QUOTE(sayonara @ 2008 02 24, 21:17)
sillwio, žiūriu per laptopą ir suprantu, kad per mažas vaizdas, todėl palauksiu rytojaus ir pakomentuosiu.. bet.. galerijoje yra kai kas, ką norėtųsi temoje matyti.. pvz., gulbes ir čiurlenantį upeliuką tarp dviejų sargybinių.. man jos krito akin labai..
kadangi išsamiai komentuoti noru tik pažiūrėjus rytoj didžiajam monike, tai šiandien tik pasakysiu, kad labai mėgstu Tavo kompozicijas.. visa kita - rytoj.
kadangi išsamiai komentuoti noru tik pažiūrėjus rytoj didžiajam monike, tai šiandien tik pasakysiu, kad labai mėgstu Tavo kompozicijas.. visa kita - rytoj.
Labai lauksiu komentaru. Jei sudas, sakyk, kad sudas
QUOTE(Getter @ 2008 02 24, 21:42)
Aš pargįžau. Nerealų laiką apturėjau, keletas kadrų išties pavyko einu peržiūrėt ir įkesiu kelis
O čia jums
"Aš tave stebiu"
O čia jums
"Aš tave stebiu"
Jie, rupuzes, slidus ir glitus, taigi beveik visada atrodo, kad ziauriai truksta ryskumo
QUOTE(Getter @ 2008 02 24, 22:19)
Dar vieną labai noriu parodyt, mano akimis klaidų nėra, o kaip atrodo jums?
Taip pat atrodo. Gal kiek tamsokas pirmas planas. Manau klonuociau bokstelio (svyturio?) antena, kad nekirstu horizonto.
QUOTE(Anasko @ 2008 02 24, 22:25)
Sillwio 1. grazi, bet itariu be filtro butu eiline
2.jau pamaciau. o kas ten yr visai idomiai atrodo.
3. man tamsoka, iziuriu tik viena arkli, o itariu ir antras yra is kaires.
Tiesa sakant nelabai man sitos tavo nuotraukos, nekabina manes. Bet cia skonio reikalas
2.jau pamaciau. o kas ten yr visai idomiai atrodo.
3. man tamsoka, iziuriu tik viena arkli, o itariu ir antras yra is kaires.
Tiesa sakant nelabai man sitos tavo nuotraukos, nekabina manes. Bet cia skonio reikalas
1. Imesiu vakare be filtro.
2. Ten vaikiska ciuozykla besileidzianti i vandeni.
3. Yra ir antras, bet rodyti norejau tik viena - arklys bega nuo tamsos ir kazko toje tamsoje.
Aciu uz atviruma.
QUOTE(Desiree @ 2008 02 24, 22:26)
O!!! Silwio!!!
labai smagu sulaukti bandymų rezultatų. Akį patraukė pirma ir trečia. Antroji gana abstrakti ir pilna šiukšlių, gal ir su tikslu tai darei, bet manęs asm. tokie kadrai nežavi.
Kas nepatiko tai pirmoje ir antroje tonavimas. Trečioje veikia gerai, kadangi nuotrauka ir taip tamsoka, bet pirmoje nesinori jokio tono, o antroje..
Pirmoji. Tuos berželius tai įsimylėjau. Tik nežinau ar ir juostoje taip pat, bet dešinė pusė atrodo kiek padegusi. Turiu pripažinti šiam kadrui man grūdetumas nuostabiai suveikė. Norėčiau pamatyti didžuliu formatu atspaustą.
Trečioji taip pat traukia akį. Tas žirgas... bėgantis tolyn nuo karvės? Jei ten ir antras žirgas tai atsiprašau jo asmeniškai, na bet žiūrėjau žiūrėjau ir pasirodė, kad karvė Aš būčiau kairę pusę kiek pamaskavus, pašviesinus. Kompozicija tai kaip man vienas kūdrietis sakė ant ribos. Vos vos kažkas keistųsi ir jau būtų nebe tas.
9 ir 10 iš tavo galerijos pabandyčiau atspausti. tamsesnes, grėsmingesnes.. Ypač dešimta turėtų gerai atrodyti.
labai smagu sulaukti bandymų rezultatų. Akį patraukė pirma ir trečia. Antroji gana abstrakti ir pilna šiukšlių, gal ir su tikslu tai darei, bet manęs asm. tokie kadrai nežavi.
Kas nepatiko tai pirmoje ir antroje tonavimas. Trečioje veikia gerai, kadangi nuotrauka ir taip tamsoka, bet pirmoje nesinori jokio tono, o antroje..
Pirmoji. Tuos berželius tai įsimylėjau. Tik nežinau ar ir juostoje taip pat, bet dešinė pusė atrodo kiek padegusi. Turiu pripažinti šiam kadrui man grūdetumas nuostabiai suveikė. Norėčiau pamatyti didžuliu formatu atspaustą.
Trečioji taip pat traukia akį. Tas žirgas... bėgantis tolyn nuo karvės? Jei ten ir antras žirgas tai atsiprašau jo asmeniškai, na bet žiūrėjau žiūrėjau ir pasirodė, kad karvė Aš būčiau kairę pusę kiek pamaskavus, pašviesinus. Kompozicija tai kaip man vienas kūdrietis sakė ant ribos. Vos vos kažkas keistųsi ir jau būtų nebe tas.
