Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sansara man visai nieko. Dumus uzmaciau tik kai Sillwio parase rolleyes.gif O ten ant veidrozio stovi? Ar klonuotas atspindis? Biskuti mane blasko nelygumai rolleyes.gif

Mylios saule patiko rolleyes.gif pati gamta tamsoka, bet saule grazi, ziemiska.

Sillwio 1. grazi, bet itariu be filtro butu eiline rolleyes.gif
2.jau pamaciau. o kas ten yr g.gif visai idomiai atrodo.
3. man tamsoka, iziuriu tik viena arkli, o itariu ir antras yra is kaires.
Tiesa sakant nelabai man sitos tavo nuotraukos, nekabina manes. Bet cia skonio reikalas mirksiukas.gif

Getter del manes, tavo stebetojas labai ispaustas i desnia puse
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 24 vasario 2008 - 22:28
O!!! Silwio!!!
labai smagu sulaukti bandymų rezultatų. Akį patraukė pirma ir trečia. Antroji gana abstrakti ir pilna šiukšlių, gal ir su tikslu tai darei, bet manęs asm. tokie kadrai nežavi.
Kas nepatiko tai pirmoje ir antroje tonavimas. Trečioje veikia gerai, kadangi nuotrauka ir taip tamsoka, bet pirmoje nesinori jokio tono, o antroje..
Pirmoji. Tuos berželius tai įsimylėjau. Tik nežinau ar ir juostoje taip pat, bet dešinė pusė atrodo kiek padegusi. Turiu pripažinti šiam kadrui man grūdetumas nuostabiai suveikė. Norėčiau pamatyti didžuliu formatu atspaustą.
Trečioji taip pat traukia akį. Tas žirgas... bėgantis tolyn nuo karvės? Jei ten ir antras žirgas tai atsiprašau jo asmeniškai, na bet žiūrėjau žiūrėjau ir pasirodė, kad karvė smile.gif Aš būčiau kairę pusę kiek pamaskavus, pašviesinus. Kompozicija tai kaip man vienas kūdrietis sakė ant ribos. Vos vos kažkas keistųsi ir jau būtų nebe tas.

9 ir 10 iš tavo galerijos pabandyčiau atspausti. tamsesnes, grėsmingesnes.. Ypač dešimta turėtų gerai atrodyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 24 vasario 2008 - 22:31
Sillwio, mano nemoksiskom akim ziurint, isrinkai ne pacias geriausias nuotraukas, vat galerijoje, tai tikrai yra liuksiskos (kur suo? bega, ir vertikali miske, tik nesuprantu kas ten tolumoje, sienos gabalas g.gif ar namas? ir pagaliai kabantys blasko.)

Jau pastebejau, kad mano skoniai kazkokie tragiski, jei ka izeisiu komentuodama, neisizeiskit labai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 24 vasario 2008 - 22:55
Man patiko pasislėpęs arklys Silwio, paslaptimi dvelkia.. patinka. Gal patinka tai, kas tikrai daryta su polėkiu, o ne "pigiai/greitai" mirksiukas.gif

koks siaubas gyventi Kaune, kai nepatinka visai jokie kadrai (apart dukrytės) doh.gif
Atsakyti
LKL All Stars
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 02 24, 21:09)
Kas man tokią galeriją suprogramuotų? smile.gif

Laukiu smarkios kritikos smile.gif

programuotojas smile.gif

1. Patiko sita nors ji jau panaseja i grafikos darba - ne i fotografija ax.gif bet tuo ji man ir patiko
2. Akys lyg noretu tiketi, kad cia perspektyva ale atsimusa i tai, ko nesuvokia, regis sitoje nuotraukoje reiketu zavetis nebent grudetumu, na kuris kai ne kuriems ir patinka
3. Sitos neiziuriu, per tamsu

QUOTE(Getter @ 2008 02 24, 21:42)
"Aš tave stebiu"

geras kadras ir liuksinis pavadinimas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 25 vasario 2008 - 08:09
QUOTE(sillwio @ 2008 02 24, 21:09)
Štatyvo čia tikrai nereikėjo. Diafragma uždaryta iki 22, o išlaikymas 1/200.
Be to, kad siužetas nelabai įdomus, kompozicija irgi neblizga. Ar žinai, kas negerai?

Labas rytas,
Padariau daugiau kadru su sita saule, taciau butent sioje foto pati saule atrode geriausiai. Man cia labiausiai kliuva per viduri uzbreztas horizontas. Jei fotografuociau viska antra karta, bandyciau apimti daugiau erdves ir nuleisciau horizonta zemiau, kad atsivertu kadre daugiau dangaus. Arba kokiu nors kampu talpinciau kadre daugiau snieguoto kelio, einancioje apacioje.
Ar i ta puse galvoju?

QUOTE(Anasko @ 2008 02 24, 22:25)
Mylios saule patiko rolleyes.gif  pati gamta tamsoka, bet saule grazi, ziemiska.

Pati gamta tikrai tamsoka... bet tai pamaciau tik dabar darbe per kita monitoriu. Kita karta turesiu sita neatitikima galvoje.

