Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2008 02 26, 15:10)
nori pasakyti, kad šalia savęs turi tokį žmogų ir dar nepaprašei jo pagalbos?  swoon.gif

unsure.gif Nu, tundra aš unsure.gif . Viskas, vaikai ryt-į mokyklą, o aš pas Strauką 4u.gif
Nedrąsu savo fotiką rodyt, jis ko gero, juostą garbina, dar išjuoks mane su skaitmeninuku unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 26 vasario 2008 - 14:14
QUOTE(Elina @ 2008 02 26, 14:10)
Baik čia burbuliuoti biggrin.gif . Man patinka viską suversti horoskopams ir t.t.

lotuliukas.gif

aš šiandien nuo ryto po nosim urbu - ot ta Elina, vaikai gi ne kūdikiai, nu serga biškį, nu bet valandą vieni gi pabūtų.. bum bum bum bum bum bum..biggrin.gif

yra toks anekdotas, jis nevisai juokingas, bet truputį pritaikomas šioje situacijoje:

-mergaite, ar galima jus pabučiuoti?
-durniau, tu ne klausk, o bučiuok!

tai va: Tu ne kalbėk apie tai, o marš fotkint biggrin.gif
Atsakyti
Elina, nieko nelaukus dar ir šiandien į svečius užsuk ir paprašyk pagalbos.
O jei jis ir juostelių garbintojas, nemanau, kad neturi skaitmenos namuose.
Juolab, kompoziciją paaiškinti, diafragmą ir nuotaikos pateikima viešai galima naudojant bet kokius pavyzdžius, tiek skaitmeninius tiek juostelinius.
Žodžiu, linkiu, kad sutiktų pabūti mokytoju.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 02 26, 15:18)
Elina, nieko nelaukus dar ir šiandien į svečius užsuk ir paprašyk pagalbos.

Šiandien niekaip, bet ryt lekiu 4u.gif . Dėkui už spyrį šiknon 4u.gif
Ir visiems, ir tau, ypač, Sayonara už bum bum biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 26 vasario 2008 - 14:21
QUOTE(bite maja @ 2008 02 26, 14:27)
mačiau ir man laaabai patiko  thumbup.gif ypač patiko Vilniaus nuotraukos... kiek kitoks matymo kampas.

gal ir pati bandei toki fotoaparata pasidaryti? atrodo gana paprasta smile.gif o nuotraukos labai grazios gaunasi rolleyes.gif
Atsakyti
labadienis 4u.gif

prisijungiu prie tų, kuriom kūrybinė krizė unsure.gif .. o gal ir pavėluotai, tikiuos daugeliui ji baigėsi smile.gif .. pasuoju su namų darbais šį kartą.. užsiminėt apie horoskopus.. kaip tik važiuodama į parodą klausiau savo.. ,, pamąstykit ar verta drąskytis tarp dviejų dalykų.. žmogus tik vieną papratsai moka daryt labai gerai" .. parodoj laimėjom.. ir ūmai suvokiau, kad turbūt man visgi labiau duota augint šunis nei fotografuot smile.gif ..kol kas sudedu ginklus.... bet neišmetu smile.gif

o ND prabalsuosiu visgi.. šaunuoliai, kas dalyvaujat
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 26, 15:51)
ir ūmai suvokiau, kad turbūt man visgi labiau duota augint šunis nei fotografuot  smile.gif .

Tik jau tu patylėk blink.gif . Tokias foto darai blink.gif . Tai man jau po rudeniniais lapais slėptis????? mad.gif
Sveikinu prancūziukų šeimininkę 4u.gif . Sekasi tau keli darbai iškart tongue.gif
Atsakyti
westa, tikiuosi grįši rolleyes.gif
Sveikinu su šunių laimėjimais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 26, 14:51)
labadienis  4u.gif

prisijungiu prie tų, kuriom kūrybinė krizė  unsure.gif .. o gal ir pavėluotai, tikiuos daugeliui ji baigėsi  smile.gif .. pasuoju su namų darbais šį kartą.. užsiminėt apie horoskopus.. kaip tik važiuodama į parodą klausiau savo.. ,, pamąstykit ar verta drąskytis tarp dviejų dalykų.. žmogus tik vieną papratsai moka daryt  labai gerai" .. parodoj laimėjom.. ir ūmai suvokiau, kad turbūt man visgi labiau duota augint šunis nei fotografuot  smile.gif ..kol kas sudedu ginklus.... bet neišmetu  smile.gif

Praeis irnesakyk.gif Saulutė jau lenda, išlįs ir įkvėpimas. O kad tu žinotum , kiek žmonių užsiima horoskopų kūryba... neužkibk ant jų kabliuko biggrin.gif
Šiandien atrodo vienaip, rytoj jau bus kitaip. Pailsėk nuo foto, nuo skyrelio. Taigi, žinau ką kalbu biggrin.gif
Atsakyti
cia mano sunelis pasistenge doh.gif biggrin.gif biggrin.gif siaubas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 26 vasario 2008 - 15:07
QUOTE(westa @ 2008 02 26, 15:00)
cia mano sunelis pasistenge  doh.gif  biggrin.gif  biggrin.gif siaubas

O aš jau pagalvojau - westai jau visai blogai... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2008 02 26, 15:00)
Praeis irnesakyk.gif  Saulutė jau lenda, išlįs ir įkvėpimas. O kad tu žinotum , kiek žmonių užsiima horoskopų kūryba...  neužkibk ant jų kabliuko biggrin.gif
Šiandien atrodo vienaip, rytoj jau bus kitaip. Pailsėk nuo foto, nuo skyrelio. Taigi, žinau ką kalbu biggrin.gif

ačiū Puriena mirksiukas.gif .. aš nepergyvenu dėl to iš tiesų.. pajaučiau, kad pradėjau save prievartauti.. kad nebejaučiu tokio malonumo, kad kažkur skubu .. ne to norėjau ne to , manau ir reikia .. tikrai nesitraukiu ir niekur neišeinu .. smile.gif .. tiesiog nusprendžiau nebeforsuot..

Elina
laukiam gerenių orų ir būtinai visgi važiuosim pafotografuot

Laputaite drinks_cheers.gif

bliamba ir kaip tie vaikai taip greit išmoksta tokių dalykų .. nu gerai, kad dar ko baisiau nepridėliojo blush2.gif blush2.gif blush2.gif biggrin.gif .. reik jau saugotis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 26 vasario 2008 - 15:11