Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sillwio @ 2008 02 25, 21:19)
Ir nereikia, Getter. Sakyk, kad šūdas tavo akim. Jūsų visų nuomonės man labai svarbios.

nono.gif Ne š tikrai ne ir tai sakau ne todėl kad tu Sillwio, bet nuoširdžiai. Jos man persunkios, aš žiūriu, galvoju, analizuoju ir man ''spaudžia'' galvą blush2.gif
Va dar geras pvz kurio apsoliučiai nesuvokiu:
http://fotokudra.lt/...&...topw&page=7
Bet aš tai skaitau kaip savo problemą, nes aš dar negaliu to suvirškinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 02 25, 22:30)
Užuolaida*, visas tilto svoris gula ant berniuko pečių. Kolona leidžiasi žemyn kaip tik virš jo galvos visu savo svoriu. Laiptų linijos dar labiau tą svorį sustiprina.
_scan0009.jpg[/img]

Dekui uz pastaba. Butent taip ir norejau bei komponavau. Dar juoda ir balta is abieju tilto pusiu. Ir tas mazas padarelis apacioje ziurintis i mane, kuriam viskas dar priesaky. Retai "ginu" savo nuotraukas, bet sita "manoji" smile.gif

Apie tavo nuotraukas vis dar galvoju....
Atsakyti
sillwio, gal nori parduoti savo gulbių negatyvą?.. ax.gif
aš jau nežinau, kiek kartų į jas žiūrėjau.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 02 25, 21:31)
nono.gif  Ne š tikrai ne ir tai sakau ne todėl kad tu Sillwio, bet nuoširdžiai. Jos man persunkios, aš žiūriu, galvoju, analizuoju ir man ''spaudžia'' galvą  blush2.gif 
Va dar geras pvz kurio apsoliučiai nesuvokiu:
http://fotokudra.lt/...&...topw&page=7
Bet aš tai skaitau kaip savo problemą, nes aš dar negaliu to suvirškinti doh.gif

Išduosiu paslaptį - aš jos irgi nesuprantu.
Žinai, sėdėjau čia kažkurią dieną ir galvojau, negi aš pradedu panašiai fotografuot? Fotografuot taip, kad 90 procentų žiūrinčių nesupranta? Savo gerves (atspaustas 50x50), kurios yra geriausių mūsų metų fotografijų albume - rodžiau daug kam. Reakcija viena - jokios reakcijos smile.gif Žmonės galvoja, kad ten brokas. Po pauzės seka frazė "kaip nupiešta" lotuliukas.gif

QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 02 25, 21:36)
Dekui uz pastaba. Butent taip ir norejau bei komponavau. Dar juoda ir balta is abieju tilto pusiu. Ir tas mazas padarelis apacioje ziurintis i mane, kuriam viskas dar priesaky. Retai "ginu" savo nuotraukas, bet sita "manoji" smile.gif

Šaunuolė, kad gini. Svarbiausia, kad autoriui patinka.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 02 25, 20:30)
Kodėl gi kitokių? smile.gif Matai, tu savo nuotraukas brokijai, o aš savosiomis visiškai patenkintas. Šį kartą labai patenkintas. Įsimylėjau iso 3200 juostą. Ir konica savo.
Šiaip ar taip galiu pažadėti, kad bus daugiau.

Galerijoj matėt tonuotas, čia dedu originalus (jeigu skanuotas nuotraukas galima vadinti originalais):

smagu girdėti, kad įsimylėjai tą juostą ir kad bus daugiau. Aš žiūriu š tavąsias ir laukiu laukiu laukiu kol pati galėsiu bandyti. na mažai beliko laukti. dvi savaites.

apie šitas tris foto. Apie beržus vakar sakiau. Gulbės. Nuoširdžiai sakau šita manęs nežavi. Kitaip jos parodytos, bet vat negaliu sakyti, kad patinka. Gal dar ir dėl to, kad kadras nešvarus, gal reiktų pamatyti tvarkingai atspaustą.
o pirmoji su medžiais. atmosfera tokia vaiduokliškų filmų. Kažkuom traukia
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 25, 21:41)
sillwio, gal nori parduoti savo gulbių negatyvą?.. ax.gif
aš jau nežinau, kiek kartų į jas žiūrėjau.. doh.gif

Nea smile.gif Negatyvams reiks pirkt nedegantį seifą arba išsinuomot banke depozitinę dėžutę doh.gif Vien išlaidos per fotografiją.
Nusipirksiu didelio formato (A4 pradžiai) popieriaus, galėsiu tau atspausti.
Atsakyti
Jurga, gal nepatks tau, bet man va šitaip labai net gražu 4u.gif
Šie šiek tiek didintas kontrastas, pareguliuotos spalvytės ir vos vos pakirpta mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 02 25, 21:47)
smagu girdėti, kad įsimylėjai tą juostą ir kad bus daugiau. Aš žiūriu š tavąsias ir laukiu laukiu laukiu kol pati galėsiu bandyti. na mažai beliko laukti. dvi savaites.

apie šitas tris foto. Apie beržus vakar sakiau. Gulbės. Nuoširdžiai sakau šita manęs nežavi. Kitaip jos parodytos, bet vat negaliu sakyti, kad patinka. Gal dar ir dėl to, kad kadras nešvarus, gal reiktų pamatyti tvarkingai atspaustą.
o pirmoji su medžiais.  atmosfera tokia vaiduokliškų filmų. Kažkuom traukia

Lauksiu tavo darbų.

