Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Ziuriu ziuriu ir turbut man vienodai patinka, bet su filtru labiau smile.gif spalvos idomesnes g.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 02 26, 00:08)
Elina, jau parašiau kūdroj, kad tu šaunuolė. Tikrai tikrai  thumbup.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bėgu pažiūrėt bigsmile.gif . O jau buvau kiek supykusi ant savęs doh.gif , keletą tokių momentukų sugalvojau, o blykstės batarkės nusėdo doh.gif . Nu labai dėklui, Sillwio, pakėliau nosį bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Elina man tik paskutine patiko, nors ir matosi kad reziserius savo zodi tare tongue.gif ir piespaskutine, ji tokia tikresne smile.gif bet galejo buti sviesene tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 02 26, 00:11)
Žvėriuk, pradėjai fotografuot LABAI tvarkingai g.gif . Ne tavo stilius tongue.gif

Taigi , stengiuos jmj, kiekčia galit mane skalbt už netvarką.. Ačiū wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 02 26, 00:17)
Elina man tik paskutine patiko, nors ir matosi kad reziserius savo zodi tare tongue.gif ir piespaskutine, ji tokia tikresne smile.gif bet galejo buti sviesene tongue.gif

Pažiūrėk w/b gal geriau?
http://fotokudra.lt/...g=70106&nav=aut
Atsakyti
Elina sunkoka komentuoti tavo seriją. Pradėsiu uo to, kas pagirtina. Serija turi pradžią, turi ir pabaigą. Gerai, kad pradėjai ta laukimo akimirka, o užbaigei apsikabinimu. Mintis, serijos idėja kaip ir atskleista. Iš kadrų patiko toji kur dukružė duoda gėlę tėčiui, ir ta, kur abudu su gėlėm ir tėčiu.
Pirmiausia pamačiau kūdroje ir kas nepatiko tai kažkiek jb, kažkiek spalvotai. Norisi arba taip, arba taip.
Ir pats nuotraukų apdirbimas, na man nesižiūri šitaip nors tu ką. Bet aišku ne man juk turi žiūrėtis, autoriui.
Atsakyti
Elina, man spalvotas variantas labiau ax.gif tokios grazios spalvos, tokios rozes, o j/b nejauciu to grozio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 02 26, 00:48)
.
Pirmiausia pamačiau kūdroje ir kas nepatiko tai kažkiek jb, kažkiek spalvotai. Norisi arba taip, arba taip.
Ir pats nuotraukų apdirbimas, na man nesižiūri šitaip nors tu ką. Bet aišku ne man juk turi žiūrėtis, autoriui.

QUOTE(Anasko @ 2008 02 26, 01:00)
Elina, man spalvotas variantas labiau ax.gif  tokios grazios spalvos, tokios rozes, o j/b nejauciu to grozio unsure.gif

Dėkui, gal ryt pavyks ką įdomiau sugalvoti. Gal kiek sesijinis variantas gavosi, nors smarkiai režisuota nebuvo. Tik tiek, kad žmonės mato, jog objektyvas į juos nukreiptas. Nurodymų kaip elgtis- nedaviau smile.gif . O dėl spalvų....taigi vis bijau, kad nesigauna man spalvos geros blush2.gif , vis bijau to oranžinio atspalvio, tai vargau su avyttes w/b
Atsakyti
Elinute, labai smagi spalvota serija 4u.gif Bet va kūdroj ypač pirmoji peršarpinta unsure.gif aplink rožytes net balta aura atsiradus unsure.gif Bet šiaip visumoj šaunuolė 4u.gif Labiausiai patiko, kur vaikučiai tėveliui gėlytes dovanoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Elina, dar kas kliuna, ant sienos seseliai, kad ir ne itin ryskus bet matosi mirksiukas.gif i kur blica buvai nukreipusi? Idomaujuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 02 25, 23:17)
Dėkui, gal ryt pavyks ką įdomiau sugalvoti. Gal kiek sesijinis variantas gavosi, nors smarkiai režisuota nebuvo.

pacitavai tą mano komentaro dalį kur kalbėjau apie patį atlikimą, iš techninės pusės. O pirmoje dalyje juk rašiau, kad patinka idėja, nes apgalvota tiek pradžia tiek pabaiga.
Turi tik vieną problemėlę, Elina. Galutinį rezultatą. Aš jau kažkada buvau minėjusi, čiupk kokį Klaipėdietį ir išklausinįk iki minimalių detalių ką ir kaip reikėtų daryti po fotografavmo ir ko nereikėtų. Apie nuotraukų apdirbimą ir jų pateikimą.
O Klaipėdiečių yra, tiek čia, tiek Kūdroje.
Atsakyti
Sillwio, o tau ant kitų negatyvų tokie maži balti taškeliai irgi yra ar tik ant šitos juostos?
Atsakyti