9 ir 10 iš tavo galerijos pabandyčiau atspausti. tamsesnes, grėsmingesnes.. Ypač dešimta turėtų gerai atrodyti.
Nuo kito zirgo jis bego Is tikro jis stovejo, bet begimo ispudi sukurti pavyko kompoziciskai.
Iki maskavimu man dar tolokai bet ateis laikas.
Labai aciu uz komentarus, o ypac uz patarimus. Skanavau vakar plansetiniu skaneriu maza rezoliucija. Dabar jau nagai niezti greiciau nusipirkti savo skaneri.
QUOTE(Anasko @ 2008 02 24, 22:48)
Sillwio, mano nemoksiskom akim ziurint, isrinkai ne pacias geriausias nuotraukas, vat galerijoje, tai tikrai yra liuksiskos (kur suo? bega, ir vertikali miske, tik nesuprantu kas ten tolumoje, sienos gabalas ar namas? ir pagaliai kabantys blasko.)
Jau pastebejau, kad mano skoniai kazkokie tragiski, jei ka izeisiu komentuodama, neisizeiskit labai
Jau pastebejau, kad mano skoniai kazkokie tragiski, jei ka izeisiu komentuodama, neisizeiskit labai
Ten stirna
Tolumoje miskas. Be tu pagaliu (ten laidai su sviestuvais) kompozicija butu neidomi ir plokstoka.
QUOTE(MyWay @ 2008 02 24, 23:01)
Man patiko pasislėpęs arklys Silwio, paslaptimi dvelkia.. patinka. Gal patinka tai, kas tikrai daryta su polėkiu, o ne "pigiai/greitai"
koks siaubas gyventi Kaune, kai nepatinka visai jokie kadrai (apart dukrytės)
koks siaubas gyventi Kaune, kai nepatinka visai jokie kadrai (apart dukrytės)
Aciu.
Zinok ir Kaune galima gyventi Idomiai fotografuoti galima ir isejus i kiema. Pasiziurek i westos supynes.
QUOTE(peppi @ 2008 02 25, 08:09)
programuotojas
1. Patiko sita nors ji jau panaseja i grafikos darba - ne i fotografija bet tuo ji man ir patiko
2. Akys lyg noretu tiketi, kad cia perspektyva ale atsimusa i tai, ko nesuvokia, regis sitoje nuotraukoje reiketu zavetis nebent grudetumu, na kuris kai ne kuriems ir patinka
3. Sitos neiziuriu, per tamsu
1. Patiko sita nors ji jau panaseja i grafikos darba - ne i fotografija bet tuo ji man ir patiko
2. Akys lyg noretu tiketi, kad cia perspektyva ale atsimusa i tai, ko nesuvokia, regis sitoje nuotraukoje reiketu zavetis nebent grudetumu, na kuris kai ne kuriems ir patinka
3. Sitos neiziuriu, per tamsu
1. aciu
2. ideja tokia ir buvo - visiskai banalu daikta parodyti kitaip.
3. cia jau subjektyvaus skonio reikalas. Vieniems si nuotrauka labai patiks, kiti sakys "Nu sillwio ir nusivaziavo. Matyt jauciasi esas didis menininkas dedamas toki suda" Bet kuri nuomone teisinga.
QUOTE(Smiltis @ 2008 02 25, 09:23)
Dėl Silwio foto, na arba aš dar nepriaugau prie tokių, bet man jos nea Kompoziciškai beveik visos patinka, bet kažkaip , na nesuprantu aš tų triukšmų , ir nežinau net kas ten dar panaudota. Ir net jei vertinti kompoziciją, man tos kur nukirsti medžių kamienai , nelabai supratau kas ten akcentuojama, nes jie tokie kaip nukapoti gaunasi ir tik sukelia jausmą, kad gaila man tų medžių Kažkaip pvz pažiūrėjus Desiree, Ca.-girl arba Pupeliuko juostines foto(na ne paskutines tas kur su Crossu, bet tas ankstesnes), iš jų sklinda toks jaukumas, šiluma kurį sukuria tonai ir pustoniai. O čia kažkaip nejaučiu to. Bet vėl gi labai sunku vertinti kai nežinai kas buvo siekiama parodyti su šiomis nuotraukomis
Zinok nereikia zinoti, kas panaudota ir kaip. Svarbu ar nuotrauka kelia kokius jausmus ar ne. Jeigu berzynas butu su virsunemis, tai butu tik berzynas. Dabar nuotrauka tau sukelia gailescio jausma. Zinok man irgi. Metus pro ta berzyna karts nuo karto pravaziuodavau ir vis grasindavausi sustoti. Zinok pats berzynas kelia kazkoki gailescio jausma. Net vasara. Po tavo komentaro supratau, kad su nuotrauka tikrai viskas gerai. Aciu
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2008 02 25, 09:37)
sillwio, mane sužavėjo pirmoji foto. tuo triukšmu ir t.t. norėčiau tokios ant sienos be kalbų... bet nepatinka (ar tik atrodo) žalsvas atspalvis antros nesuprantu. trečia per daug sudėtinga, kad per tuos triukšmus ir smulkias detales kažką įžvelgti. tiesiog sunku, kai reikia visą dėmesį sutelkti ieškant tų desiree minėtų arkliukų...
Aciu, Sansara!