasom nedepresuoti ilgai bigsmile.gif visiems buna mirksiukas.gif As bent tikrai lauksiu tavo ikvepimo 4u.gif
Atsakyti
Man patinka kaip sayonara moteriškai pasiguodžia kad nesiseka fotografuoti, bet ilgai nelaukus rodo nuostabias nuotraukas mirksiukas.gif
Kartuosiuos, bet antroji super. Šviesa, žvilgsinis, veiduko pasukimo kampas, ornamento fragmentai. Ir mergaitė nuostabaus grožio smile.gif
Pirmojoje kliūna kompozicija.
Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 02 26, 16:56)
Man patinka kaip sayonara moteriškai pasiguodžia kad nesiseka fotografuoti, bet ilgai nelaukus rodo nuostabias nuotraukas  mirksiukas.gif
Kartuosiuos, bet antroji super. Šviesa, žvilgsinis, veiduko pasukimo kampas, ornamento fragmentai. Ir mergaitė nuostabaus grožio smile.gif
Pirmojoje kliūna kompozicija.

ačiū, laputaite.. išlazdavojai čia mane.. lotuliukas.gif bet ši nuotrauka daryta prieš mėnesį.. DABAR man krizė.. bet gal praeis..? doh.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Porą kadrų į šeimos albumą cool.gif Gavom dovanų šuniuką, kuris nieko nedaro tik miega biggrin.gif Bet vardą vistiek turėjom duot biggrin.gif "Sleepukas'' arba ''Miegaliukas'' (jį įjungus jo pilvukas kilnojasi ir jis knarkia bigsmile.gif )
user posted image

user posted image

Gal kokių pastebėjimų iš techninės pusės? Pirmoje fokusas į šuniuką, antroje į abu rolleyes.gif
Atsakyti
Aij dar biškuka pasirodom, kad iki pilnos laimės mums trūko tik šuniuko biggrin.gif
Fotkino MB blush2.gif (man labai trūksta šuniuko snukučio verysad.gif )

user posted image
Atsakyti
Getter, man visose ryškumo trūksta. blush2.gif (prisipažinsiu, žiauru sakyti šią pastabą, kai pati su ryškumu nesusitvarkau.. bet kituose gana gerai matosi biggrin.gif doh.gif ) Pirmojoje, jei fokusavai į šuniuką, reikėjo berniuką gaudyt išplaukusį.. kaip foną.. ir visose trūksta akių.. užmerktos jos kažkaip trukdo.. ax.gif ypač, kai nemiega žmogus, o dirbtinai užsimerkęs..
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 26, 18:25)
Getter, man visose ryškumo trūksta.  blush2.gif (prisipažinsiu, žiauru sakyti šią pastabą, kai pati su ryškumu nesusitvarkau.. bet kituose gana gerai matosi biggrin.gif  doh.gif ) Pirmojoje, jei fokusavai į šuniuką, reikėjo berniuką gaudyt išplaukusį.. kaip foną.. ir visose trūksta akių.. užmerktos jos kažkaip trukdo.. ax.gif ypač, kai nemiega žmogus, o dirbtinai užsimerkęs..

Ryškumo sakai g.gif Na gal pirmoje ir trečioje prisikabint galima, bet antroje man viskas kas turi būti fokuse g.gif Del akyčių sutinku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 02 26, 18:54)
Ryškumo sakai  g.gif  Na gal pirmoje ir trečioje prisikabint galima, bet antroje man viskas kas turi būti fokuse  g.gif

nepatinka kompozicija. ir su ryškumu tikrai kažkas ne taip g.gif su diafragma reikėjo pažaist daugiau.
Atsakyti
pabandysiu suformuluoti, kas man netinka. kai vienoje eilėje yra du objektai, kurių vienas ryškus, o kitas ne, ir nėra akivaizdu, kuris iš jų yra dėmesio objektas - tai kliūna. todėl mano pasiūlymas ir buvo vieną iš jų kelti į kitą eilę, giliau arba arčiau, nežinau, pabandyk pažaisti.. ir gal labiau atidaryti diafragmą, kad tas ryškumo ir neryškumo santykis (skirtumas) būtų kur kas akivaizdesnis..? nežinau, ar aiškiai aš čia.. bigsmile.gif
Atsakyti