Gulbes spausiu ir švariai. Matai, bandžiau virš juostos į didintuvą įsidėt matinį stiklą, o jis buvo kažkoks snarglėtas. Atspaudžiau, tada pamačiau, bet man patiko. Pakartoti deja nepavyktų niekaip, nes stiklas nuvalytas smile.gif

Sayonara, tau atspausta nuotrauka bus be kleckų sad.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 02 25, 21:47)
Nea smile.gif Negatyvams reiks pirkt nedegantį seifą arba išsinuomot banke depozitinę dėžutę  doh.gif Vien išlaidos per fotografiją.
Nusipirksiu didelio formato (A4 pradžiai) popieriaus, galėsiu tau atspausti.

QUOTE(sillwio @ 2008 02 25, 21:52)
Lauksiu tavo darbų.

Gulbes spausiu ir švariai. Matai, bandžiau virš juostos į didintuvą įsidėt matinį stiklą, o jis buvo kažkoks snarglėtas. Atspaudžiau, tada pamačiau, bet man patiko. Pakartoti deja nepavyktų niekaip, nes stiklas nuvalytas smile.gif

Sayonara, tau atspausta nuotrauka bus be kleckų sad.gif

man tinka. aš jų NORIU biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Sillwio, brokijau dėl to savo nuotraukas, kad mačiau akivazdų ryškinimo broką, ne to tikėjausi ir tikrai ne to siekiau smile.gif tai tik pirmas blynas, kuris man prisvilęs. Kompozicija ok, tačiau kokybė manęs visai netenkina (iškyrus tą Pilies g. nuotrauką, kur šiukšlės dar suteikia atmosferos..), lendu į pogrindį su savo darbais, kol galėsiu parodyti tokių kadrų, kuriais būsiu pati patenkinta smile.gif bent jau tam kartui ir tai situacijai smile.gif

Dėl dabar įkeltų, pirmoji man labai labai patinka ir tikrai geriau patinka, nei tonuotas variantas. Tikrai perteikianti miško gūdumą, man patinka! ir gulbės man patinka, kad ir apdriskusios smile.gif

Beje negatyvų saugojimui, yra tokie vadinami "negativ archiv" - įmautės negativams, segamos į segtuvus, tikrai patogu, tik reikia karpyti juostą. Vilniuje to galima nusipirkti Procentre (kaip ir visko lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 02 25, 21:49)
Jurga, gal nepatks tau, bet man va šitaip labai net gražu  4u.gif 
Šie šiek tiek didintas kontrastas, pareguliuotos spalvytės ir vos vos pakirpta  mirksiukas.gif

ačiū, Getter, ir man šitaip gražiau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 25, 21:54)
man tinka. aš jų NORIU biggrin.gif 4u.gif

Sutarta.

QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 25, 21:59)
Sillwio, brokijau dėl to savo nuotraukas, kad mačiau akivazdų ryškinimo broką, ne to tikėjausi ir tikrai ne to siekiau smile.gif tai tik pirmas blynas, kuris man prisvilęs. Kompozicija ok, tačiau kokybė manęs visai netenkina (iškyrus tą Pilies g. nuotrauką, kur šiukšlės dar suteikia atmosferos..), lendu į pogrindį su savo darbais, kol galėsiu parodyti tokių kadrų, kuriais būsiu pati patenkinta smile.gif bent jau tam kartui ir tai situacijai smile.gif

Dėl dabar įkeltų, pirmoji man labai labai patinka ir tikrai geriau patinka, nei tonuotas variantas. Tikrai perteikianti miško gūdumą, man patinka! ir gulbės man patinka, kad ir apdriskusios smile.gif

Beje negatyvų saugojimui, yra tokie vadinami "negativ archiv" - įmautės negativams, segamos į segtuvus, tikrai patogu, tik reikia karpyti juostą.  Vilniuje to galima nusipirkti Procentre (kaip ir visko lotuliukas.gif )

Į pogrindį nereikia. Pogrindyje neišmoksi. Ryškink juostas pati, ypač dabar, kai jau žinai, kad tai neskausminga.

Turiu tokių įmaučių, ale jos saugo tik nuo subraižymo. Apie depozitinę dėžutę aišku perdėjau kiek smile.gif bet racijos tame yra. Kažkur skaitinėjau, kad žmonės labai gailsi praradę negatyvus. Gailisi taip pat, kaip nulūžus kietąjam diskui.
Atsakyti