Aciu uz pastabas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 02 24, 18:52)
kvailai įdomus klausimas, jei norit nufotografuot dūmus, kokią medžiagą svilinat  g.gif

kai fotografavau deginau popierinę servetėlę, nes nieko daugiau deginamo tądien po ranka neturėjau. Bet kur kas svarbiau ne ką tu degini, o kokį apšvietimą naudoji. Aš stačiau 2 lempas - taip ryškus gaunasi bet koks dūmas ir garas nuo kavos puodelio.
pavyzdžiai:
1
2

Atsakyti
dejavu, dėkui didžiausias. 4u.gif dėl apšvietimo tai žinojau, tik priemonių nelabai turėjau pakankamai. o smilkala iš parodytos foto teko išklonuot, nes jo mastelis palyginus su ta mažyte skulptūryte labai krenta į akis... tai paslėpiau už skulptūrytės, o kas kyšojo nuklonavau.

anasko, ant veidrodžio, tikrai nefalšyvinčiau tiek, kad priklonuot visą atspindį. nors ir turiu tam plugin'ą doh.gif

dėkui ir kitiems už pasiūlymus ir komentarus.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Getter pirkau tą kur ir norėjau- M055XPROB, o galva - 486RC2

QUOTE(Sansara @ 2008 02 24, 18:52)
vakarykštis šviesos pasižaidimas. bandžiau ir su dūmais kurti nuotaiką, bet nelaaabai pavyko  doh.gif įtariu per tamsi foto, nes mano monitorius per šviesus ganėtinai.

man tai ne per tamsu schmoll.gif įdomus bandymas mirksiukas.gif Ką naudojai juodam fonui bigsmile.gif g.gif

QUOTE(Mylia @ 2008 02 24, 18:58)
Cia vienas ziemos rytas viename Lietuvos siaureje esanciame kaime.

šiaip gali dar pakirpti šiek tiek apačios, nes kaip jau pati pastebėjai , horizontas per vidurį mirksiukas.gif

QUOTE(andriuska @ 2008 02 24, 20:01)
įdėsiu vieną, mano akim geriausiai išėjusi.

gera išraiška thumbup.gif

Getter tavo foto, kaip ir labai nėra prie ko prisikabinti, bet na, tiesiog kaip mūsų Žvėrius sako, neteikia džiaugsmo hihihi.gif Na turiu omeny, kad eilinės unsure.gif

Dėl Silwio foto, na arba aš dar nepriaugau prie tokių, bet man jos nea schmoll.gif Kompoziciškai beveik visos patinka, bet kažkaip , na nesuprantu aš tų triukšmų , ir nežinau net kas ten dar panaudota. Ir net jei vertinti kompoziciją, man tos kur nukirsti medžių kamienai unsure.gif , nelabai supratau kas ten akcentuojama, nes jie tokie kaip nukapoti gaunasi ir tik sukelia jausmą, kad gaila man tų medžių unsure.gif Kažkaip pvz pažiūrėjus Desiree, Ca.-girl arba Pupeliuko juostines foto(na ne paskutines tas kur su Crossu, bet tas ankstesnes), iš jų sklinda toks jaukumas, šiluma kurį sukuria tonai ir pustoniai. O čia kažkaip nejaučiu to. Bet vėl gi labai sunku vertinti kai nežinai kas buvo siekiama parodyti su šiomis nuotraukomis unsure.gif

Mindoodzai , patiko tavo serija thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 25 vasario 2008 - 09:25
smiltis, tiesa sakant, mano fonas - tamsa lotuliukas.gif nėra jokio fono. už kokių 30 cm kompiuterinio staliuko sienelė, medžio imitacija ir tiek. bet kadangi labai tamsu, šviesa su žibintuvėliu iš viršutinio kairio kampo, nėra kam apšviesti tos sienelės, tai ir atrodo, kad juodas fonas yra.

sillwio, mane sužavėjo pirmoji foto. tuo triukšmu ir t.t. norėčiau tokios ant sienos be kalbų... bet nepatinka (ar tik atrodo) žalsvas atspalvis g.gif antros nesuprantu. trečia per daug sudėtinga, kad per tuos triukšmus ir smulkias detales kažką įžvelgti. tiesiog sunku, kai reikia visą dėmesį sutelkti ieškant tų desiree minėtų arkliukų... doh.gif

getter, kokybė foto puiki. jau prie to vargiai prikibsi. švyturys visai gera nuotrauka, kaip gamtos vaizdelis - vargiai ar būčiau padarius geresnę. 4u.gif

tiesa, andriuškos foto neužkabino. suprantu, kad su filtrais ištraukta kokybė čia svarbiausias faktorius, ko negaudavai skanuojant. to aš įvertinti negaliu. tačiau kaip foto - tai eilinė merginų, kurių viena visiškas vaiduoklis, foto iš kokio eilinio vakarėlio... blush2.gif emocija aišku yra, bet labai jau dirbtinė atrodo. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 25 vasario 2008 - 09:39
QUOTE(Sansara @ 2008 02 25, 09:37)
smiltis, tiesa sakant, mano fonas - tamsa  lotuliukas.gif nėra jokio fono. už kokių 30 cm kompiuterinio staliuko sienelė, medžio imitacija ir tiek. bet kadangi labai tamsu, šviesa su žibintuvėliu iš viršutinio kairio kampo, nėra kam apšviesti tos sienelės, tai ir atrodo, kad juodas fonas yra.

mat kaip unsure.gif Na man reikia juodą foną nufotografuoti , kad būtų juodas hihihi.gif Šiandien bandysiu smile.gif mačiau lyg bloge šiokios tokios informacijos, bet kol nepabandžius tai net nežinau kokie gali klausimai iškilti rolleyes.gif
Atsakyti