Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

niu va. vakar bent jau bandžiau atlikt namų darbus thumbup.gif tiesa, skirtus naujokams, tiksliau techninę temą. tiesiog norėjau vėl pajust fotoapratą, M režimą ir t.t. tiesa, rezultatų dar nemačiau, nesukėliau nieko į kompą lotuliukas.gif bet laiminga vien tuo procesu buvau, kai namie iš nieko bandai kažką gauti, užsidarai su mano mažuoju asistentu kitame kambaryje ir kariaudama ir viena koja vaikydama asistentą nuo stovo gaudau "šedevrus" blush2.gif lotuliukas.gif

ca_girl, labai geri tavo kadrai juostiniai. žinok nuodemė po tokių kadrų kažką sakyt ant juostos blush2.gif skirtumas akivaizdus, kai fotoapratas gerai jį valdančio žmogaus rankose wub.gif JB nepakartojamas thumbup.gif

nedrios dukrelės cross man labai patiko šiluma,nuotaika. gaila veiduko kažkaip pusė šėšėlyje (jei gerai pamenu), bet mane veža nuotraukos rugiuose, kukurūzuose, aguonų laukuose, kai dominuoja vienas augalas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 02 24, 02:22)
Ne šedevras, bet man labai patinka  cool.gif 

''Šeimininkų belaukiant"

user posted image

Aha, momentas pagautas geras smile.gif Bet man trukdo viršuj ta tamsi dėmė ir šone kažkas tamsaus.

QUOTE(marakeš @ 2008 02 24, 10:12)
Degutė, galim savo klubą steigt smile.gif) vandenių ne-Jurgų smile.gif)

QUOTE(Desiree @ 2008 02 24, 10:29)
tuomet ir aš prašausi į jūsų vandenių ne Jurgų klubą  4u.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 02 24, 10:54)
Prasom ir mane priimti i vandeniu neJurgu kluba lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  group.gif
O kada jusu gimtadieniai? Mano vasario 9 bigsmile.gif

Nu va, tik pajudink lotuliukas.gif Tai vandeniai, su praėjusiais gimtadieniais jums po balioną 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(marakeš @ 2008 02 24, 10:56)
kažkas įdomaus čia vyksta smile.gif)
mano nelaimei gimiau vas. 14 biggrin.gif

Nu kokiai čia dar nelaimei bigsmile.gif Aš tai kaip tik džiaugiuosi, kad tą dieną gimiau. Šiaip gal ir nešvęstume tos vasario 14, o dabar linksminuosi, tik visai kita proga ax.gif

QUOTE(Desiree @ 2008 02 24, 11:18)
mergelių ir vandenių fotografų klubai yra. kokį dar reiktų steigti?  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 24 vasario 2008 - 13:02
na tikrai, vandeniukes, su praėjusiu 4u.gif

vandeniams ir ne tik, smagaus žiūrėjimo
http://www.ashesandsnow.org/ gal kada jau buvau įdėjusi. Bet daug naujų veidų, tai keliu iš naujo.
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 02 24, 13:01)
Aha, momentas pagautas geras smile.gif Bet man trukdo viršuj ta tamsi dėmė ir šone kažkas tamsaus.

Dėkui už komentarą, jau galvojau trynt lauk kaip nieko vertą blush2.gif Tie juoduliai tai kita tvora, va čia nekarpytas variantas:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 02 24, 15:00)
Dėkui už komentarą, jau galvojau trynt lauk kaip nieko vertą  blush2.gif  Tie juoduliai tai kita tvora, va čia nekarpytas variantas:

user posted image

būtų visai nieko, bet tikrai negalima žiūrėti dėl tos tvoros.. be to, pirmajame variante kažką priPSinai, katinas atrodė kaip prilipdytas ant paveikslėlio, palangė kaip kažkas neapibrėžto be formos ax.gif

o žuvims Kazimieroms kur jungtis? aa? Jurgos ir ne Jurgos?.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 24, 15:04)
būtų visai nieko, bet tikrai negalima žiūrėti dėl tos tvoros.. be to, pirmajame variante kažką priPSinai, katinas atrodė kaip prilipdytas ant paveikslėlio, palangė kaip kažkas neapibrėžto be formos ax.gif

