QUOTE(sillwio @ 2008 02 26, 00:08)
Elina, jau parašiau kūdroj, kad tu šaunuolė. Tikrai tikrai
bėgu pažiūrėt . O jau buvau kiek supykusi ant savęs , keletą tokių momentukų sugalvojau, o blykstės batarkės nusėdo . Nu labai dėklui, Sillwio, pakėliau nosį
QUOTE(Elina @ 2008 02 26, 00:11)
Žvėriuk, pradėjai fotografuot LABAI tvarkingai . Ne tavo stilius
Taigi , stengiuos jmj, kiekčia galit mane skalbt už netvarką.. Ačiū
QUOTE(Anasko @ 2008 02 26, 00:17)
Elina man tik paskutine patiko, nors ir matosi kad reziserius savo zodi tare ir piespaskutine, ji tokia tikresne bet galejo buti sviesene
Pažiūrėk w/b gal geriau?
http://fotokudra.lt/...g=70106&nav=aut
Elina sunkoka komentuoti tavo seriją. Pradėsiu uo to, kas pagirtina. Serija turi pradžią, turi ir pabaigą. Gerai, kad pradėjai ta laukimo akimirka, o užbaigei apsikabinimu. Mintis, serijos idėja kaip ir atskleista. Iš kadrų patiko toji kur dukružė duoda gėlę tėčiui, ir ta, kur abudu su gėlėm ir tėčiu.
Pirmiausia pamačiau kūdroje ir kas nepatiko tai kažkiek jb, kažkiek spalvotai. Norisi arba taip, arba taip.
Ir pats nuotraukų apdirbimas, na man nesižiūri šitaip nors tu ką. Bet aišku ne man juk turi žiūrėtis, autoriui.
Pirmiausia pamačiau kūdroje ir kas nepatiko tai kažkiek jb, kažkiek spalvotai. Norisi arba taip, arba taip.
Ir pats nuotraukų apdirbimas, na man nesižiūri šitaip nors tu ką. Bet aišku ne man juk turi žiūrėtis, autoriui.
QUOTE(Desiree @ 2008 02 26, 00:48)
.
QUOTE(Anasko @ 2008 02 26, 01:00)
Elina, man spalvotas variantas labiau tokios grazios spalvos, tokios rozes, o j/b nejauciu to grozio
Dėkui, gal ryt pavyks ką įdomiau sugalvoti. Gal kiek sesijinis variantas gavosi, nors smarkiai režisuota nebuvo. Tik tiek, kad žmonės mato, jog objektyvas į juos nukreiptas. Nurodymų kaip elgtis- nedaviau . O dėl spalvų....taigi vis bijau, kad nesigauna man spalvos geros , vis bijau to oranžinio atspalvio, tai vargau su avyttes w/b
Elinute, labai smagi spalvota serija Bet va kūdroj ypač pirmoji peršarpinta aplink rožytes net balta aura atsiradus Bet šiaip visumoj šaunuolė Labiausiai patiko, kur vaikučiai tėveliui gėlytes dovanoja
QUOTE(Elina @ 2008 02 25, 23:17)
Dėkui, gal ryt pavyks ką įdomiau sugalvoti. Gal kiek sesijinis variantas gavosi, nors smarkiai režisuota nebuvo.
pacitavai tą mano komentaro dalį kur kalbėjau apie patį atlikimą, iš techninės pusės. O pirmoje dalyje juk rašiau, kad patinka idėja, nes apgalvota tiek pradžia tiek pabaiga.
Turi tik vieną problemėlę, Elina. Galutinį rezultatą. Aš jau kažkada buvau minėjusi, čiupk kokį Klaipėdietį ir išklausinįk iki minimalių detalių ką ir kaip reikėtų daryti po fotografavmo ir ko nereikėtų. Apie nuotraukų apdirbimą ir jų pateikimą.
O Klaipėdiečių yra, tiek čia, tiek Kūdroje.
Sillwio, o tau ant kitų negatyvų tokie maži balti taškeliai irgi yra ar tik ant šitos juostos?