niu va. vakar bent jau bandžiau atlikt namų darbus tiesa, skirtus naujokams, tiksliau techninę temą. tiesiog norėjau vėl pajust fotoapratą, M režimą ir t.t. tiesa, rezultatų dar nemačiau, nesukėliau nieko į kompą bet laiminga vien tuo procesu buvau, kai namie iš nieko bandai kažką gauti, užsidarai su mano mažuoju asistentu kitame kambaryje ir kariaudama ir viena koja vaikydama asistentą nuo stovo gaudau "šedevrus"
ca_girl, labai geri tavo kadrai juostiniai. žinok nuodemė po tokių kadrų kažką sakyt ant juostos skirtumas akivaizdus, kai fotoapratas gerai jį valdančio žmogaus rankose JB nepakartojamas
nedrios dukrelės cross man labai patiko šiluma,nuotaika. gaila veiduko kažkaip pusė šėšėlyje (jei gerai pamenu), bet mane veža nuotraukos rugiuose, kukurūzuose, aguonų laukuose, kai dominuoja vienas augalas
QUOTE(Getter @ 2008 02 24, 02:22)
Aha, momentas pagautas geras Bet man trukdo viršuj ta tamsi dėmė ir šone kažkas tamsaus.
QUOTE(marakeš @ 2008 02 24, 10:12)
Degutė, galim savo klubą steigt ) vandenių ne-Jurgų )
QUOTE(Desiree @ 2008 02 24, 10:29)
tuomet ir aš prašausi į jūsų vandenių ne Jurgų klubą
QUOTE(Anasko @ 2008 02 24, 10:54)
Prasom ir mane priimti i vandeniu neJurgu kluba
O kada jusu gimtadieniai? Mano vasario 9
O kada jusu gimtadieniai? Mano vasario 9
Nu va, tik pajudink Tai vandeniai, su praėjusiais gimtadieniais jums po balioną
QUOTE(marakeš @ 2008 02 24, 10:56)
Nu kokiai čia dar nelaimei Aš tai kaip tik džiaugiuosi, kad tą dieną gimiau. Šiaip gal ir nešvęstume tos vasario 14, o dabar linksminuosi, tik visai kita proga
QUOTE(Desiree @ 2008 02 24, 11:18)
mergelių ir vandenių fotografų klubai yra. kokį dar reiktų steigti?
na tikrai, vandeniukes, su praėjusiu
vandeniams ir ne tik, smagaus žiūrėjimo
http://www.ashesandsnow.org/ gal kada jau buvau įdėjusi. Bet daug naujų veidų, tai keliu iš naujo.
vandeniams ir ne tik, smagaus žiūrėjimo
http://www.ashesandsnow.org/ gal kada jau buvau įdėjusi. Bet daug naujų veidų, tai keliu iš naujo.
QUOTE(Degutė @ 2008 02 24, 13:01)
Aha, momentas pagautas geras Bet man trukdo viršuj ta tamsi dėmė ir šone kažkas tamsaus.
Dėkui už komentarą, jau galvojau trynt lauk kaip nieko vertą Tie juoduliai tai kita tvora, va čia nekarpytas variantas:
QUOTE(Getter @ 2008 02 24, 15:00)
Dėkui už komentarą, jau galvojau trynt lauk kaip nieko vertą Tie juoduliai tai kita tvora, va čia nekarpytas variantas:
būtų visai nieko, bet tikrai negalima žiūrėti dėl tos tvoros.. be to, pirmajame variante kažką priPSinai, katinas atrodė kaip prilipdytas ant paveikslėlio, palangė kaip kažkas neapibrėžto be formos
o žuvims Kazimieroms kur jungtis? aa? Jurgos ir ne Jurgos?..
QUOTE(sayonara @ 2008 02 24, 15:04)
būtų visai nieko, bet tikrai negalima žiūrėti dėl tos tvoros.. be to, pirmajame variante kažką priPSinai, katinas atrodė kaip prilipdytas ant paveikslėlio, palangė kaip kažkas neapibrėžto be formos
Na ten toks pats crosinimas kaip ir šitoj, net nžn koadėl jis ten atrodo priklijuotas Bet šiaip tai galėjau dar paieškot ''kampų'' nes kitą kur turiu ji be tos juodos tvoros, bet ten išvis kompoziciškai tragedija viskas kreiva šleiva ir nepataisoma Einu šian į miestą fotkinti su vienu žmogelioku kuris turi Nikon'ą D200, labai tikiuosi ko nors išmokti ir parsinešti, bet vieną gerą darbą Bet greičiausiai tai "svajuko dramblionės''
QUOTE(Getter @ 2008 02 24, 15:29)
Na ten toks pats crosinimas kaip ir šitoj, net nžn koadėl jis ten atrodo priklijuotas Bet šiaip tai galėjau dar paieškot ''kampų'' nes kitą kur turiu ji be tos juodos tvoros, bet ten išvis kompoziciškai tragedija viskas kreiva šleiva ir nepataisoma Einu šian į miestą fotkinti su vienu žmogelioku kuris turi Nikon'ą D200, labai tikiuosi ko nors išmokti ir parsinešti, bet vieną gerą darbą Bet greičiausiai tai "svajuko dramblionės''
gal man skyrėsi dėl to, kad abu variantus per skirtingus kompus žiūrėjau. palangė tai aiškiai skyrėsi, o katinas tikrai kai netikras
o šarpinai? nuojauta kužda, kad per daug šarpo..
mokytis visada gerai, tik tai priklauso ne nuo fotoaparato, kurį turi kitas žmogus pasimokyk iš manęs, pvz. - NESKUBĖK.. sulauk kadro..
p.s. aš save už tą skubėjimą jaučiu suvalgysiu..
QUOTE(sayonara @ 2008 02 24, 16:04)
o žuvims Kazimieroms kur jungtis? aa? Jurgos ir ne Jurgos?..
Aš žuvys ne Jurga. Kaži kaip mūsų klubą pavadinus?
QUOTE(laputaitė @ 2008 02 24, 16:05)
Aš žuvys ne Jurga. Kaži kaip mūsų klubą pavadinus?
Oho kiek aš čia daug praleidau..... Pirmiausia jungiuosiu prie vandenių ne Jurgų Ir prisidedu prie sveikinimų visiems vandeniams su praėjusiais gimtadieniais Ir bėgu skaityti toliau.....
QUOTE(sayonara @ 2008 02 24, 15:53)
gal man skyrėsi dėl to, kad abu variantus per skirtingus kompus žiūrėjau. palangė tai aiškiai skyrėsi, o katinas tikrai kai netikras
mokytis visada gerai, tik tai priklauso ne nuo fotoaparato, kurį turi kitas žmogus pasimokyk iš manęs, pvz. - NESKUBĖK.. sulauk kadro..
turiu daug kadrų galinčių įrodyt jo tikrumą Šiaip nešarpintos sakau tik cross'as dėtas ir viskas
O žmogėno fotiką paminėjau tik dėl to, kad geriau suprasiu savojo techninius daykus