QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 20, 19:52)
Wyshnia, atsigavo akys Labai gerai! Šviesa nuostabi! Vaikiuko poza, išraiška.. tikrai nuostabus darbas
Juosta? kokia?
Juosta? kokia?
Aciu Pupeliuk uz nuomone Ne juosta - kol kas - skaitmena ir visagalis fotosopas
QUOTE(westa @ 2008 02 20, 20:02)
wyshniuk, foto tikrai puiki.. spalvos geros ir berniuko išraiška .. šiek tiek gal maišo kairėj tas atlošas foteliuko bet šiaip tai gražu man, kai foto tokios namų aplinkoj..
Na kadangi namu aplinkoj, tai neisejo to fotelio (ten siaip sofa) perstumt Aciu
QUOTE(sayonara @ 2008 02 20, 20:03)
matka bosca vyborowa.. dzieve dzieve.. elina, gal nori mano 40d pirkti?
p.s. wyshnia, spalvos tobulos.. labai graži išraiška.. neturiu prie ko prikibti, bet kadangi jaučiu, kad reikia prie ko nors prikibti, tai kimbu prie fono.. (nors jis man netrukdo, kimbu grynai iš mandagumo )
p.s. wyshnia, spalvos tobulos.. labai graži išraiška.. neturiu prie ko prikibti, bet kadangi jaučiu, kad reikia prie ko nors prikibti, tai kimbu prie fono.. (nors jis man netrukdo, kimbu grynai iš mandagumo )
o kas ta vyborowa reiskia??? 40 nepardavinek, geras daiktas , privers dar gyvenime Aciu
QUOTE(bite maja @ 2008 02 20, 20:05)
smagi, spalvos puikios, momentas irgi geras... tik man šiek tiek kliūna tas kairys šonas ... toks link peršvietimo... bet gal aš čia šiandien jau per daug kabinėjuosi
del kabinejimusi pastebejau Aciu
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2008 02 20, 20:18)
O tavo Wyshniuk, nuotrauka po visu siu pliurpalu, tikra atgaiva akims Manau net fonas tinka siam kadrui, na gal kazkiek baltas puodelis blasko kaireje. Bet si karta sio berniuko portretas nepalyginamai geresnis, nei anksciau viena rodei
Dekui visiems komentavusiems mano portretus
Dekui visiems komentavusiems mano portretus
Aciu, californiagirl... Sutinku su tuo blaskymu - man taip pat jis nelabai, bet nesugalvojau, kaip uzmaskuot, tai palikau, kaip yra
Pastebejau, kad ir tu maziau cia lankaisi...
QUOTE(laputaitė @ 2008 02 20, 20:29)
Kadangi pati pasiūliau detaliai analizuoti nuotraukas, tai ir pradėsiu.
Centrinė kompozicija. Pagrindinis objektas - berniuko veidas. Jis išskirtas natūralaus dienos apšvietimo einančio iš kairės, bei mažos ryškumo zonos. Berniuko akys auksiniame taške - vienas trečdalis nuo viršaus. Žvilgsnis nuo berniuko veido krypsta į berniuko rankas. Berniuko priekyje sudėtos rankos, palenkta galvytė ir pirštukas prie lūpų rodo susikuklinimą bei smalsumą. Kadangi fonas ne ryškumo zonoj į jį dėmesys nekrypsta, bet šiek tiek blaško balti objektai - puodeliai ant stalo ir šviesus baldo kampas.
Gal ką ir nusišnekėjau , prašau pataisyti
Centrinė kompozicija. Pagrindinis objektas - berniuko veidas. Jis išskirtas natūralaus dienos apšvietimo einančio iš kairės, bei mažos ryškumo zonos. Berniuko akys auksiniame taške - vienas trečdalis nuo viršaus. Žvilgsnis nuo berniuko veido krypsta į berniuko rankas. Berniuko priekyje sudėtos rankos, palenkta galvytė ir pirštukas prie lūpų rodo susikuklinimą bei smalsumą. Kadangi fonas ne ryškumo zonoj į jį dėmesys nekrypsta, bet šiek tiek blaško balti objektai - puodeliai ant stalo ir šviesus baldo kampas.
Gal ką ir nusišnekėjau , prašau pataisyti
Laputaite, o tau medalis. Tikrai. As vis dar bandau ismokti suprasti gera kompozicija, todel tokie komentarai labai naudingi. Bandysiu ir as taip, tikiuosi pades suprasti Aciu.
Papildyta:
QUOTE(Degutė @ 2008 02 20, 20:57)
Bendras vaizdas smagus, bet žiūrint įdėmiau, man atrodo, kad ryškumą susirinko užtiesalas, o vaikučio akytėms jo ir nebeliko
Labai nedaugeliui savo nuotrauku atleidziu ne visiska vien akiu sufokusavima. Si viena is ju - pamaniau, kad nuotaika, spalvos, emocija kompensavo techninius trukumus... Aciu
QUOTE(Desiree @ 2008 02 20, 20:58)
Wyshnios įkeltą portretą norisi pakomentuoti. Tiesą sakant labai patiko. Toks angeliukas... su ragiukais. Žvilgsnis toks gudrutis, bet ir kiek drovus, susidomėjęs, tuo pačiu pasitikintis. Patinka kaip pasirėmęs rankomis, o ir iš kūnelio iš linkimo įtariu stovėjo ant vienos kojos, kita pasimėnęs, tik, o gal pirštukais nedrąsiai per grindis brūžendamas. Tikriausiai ne, bet vat norisi taip galvoti bežiūrint. Fonas. Ir fonas man liuks. Toks mažas bardakėlis. Spalvų, daiktų. Gerai nuteikia. Žaismingumo įneša. Spalvos aplamai geros. Žodžiu. pagyriau ir einu.
Aciu:) Jis sake - wyshniuk (tik jis ir jo mama mane taip vadina ) nufotografuok mane taip... Pozavo, bet taip, kaip pats norejo, kaip pats pozavima suprato... Saunus modeliukas... Labai naturalus...
Papildyta:
QUOTE(Anasko @ 2008 02 20, 20:58)
Wyshnia dazniau rodyk savo darbus, tikrai yra ko mokytis is ju Ir dar patiko Laputaites komentaras, perskaicius paziurejau kiek kitaip, ale vis tiek patinka
Is kiekvieno darbu yra ko pasimokyti Aciu
QUOTE(sillwio @ 2008 02 20, 22:02)
Galvoju, kad neblogai. Man gal kiek kairės daugoka ir viršaus mažoka, dar rėmelis sunkokas ir puodeliai fone šiek tiek blaško.
Aciu, sillwio Del puodelio pasiaiskinau, remelis kol kas man toks limpa , visada deduosi i galva tavo pastabas apie kompozicija. Bandysiu. Tiesa, aciu uz vakarykste nuoroda gus - man ji taip pat labai pravers