QUOTE(Elina @ 2008 02 26, 11:17)
Blin, nemaniau, kad esu tokia jautri . Šiandien kūdroj pakeičiau tėčio gimtadienį į spalvotas, pašviesinau, ir gavau komentarą, kad nuotraukos- neskoningos ir neįdomios. Kad susinervinau . Aišku ant savęs. O juk horoskopai sakė, kad pradės menai sektis nuo pirmadienio. Bet šiaip galvoju, juk ne visi vienodai grožį matom . Tarkim man visokie abstrakcionizmai nepatinka. Na, nesuprantu aš jų, lygiai taip pat kai šaržų . Niekad jų ir nevertinu. Patinka estetiškos nuotraukos, konkrečios, aiškios, kuriose aš įžvelgiu prasmę, kartais patinka nuotrauka be jokių paslapčių, atvira. Negi visi esam vienodi? Aš- mergelė. Praktikė. Man turi viskas būt aišku iš pirmo žvilgsnio , ilgai tyrinėt ir galvot apie ką nuotrauka- nemėgstu. Na, išsiliejau. Bandysiu šiandien fotkinti skoningai. Beje, pastebėjau, kad dažniausiai spalvotos nuotraukos yra pavadinamos neskoningomis
manau per jautriai sureagavai į komentarą kūdroje. Juk ten buvo pasakyta tik tai, kad žiūrėdamas į nuoširdžias akimirkas negali nieko kito sakyti.
O tai, ką sako horoskopai.... Menai gali ir pradėti sektis nuo pirmadienio. Bet tikriausiai ne taip spragteli pirštais ir sekasi. Reikia tikriausiai dar savo pastangų įnešti.
Vat pasakyk, ką tu pati manai apie tą seriją. Ir ko siekei? Jei tai nuotraukos tik šeimos albumui, valio. Turėsi gerų akimirkų prisiminimui. Bet jei taikei kaip pati sakei į sėkmingus menus nuo pirmadienio. Hmm, turiu pripažinti nelabai pasisekė.
Man patinka daug ir įvairiausių nuotraukų. Aš vis burbu, kad šuniukai kačiukai nepatinka. vistik netiesa, nes kokybiškos, originalios nuotraukos man patinka. Gamtovaizdžiai kokybiški, o ne tiesiog spragt ir viskas, bet išieškoti, išlaukti taip pat patinka. Taip pat studijinės šeimos fotografijos, ir portretai namų aplinkoje, abstraktai, va vis iš galvos neišeina Silwio antra nuotrauka, nežinau kas ten, o man ima patikti. Bet kad nuotrauka patiktų ir būtų gerai įvertinta ji turi būti kokybiška.
Tiesiog, gal imk ir išanalizuok savo nuotraukas čia. Ką kiekvienoje jų matai gerai atlikto ir kas nepasisekė. Kai pati atsirinksi, galima bandyti ieškoti atsakymų, kaip tai pakeisti.
Nepyk, bet tikrai ne kartą ir ne du rašė tau daugelis patarimų, bet rodos į juos nekreipi dėmesio. Kol kas nemanatu, kad tavo nuotraukos keistųsi. Ir aš nešneku apie emocijas jose. Jei apie paskutinę seriją, man vien tik emocijų čia nepakanka. stinga kokybės.
Žodžiu, nepiktybiškai aš čia rašau, nors gali ir taip pasirodyti.