Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(andriuska @ 2008 02 26, 09:08)
Sillwio, o tau ant kitų negatyvų tokie maži balti taškeliai irgi yra ar tik ant šitos juostos?

Tik ant sitos. Beda dar tame, kad dauguma negatyvu gana blankus, t.y. nepakankamai eksponuoti. Pastebejau, kad jeigu tik negatyvas nepakankamai eksponuotas, stambus grudas islenda visur. Jeigu eksponavimas teisingas, stambus grudas islenda tik seseliuose.
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 02 26, 09:08)
Elina, dar kas kliuna, ant sienos seseliai, kad ir ne itin ryskus bet matosi  mirksiukas.gif i kur blica buvai nukreipusi? Idomaujuosi smile.gif

Labas rytas. Blykstė- į viršų smile.gif . Bet ne visiškasi, kiek pakreipta į žmones. Pastebėjau , kad tokioj pozicijoj gaunasi šešėliai
Atsakyti
mano vakarykščiai fantazijos pasireiškimai. kokybė netenkina. tačiau tai vienintelis kadras, kuriame užfiksuota tai, ką norėjau... doh.gif gerai pasižiūrėjus ir save jame randu lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 02 26, 09:51)
mano vakarykščiai fantazijos pasireiškimai. kokybė netenkina. tačiau tai vienintelis kadras, kuriame užfiksuota tai, ką norėjau...  doh.gif gerai pasižiūrėjus ir save jame randu  lotuliukas.gif

Labai įdomiai atrodo thumbup.gif Tik vienas klausimas kyla. Ar įmanoma išvengti lempų atspindžių? Kiek pati bandžiau - nepavyko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rida_R @ 2008 02 26, 10:02)
Labai įdomiai atrodo  thumbup.gif Tik vienas klausimas kyla. Ar įmanoma išvengti lempų atspindžių? Kiek pati bandžiau - nepavyko  unsure.gif

man didesnė problema buvo išsaugot muilo balioną nesprogusį iki užrakto suveikimo lotuliukas.gif apie atspindžius net negalvojau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 02 26, 10:04)
man didesnė problema buvo išsaugot muilo balioną nesprogusį iki užrakto suveikimo  lotuliukas.gif apie atspindžius net negalvojau  lotuliukas.gif

Ten muilo balionas blink.gif Galvojau stiklinis kamuolys hihihi.gif Tada jau tikrai apie atspindžius nėra kada galvoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 02 26, 11:04)
man didesnė problema buvo išsaugot muilo balioną nesprogusį iki užrakto suveikimo  lotuliukas.gif apie atspindžius net negalvojau  lotuliukas.gif

Čia muilo balionas blink.gif Labai ilgai apžiūrinėjau kas čia per daiktas, bet niekaip nesugalvojau.
Atsakyti
diiiiidžiulis muilo burbulas prileistas smilkalų dūmų blush2.gif todėl ir guodžiuos, kad vienintelis kadras pavykęs lotuliukas.gif visi kiti sprogo pačiu atsakingiausiu momentu...
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Sansara @ 2008 02 26, 09:51)
mano vakarykščiai fantazijos pasireiškimai. kokybė netenkina. tačiau tai vienintelis kadras, kuriame užfiksuota tai, ką norėjau...  doh.gif gerai pasižiūrėjus ir save jame randu  lotuliukas.gif

kaip įdomiai thumbup.gif Gal tie blikai nelabai, bet kai vakar pati prasikankinau su ta citrina, tai čia man iš viso aukštasis pilotažas bigsmile.gif Žodžiu juodo fono man taip ir nepavyko išgaut doh.gif Dar šiek tiek painiojuos tuose techniniuose dalykuose unsure.gif

Elina, man paskutinė tavo serija thumbup.gif Spalvota labiau patiko wub.gif Aišku gal yra kažkokių techninių klaidelių, bet visumoj tai mano akiai labai gerai wub.gif
Atsakyti
dejavu, su natūralia šviesa dūmai daug geriau gavosi tamsių tapetų fone thumbup.gif tik dar išlaikymo neatitaikau doh.gif pratikuosimės toliau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 02 26, 11:18)

Elina, man paskutinė tavo serija  thumbup.gif Spalvota labiau patiko  wub.gif Aišku gal yra kažkokių techninių klaidelių, bet visumoj tai mano akiai labai gerai  wub.gif

Blin, nemaniau, kad esu tokia jautri unsure.gif . Šiandien kūdroj pakeičiau tėčio gimtadienį į spalvotas, pašviesinau, ir gavau komentarą, kad nuotraukos- neskoningos ir neįdomios. Kad susinervinau verysad.gif . Aišku ant savęs. O juk horoskopai sakė, kad pradės menai sektis nuo pirmadienio. Bet šiaip galvoju, juk ne visi vienodai grožį matom g.gif . Tarkim man visokie abstrakcionizmai nepatinka. Na, nesuprantu aš jų, lygiai taip pat kai šaržų unsure.gif . Niekad jų ir nevertinu. Patinka estetiškos nuotraukos, konkrečios, aiškios, kuriose aš įžvelgiu prasmę, kartais patinka nuotrauka be jokių paslapčių, atvira. Negi visi esam vienodi? Aš- mergelė. Praktikė. Man turi viskas būt aišku iš pirmo žvilgsnio biggrin.gif , ilgai tyrinėt ir galvot apie ką nuotrauka- nemėgstu. Na, išsiliejau. Bandysiu šiandien fotkinti skoningai. Beje, pastebėjau, kad dažniausiai spalvotos nuotraukos yra pavadinamos neskoningomis
Atsakyti
Elina, nereaguok taip jautriai į kūdros komentarus. Vienas piktas pasakė, antras neturintis nuomonės pakartojo, taip ir gaunasi.... Man tavo nuotraukos labiau patiko tos, kur čia rodei negu serija kur dėjai i kūdra. Natūralesnės ir šiltesnės.
Atsakyti