Jūsų visų kritikai (sillwio, čia ne mano vaikas, galima kritikuoti )
Greta ir Smuikas II
Sayonara, žinok, gerai Pirmoje truputį trikdo mergaitės keliukas. Bet šiaip tai man patiko mergaitės užsisvajojimas. Tapetų raštas tarytum mintys lekiančios Pirštelis aprištas tinka
O antroji - neturiu pastabų - gražu...
QUOTE(Puriena6 @ 2008 02 26, 15:21)
Sayonara, žinok, gerai Pirmoje truputį trikdo mergaitės keliukas. Bet šiaip tai man patiko mergaitės užsisvajojimas. Tapetų raštas tarytum mintys lekiančios Pirštelis aprištas tinka
dėkui, Puriena.. aha, užkišo vaikas man tuos keliukus, nėra nė vienos nutoraukos be jų iš šito kampo ir nėra kaip nukirpt..
Sayonara, a kokia juosta? Ir dar papasakok, kokį ten krepšį turi, kurį čia gyrė?
QUOTE(Elina @ 2008 02 26, 14:12)
Nedrąsu savo fotiką rodyt, jis ko gero, juostą garbina, dar išjuoks mane su skaitmeninuku
neišjuoks Ne visi fotografai gyvena vien iš meno, tai taikomąjai fotografijai irgi naudoja skaitmeną (dažniausiai). Bent jau aš kur einu pas tą, jis turi skaitmeninį. O irgi ne iš jaunųjų kartos
QUOTE(westa @ 2008 02 26, 15:10)
.. pajaučiau, kad pradėjau save prievartauti.. kad nebejaučiu tokio malonumo, kad kažkur skubu .. ne to norėjau ne to , manau ir reikia .. tikrai nesitraukiu ir niekur neišeinu .. .. tiesiog nusprendžiau nebeforsuot..
oi kaip visa tai pažįstama
Sayonara, oi kokios geros Dėl pirmos pritariu Purienai, o antra Ir pirmoji, jei ne tie keliukai, kompoziciškai labai gera būtų
QUOTE(Puriena6 @ 2008 02 26, 15:34)
Sayonara, a kokia juosta? Ir dar papasakok, kokį ten krepšį turi, kurį čia gyrė?
šita buvo kodak t-max100.
krepšys fainas tikrai, KATA firmos.. jeigu domina, galiu surasti tiksliai tokį, kokį turiu ir duoti nuorodą į fototechniką..
QUOTE(sayonara @ 2008 02 26, 15:40)
šita buvo kodak t-max100.
krepšys fainas tikrai, KATA firmos.. jeigu domina, galiu surasti tiksliai tokį, kokį turiu ir duoti nuorodą į fototechniką..
Domina krepšys
Labai tvarkingas grūdas juostoje - man patiko.
QUOTE(sayonara @ 2008 02 26, 15:10)
Jūsų visų kritikai (sillwio, čia ne mano vaikas, galima kritikuoti )
Greta ir Smuikas II
Greta ir Smuikas II
pirmoj gal fokuso į veidą norisi, o ne į smuiką
bet antroji tai nereali kaip Desiree sako, tiesiog nesinori kabinėtis, o tik gerėtis
QUOTE(bite maja @ 2008 02 26, 15:42)
pirmoj gal fokuso į veidą norisi, o ne į smuiką
bet antroji tai nereali kaip Desiree sako, tiesiog nesinori kabinėtis, o tik gerėtis
aš tyčia fokusavau į smuiką....
ačiū visiems.. man pačiai antroji labai labai miela.. tokia mano..
Papildyta:
QUOTE(Puriena6 @ 2008 02 26, 15:42)
man tai truputį keista, kad stiprokas grūdas 100-inėje.. ale gal taip turi būti?.. man tai patinka tas grūdas.
krepšys:
Kata Focus Q
žr. fototechnika.lt, prie krepšių ir lagaminų
QUOTE(sayonara @ 2008 02 26, 16:58)
man tai truputį keista, kad stiprokas grūdas 100-inėje.. ale gal taip turi būti?.. man tai patinka tas grūdas.
aha, keistoka.... čia skanas iš 10x15 juk (super kraštai, gerą rėmelį turi...)? su tokiu didinimu (4x) dar neturi taip matytis iso 100. o kas ryškino? fototechnika? nuo ryškalo irgi grūdas priklauso. ir nuo temperatūros. ir net nuo saulės radiacijos. čia kai pats tom pačiom sąlygom (ryškalas, temperatūra, sukimas, bakelis ir t.t. ) ryškini dėl stabilaus rezultato nesi garantuotas, ką kalbėti apie nešimą kažkur...
geros nuotraukos. kontrastingai atspaustos (gal net kiek per daug).
QUOTE(andriuska @ 2008 02 26, 16:34)
aha, keistoka.... čia skanas iš 10x15 juk (super kraštai, gerą rėmelį turi...)? su tokiu didinimu (4x) dar neturi taip matytis iso 100. o kas ryškino? fototechnika? nuo ryškalo irgi grūdas priklauso. ir nuo temperatūros. ir net nuo saulės radiacijos. čia kai pats tom pačiom sąlygom (ryškalas, temperatūra, sukimas, bakelis ir t.t. ) ryškini dėl stabilaus rezultato nesi garantuotas, ką kalbėti apie nešimą kažkur...
ačiū. ryškino procentras. čia iš tos garsiosios 3 savaites ryškintos juostos.
kraštai su PS uždėti skanavo laboratorija iš juostos, o ne pati iš nuotraukos..