QUOTE(sayonara @ 2008 02 25, 21:54)
man tinka. aš jų NORIU
Sutarta.
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 25, 21:59)
Sillwio, brokijau dėl to savo nuotraukas, kad mačiau akivazdų ryškinimo broką, ne to tikėjausi ir tikrai ne to siekiau
tai tik pirmas blynas, kuris man prisvilęs. Kompozicija ok, tačiau kokybė manęs visai netenkina (iškyrus tą Pilies g. nuotrauką, kur šiukšlės dar suteikia atmosferos..), lendu į pogrindį su savo darbais, kol galėsiu parodyti tokių kadrų, kuriais būsiu pati patenkinta
bent jau tam kartui ir tai situacijai
Dėl dabar įkeltų, pirmoji man labai labai patinka ir tikrai geriau patinka, nei tonuotas variantas. Tikrai perteikianti miško gūdumą, man patinka! ir gulbės man patinka, kad ir apdriskusios
Beje negatyvų saugojimui, yra tokie vadinami "negativ archiv" - įmautės negativams, segamos į segtuvus, tikrai patogu, tik reikia karpyti juostą. Vilniuje to galima nusipirkti Procentre (kaip ir visko
)
Į pogrindį nereikia. Pogrindyje neišmoksi. Ryškink juostas pati, ypač dabar, kai jau žinai, kad tai neskausminga.
Turiu tokių įmaučių, ale jos saugo tik nuo subraižymo. Apie depozitinę dėžutę aišku perdėjau kiek
bet racijos tame yra. Kažkur skaitinėjau, kad žmonės labai gailsi praradę negatyvus. Gailisi taip pat, kaip nulūžus kietąjam diskui.
"Forcing yourself to use restricted means is the sort of restraint that liberates invention. It obliges you to make a kind of progress that you can't even imagine in advance." - Picasso