QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 02 25, 12:17)
Idedu viena nuotraukele is savaitgalio.
Užuolaida*, visas tilto svoris gula ant berniuko pečių. Kolona leidžiasi žemyn kaip tik virš jo galvos visu savo svoriu. Laiptų linijos dar labiau tą svorį sustiprina.
QUOTE(Puriena6 @ 2008 02 25, 13:19)
Sveiki,
vakar užmačiau sillwio nuotraukas. padarė įspūdį, keletą kartų mintyse prie jų grįžau
Na, mano matymu, tai jaučiasi, kad autorius dar tik eksperimentuoja juostoje (nors jei nežinočiau, tai gal galvočiau, kad tyčinis "užgrūdinimas"
) Bet kokiu atveju man patiko visų pirma kompozicija visose. Labai jaučiasi gylis nuotraukose. Nuotraukos šiek tiek mistinės, bet tuo pačiu jaučiu šilumą jose
Pirmoji ne taip užkabino žvilgsnį, kaip kitos. Beržynas, gražiai sukomponuotas, faina išdžiūvusi žolė kupstais
Antrojoje nesupratau, kas tai yra, bet tuo ir patiko - verčia ieškoti, galvoti.. Bet klausimas nekyla - kad be ryšio. Visai tvarkingai
O trečioji - jopapa jėgelė. Iš pradžių pagalvojau, iš kur šiais laikais galima rasti laukinių neprajodinėtų arklių. Tikrai - pirmas toks įspūdis - baikštus laukinis arklys pabaidytas lekia
Va tas grūdas ir tamsa čia tokią paslaptingą nuotaiką kelia. Žodžiu, aš ant sienos renkuosi šią
O galerijoje, tai ir man gulbės labai fain...
Ačiū. ***** kaip smagu išgirst tiek skirtingų nuomonių
QUOTE(Jurga @ 2008 02 25, 14:46)
Išlaikymas taip pat automatiškai nustatomas... Štai šioje koregavau spalvas ir kontrastą:
Kompozicija nebloga; trūksta ryškumo.
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 25, 16:17)
Hmmm, Sillwio, laukiau kitokių tavo juostinių kadrų (po tavo komentarų mano ieškojimams ir ekperimentams)
Jau tikėjausi tokių iščiustintų, perdėm kokybiškų, o čia hmmm šiušklės visokios, vien grūdas matosi
O jei rimtai, tai bendrai patiko, tikrai nustebinai, nors tai nėra mano stiliaus, tai ką mėgstu fotografijoje, bet tikrai kažkas įdomaus
primena kažkiek grafikos darbus, spėju to ir siekei.. Bendrai - kompozicija visose tobula, man ne itin patinka tas tonas (atpalvis) jaučiu savo skoniui norėčiau grynai j/b, bet gali čia neklausyt, skonio reikalas.
Aš būsiu nepopuliari, bet man labai patiko iš tavo įdėtų antroji - abstrakcija, bet labai malonios formos ir linijos, ir man visiškai neįdomu, kas ten, malonu žiūrėti ir tiek
Pirmoji irgi visai patiko, tačiau iš visų tavo esančių galerijoje su mišku labiausiai patiko pirmoji (iš albumo), ta jaučiu bendrai labiausiai patiko iš šios serijos. Trečioji man per tamsi.
Iš galerijos taip pat puiki su gulbėm.
Kodėl gi kitokių?
Matai, tu savo nuotraukas brokijai, o aš savosiomis visiškai patenkintas. Šį kartą labai patenkintas. Įsimylėjau iso 3200 juostą. Ir konica savo.
Šiaip ar taip galiu pažadėti, kad bus daugiau.
Žinai, man abstrakcija pačiam bene labiausiai patinka. Ačiū.
QUOTE(Opa @ 2008 02 25, 19:45)
Silwio, pirmasis kadras man pats paciausias. Patinka sioje grafiskumas, grudas, kompozija, zodziu visuma. Antrame nesupratau kas, tai ir liko tiesiog abstrakcija, o man norisi kazkokio aiskumo, bent uzuominos i tai kas ten. Ir treciasis man per tamsus, nesiziuri. O galerijoje maciau daugiau, bet dar pakomentuosiu veliau.
O as sestadieni padariau 1 kadra, stai jis. Komentarai?
Ačiū už nuomonę.Būsiu laimingas jeigu pakomentuosi ir likusias.
Dėl tavo nuotraukos - kirpčiau dešinės iki pat plaukų sruogos, kuri tiesiai už ausies. Toks sprendimas nuotraukoje išryškins akis ir paliks žvilgsniui vietos. Dabartinis kadravimas man nelabai patinka.
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 25, 19:58)
Žiūriu, žiūriu negaliu nuspręst kuri kompozicija geresnė
Padėkit
Kompoziciškai tvarkingesnė bene antra, bet įdomesnė pirma, nors ją kiek kitokią norėčiau matyti. Dominuoja vertikalūs objektai, taigi vertėtų pamėginti vertikalų kadravimą. Kadre palikčiau rodyklę. Ji man labai patinka ir ten tinka
QUOTE(Getter @ 2008 02 25, 20:05)
Sillwio, tiesą pasakius aš pasimečiau, kai pamačiau tas tris foto, pirma tai viskas aišku - superinė, žavingi tie berželiai, skoningas ir čia tinkantis apdirbimas PS, bet tos kitos dvi...nedaaugau iki to dar, dė to stebiu ir tyliu
Ir nereikia, Getter. Sakyk, kad šūdas tavo akim. Jūsų visų nuomonės man labai svarbios.
Papildyta:
Na ir dar pora žadėtų.
Galerijoj matėt tonuotas, čia dedu originalus (jeigu skanuotas nuotraukas galima vadinti originalais):
"Forcing yourself to use restricted means is the sort of restraint that liberates invention. It obliges you to make a kind of progress that you can't even imagine in advance." - Picasso