Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sillwio @ 2008 02 25, 22:30)

Sillwio aš per savo gyvenimą esu išryškinęs šimtus juostų(nuo kokių 9 metų amžiaus tai dariau), ypatingai daug šito darbo atlikau armijoj (tarnavau aukštojoj aviacijos mokukloj Barnaule fotografu) ir j/b ir spalvotų ir skaidrių. Aišku visa tai buvo rusiškos firmos SVEMA produktai. Ir visada stengiaus kad nebūtų ant juostų ir nuotraukų , kaip tu pasakei SNARGLIŲ ir kitokių šiukšlių. Valiau jas vata ir savo kūno garu kuriuo pūsdavau atsidėjęs kas keli cm ant juostelės, perplaudavau jas ir t.t. Ir iki šiol man nepatinka tokie šiukšlini ir snarglini vaizdeliai. Beje, paieškosiu dėl įdomumo tokių pat nuotraukų savo archyvuose (o jų yra sočiai su šiukšlėm ir grūdu), nuskanuosiu ir įdėsiu jūsų visų peržiūrai. Gal turėsiu ir aš gerbėjų lotuliukas.gif
Beje ačiū progresui atsirado skaitmeniniai fotoaparatai drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 25 vasario 2008 - 22:19
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 25, 22:18)
Sillwio aš per savo gyvenimą esu išryškinęs šimtus juostų(nuo kokių 9 metų amžiaus tai dariau), ypatingai daug šito darbo atlikau armijoj (tarnavau aukštojoj aviacijos mokukloj Barnaule fotografu) ir j/b ir spalvotų ir skaidrių. Aišku visa tai buvo rusiškos firmos SVEMA produktai. Ir visada stengiaus kad nebūtų ant juostų ir nuotraukų , kaip tu pasakei SNARGLIŲ ir kitokių šiukšlių. Valiau jas vata ir savo kūno garu kuriuo pūsdavau atsidėjęs kas keli cm ant juostelės, perplaudavau jas ir t.t. Ir iki šiol man nepatinka tokie šiukšlini ir snarglini vaizdeliai. Beje, paieškosiu dėl įdomumo tokių pat nuotraukų savo archyvuose (o jų yra sočiai su šiukšlėm ir grūdu), nuskanuosiu ir įdėsiu jūsų visų peržiūrai. Gal turėsiu ir aš gerbėjų  lotuliukas.gif
Beje ačiū progresui atsirado skaitmeniniai fotoaparatai drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Žvėrie, puikiai tave suprantu. Aš SVEMOS produktus savu laiku taip pat smarkiai eikvojau ir taip pat stengiausi, kad nebūtų snarglių, kad nuotraukos būtų teisingai eksponuotos, kad rėmelis būtų tvarkingai nupieštas tušu (koks būdavo nusivylimas netyčia užtėškus tušo ant nuotraukos, prie kurios būdavo sugaišta ne viena valanda) ir t.t. Laikai keičiasi. Keičiasi ir fotografija. Skaitmeninė fotografija po truputį išstumia juostinę, taigi juosta šiais laikais įdomi tik ten, kur skaitmena jos dar nepralenkė. Pvz. savo dinaminiu diapazonu, savo atspalvių gyliu, galų gale tikruoju grūdu ir tikrom šiukšlėm. Trauk iš archyvo negatyvus ir turėsi gerbėjų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 02 25, 23:30)
Žvėrie, puikiai tave suprantu. Aš SVEMOS produktus savu laiku taip pat smarkiai eikvojau ir taip pat stengiausi, kad nebūtų snarglių, kad nuotraukos būtų teisingai eksponuotos, kad rėmelis būtų tvarkingai nupieštas tušu (koks būdavo nusivylimas netyčia užtėškus tušo ant nuotraukos, prie kurios būdavo sugaišta ne viena valanda) ir t.t. Laikai keičiasi. Keičiasi ir fotografija. Skaitmeninė fotografija po truputį išstumia juostinę, taigi juosta šiais laikais įdomi tik ten, kur skaitmena jos dar nepralenkė. Pvz. savo dinaminiu diapazonu, savo atspalvių gyliu, galų gale tikruoju grūdu ir tikrom šiukšlėm. Trauk iš archyvo negatyvus ir turėsi gerbėjų smile.gif

Pabandysiu, bet prieš savo valią... Juk Žiguliukų nebeperkam, todėl kad jį vairuot beveik neįmanoma, nei komforto, nei vairo stiprintuvo, daug brudo iš duslintuvo ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 25, 22:37)
Pabandysiu, bet prieš savo valią... Juk Žiguliukų  nebeperkam, todėl kad jį vairuot  beveik neįmanoma, nei komforto, nei vairo stiprintuvo, daug brudo iš duslintuvo ir t.t.

Žiguliukų neperkam, o vat trofėjinius BMW perkam ir mokam panašiai, kiek kainuoja naujas automobilis su vairo stiprintuvu, pilnu komforto paketu ir varomas bioetanoliu. Taigi junkis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 02 25, 23:42)
Žiguliukų neperkam, o vat trofėjinius BMW perkam ir mokam panašiai, kiek kainuoja naujas automobilis su vairo stiprintuvu, pilnu komforto paketu ir varomas bioetanoliu. Taigi junkis smile.gif

Ot velnias.. nepasiduodi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 25, 22:45)
Ot velnias.. nepasiduodi  drinks_cheers.gif

Nea biggrin.gif
Atsakyti
Sillwio 1 ir 2 be jokiu abejoniu originalai geresni, o 3 vis del to kaip ir sakiau be filtro nesiziuri, uztat filtras kaip pagyvina smile.gif O gal gali "suni" lotuliukas.gif be filtro parodyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 25 vasario 2008 - 23:03
QUOTE(Anasko @ 2008 02 25, 23:01)
Sillwio 1 ir 2 be jokiu abejoniu originalai geresni, o 3 vis del to kaip ir sakiau be filtro nesiziuri, uztat filtras kaip pagyvina  smile.gif O gal gali "suni" lotuliukas.gif  be filtro parodyti ax.gif

Šuo be filtro smile.gif

user posted image
Atsakyti
Opa kaip jau dauguma parase, grazus, kokybiskas darbas 4u.gif Saunuole.
Atsakyti
Proginė serija smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 02 25, 23:06)
Proginė serija smile.gif

Elina, jau parašiau kūdroj, kad tu šaunuolė. Tikrai tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 02 26, 00:04)
Šuo be filtro smile.gif

user posted image

Maniau, kad stirna biggrin.gif

Man labai Sillwio medžiai patiko doh.gif , labiau už gulbes blush2.gif

Žvėriuk, pradėjai fotografuot LABAI tvarkingai g.gif . Ne tavo stilius tongue.gif
Atsakyti