Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Jūsų visų kritikai (sillwio, čia ne mano vaikas, galima kritikuoti wink.gif )

Greta ir Smuikas II

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 26 vasario 2008 - 15:11
Sayonara, žinok, gerai wub.gif Pirmoje truputį trikdo mergaitės keliukas. Bet šiaip tai man patiko mergaitės užsisvajojimas. Tapetų raštas tarytum mintys lekiančios smile.gif Pirštelis aprištas tinka smile.gif

O antroji - neturiu pastabų - gražu...
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2008 02 26, 15:21)
Sayonara, žinok, gerai wub.gif  Pirmoje truputį trikdo mergaitės keliukas. Bet šiaip tai man patiko mergaitės užsisvajojimas. Tapetų raštas tarytum mintys lekiančios smile.gif  Pirštelis aprištas tinka smile.gif

O antroji - neturiu pastabų - gražu...

dėkui, Puriena.. 4u.gif aha, užkišo vaikas man tuos keliukus, nėra nė vienos nutoraukos be jų iš šito kampo ir nėra kaip nukirpt..
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 26, 16:10)

Antra nereali blink.gif
Atsakyti
Sayonara, a kokia juosta? Ir dar papasakok, kokį ten krepšį turi, kurį čia gyrė?
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 02 26, 14:12)
Nedrąsu savo fotiką rodyt, jis ko gero, juostą garbina, dar išjuoks mane su skaitmeninuku unsure.gif

neišjuoks mirksiukas.gif Ne visi fotografai gyvena vien iš meno, tai taikomąjai fotografijai irgi naudoja skaitmeną (dažniausiai). Bent jau aš kur einu pas tą, jis turi skaitmeninį. O irgi ne iš jaunųjų kartos mirksiukas.gif

QUOTE(westa @ 2008 02 26, 15:10)
.. pajaučiau, kad pradėjau save prievartauti.. kad nebejaučiu tokio malonumo, kad kažkur skubu .. ne to norėjau ne to , manau ir reikia .. tikrai nesitraukiu ir niekur neišeinu ..  smile.gif .. tiesiog nusprendžiau nebeforsuot..

oi kaip visa tai pažįstama rolleyes.gif

Sayonara, oi kokios geros thumbup.gif Dėl pirmos pritariu Purienai, o antra wub.gif Ir pirmoji, jei ne tie keliukai, kompoziciškai labai gera būtų thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 26 vasario 2008 - 15:39
QUOTE(Puriena6 @ 2008 02 26, 15:34)
Sayonara, a kokia juosta? Ir dar papasakok, kokį ten krepšį turi, kurį čia gyrė?

šita buvo kodak t-max100.
krepšys fainas tikrai, KATA firmos..smile.gif jeigu domina, galiu surasti tiksliai tokį, kokį turiu ir duoti nuorodą į fototechniką..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 26, 15:40)
šita buvo kodak t-max100.
krepšys fainas tikrai, KATA firmos..smile.gif jeigu domina, galiu surasti tiksliai tokį, kokį turiu ir duoti nuorodą į fototechniką..smile.gif

Domina krepšys bigsmile.gif
Labai tvarkingas grūdas juostoje - man patiko.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 26, 15:10)
Jūsų visų kritikai (sillwio, čia ne mano vaikas, galima kritikuoti wink.gif )

Greta ir Smuikas II

pirmoj gal fokuso į veidą norisi, o ne į smuiką g.gif
bet antroji tai nereali thumbup.gif kaip Desiree sako, tiesiog nesinori kabinėtis, o tik gerėtis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 02 26, 15:42)
pirmoj gal fokuso į veidą norisi, o ne į smuiką  g.gif
bet antroji tai nereali  thumbup.gif kaip Desiree sako, tiesiog nesinori kabinėtis, o tik gerėtis  biggrin.gif

aš tyčia fokusavau į smuiką.... ax.gif

ačiū visiems.. man pačiai antroji labai labai miela.. tokia mano..
Papildyta:
QUOTE(Puriena6 @ 2008 02 26, 15:42)
Domina krepšys bigsmile.gif
Labai tvarkingas grūdas juostoje - man patiko.

man tai truputį keista, kad stiprokas grūdas 100-inėje.. ale gal taip turi būti?.. man tai patinka tas grūdas. ax.gif

krepšys:
Kata Focus Q
žr. fototechnika.lt, prie krepšių ir lagaminų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 26, 16:58)
man tai truputį keista, kad stiprokas grūdas 100-inėje.. ale gal taip turi būti?.. man tai patinka tas grūdas. ax.gif

aha, keistoka.... čia skanas iš 10x15 juk (super kraštai, gerą rėmelį turi...)? su tokiu didinimu (4x) dar neturi taip matytis iso 100. o kas ryškino? fototechnika? nuo ryškalo irgi grūdas priklauso. ir nuo temperatūros. ir net nuo saulės radiacijos. čia kai pats tom pačiom sąlygom (ryškalas, temperatūra, sukimas, bakelis ir t.t. ) ryškini dėl stabilaus rezultato nesi garantuotas, ką kalbėti apie nešimą kažkur...

geros nuotraukos. kontrastingai atspaustos (gal net kiek per daug).
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2008 02 26, 16:34)
aha, keistoka.... čia skanas iš 10x15 juk (super kraštai, gerą rėmelį turi...)? su tokiu didinimu (4x) dar neturi taip matytis iso 100. o kas ryškino? fototechnika? nuo ryškalo irgi grūdas priklauso. ir nuo temperatūros. ir net nuo saulės radiacijos. čia kai pats tom pačiom sąlygom (ryškalas, temperatūra, sukimas, bakelis ir t.t. ) ryškini dėl stabilaus rezultato nesi garantuotas, ką kalbėti apie nešimą kažkur...

geros nuotraukos. kontrastingai atspaustos (gal net kiek per daug).

ačiū. ryškino procentras. čia iš tos garsiosios 3 savaites ryškintos juostos.
kraštai su PS uždėti blush2.gif skanavo laboratorija iš juostos, o ne pati iš nuotraukos.. blush2.gif
Atsakyti