Na ten toks pats crosinimas kaip ir šitoj, net nžn koadėl jis ten atrodo priklijuotas g.gif Bet šiaip tai galėjau dar paieškot ''kampų'' nes kitą kur turiu ji be tos juodos tvoros, bet ten išvis kompoziciškai tragedija verysad.gif viskas kreiva šleiva ir nepataisoma unsure.gif Einu šian į miestą fotkinti su vienu žmogelioku kuris turi Nikon'ą D200, labai tikiuosi ko nors išmokti ir parsinešti, bet vieną gerą darbą rolleyes.gif Bet greičiausiai tai "svajuko dramblionės'' blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 02 24, 15:29)
Na ten toks pats crosinimas kaip ir šitoj, net nžn koadėl jis ten atrodo priklijuotas  g.gif  Bet šiaip tai galėjau dar paieškot ''kampų'' nes kitą kur turiu ji be tos juodos tvoros, bet ten išvis kompoziciškai tragedija  verysad.gif  viskas kreiva šleiva ir nepataisoma  unsure.gif  Einu šian į miestą fotkinti su vienu žmogelioku kuris turi Nikon'ą D200, labai tikiuosi ko nors išmokti ir parsinešti, bet vieną gerą darbą  rolleyes.gif  Bet greičiausiai tai "svajuko dramblionės''  blush2.gif

gal man skyrėsi dėl to, kad abu variantus per skirtingus kompus žiūrėjau. palangė tai aiškiai skyrėsi, o katinas tikrai kai netikras biggrin.gif
o šarpinai? nuojauta kužda, kad per daug šarpo.. blush2.gif

mokytis visada gerai, tik tai priklauso ne nuo fotoaparato, kurį turi kitas žmogus bigsmile.gif pasimokyk iš manęs, pvz. - NESKUBĖK.. sulauk kadro..biggrin.gif biggrin.gif
p.s. aš save už tą skubėjimą jaučiu suvalgysiu.. doh.gif
Atsakyti
Suzavejo Californiagirl nuotraukos wub.gif Ypatingai ta su pedutes vonioje ir Tomuko portretas wub.gif Saunuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 24, 16:04)
o žuvims Kazimieroms kur jungtis? aa? Jurgos ir ne Jurgos?.. lotuliukas.gif

Aš žuvys ne Jurga. Kaži kaip mūsų klubą pavadinus? blush2.gif liezuvis.gif
Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 02 24, 16:05)
Aš žuvys ne Jurga. Kaži kaip mūsų klubą pavadinus?  blush2.gif  liezuvis.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Oho kiek aš čia daug praleidau..... biggrin.gif Pirmiausia jungiuosiu prie vandenių ne Jurgų 4u.gif Ir prisidedu prie sveikinimų visiems vandeniams su praėjusiais gimtadieniais 4u.gif Ir bėgu skaityti toliau.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilika: 24 vasario 2008 - 16:37
QUOTE(sayonara @ 2008 02 24, 15:53)
gal man skyrėsi dėl to, kad abu variantus per skirtingus kompus žiūrėjau. palangė tai aiškiai skyrėsi, o katinas tikrai kai netikras biggrin.gif
o šarpinai? nuojauta kužda, kad per daug šarpo.. blush2.gif

mokytis visada gerai, tik tai priklauso ne nuo fotoaparato, kurį turi kitas žmogus  bigsmile.gif pasimokyk iš manęs, pvz. - NESKUBĖK.. sulauk kadro..biggrin.gif biggrin.gif
p.s. aš save už tą skubėjimą jaučiu suvalgysiu.. doh.gif

lotuliukas.gif turiu daug kadrų galinčių įrodyt jo tikrumą lotuliukas.gif Šiaip nešarpintos schmoll.gif sakau tik cross'as dėtas ir viskas unsure.gif
O žmogėno fotiką paminėjau tik dėl to, kad geriau suprasiu savojo techninius daykus blush2.gif
Atsakyti