Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(californiagirl @ 2008 02 23, 17:31)

Jeeee bigsmile.gif Jau kokia šita faina bigsmile.gif Visos labai liuks, bet jau šita wub.gif

Žiūriu, mergelės Jurgos valdo bigsmile.gif Tai jau vandeniams ne Jurgoms kaip ir nėr čia ką daryt ax.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 24 vasario 2008 - 00:51
Ne šedevras, bet man labai patinka cool.gif

''Šeimininkų belaukiant"

user posted image
Atsakyti
Degutė, galim savo klubą steigt smile.gif) vandenių ne-Jurgų smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 02 23, 23:47)
Žiūriu, mergelės Jurgos valdo  bigsmile.gif Tai jau vandeniams ne Jurgoms kaip ir nėr čia ką daryt  ax.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(marakeš @ 2008 02 24, 09:12)
Degutė, galim savo klubą steigt smile.gif) vandenių ne-Jurgų smile.gif)

tuomet ir aš prašausi į jūsų vandenių ne Jurgų klubą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 24 vasario 2008 - 10:30
Prasom ir mane priimti i vandeniu neJurgu kluba lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif group.gif
O kada jusu gimtadieniai? Mano vasario 9 bigsmile.gif
Atsakyti
kažkas įdomaus čia vyksta smile.gif)
mano nelaimei gimiau vas. 14 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 02 23, 00:51)
Na as papriestarausiu mokytojui Silwio ir idesiu ne 100-procentiniu juosiniu kadru. Kadangi mokomes(o ipatingai fotogtafuojant i juosta), kad ir matom klaideles, norim suzinoti kaip is ju pasimokyti ir galbut ne visas klaidas patys pamatom...Taigi, mano juostiniai kadrai jusu kritikai blush2.gif

Netiesa tai ir pati tai žinai tongue.gif

Vakar išryškinau ir atspaudžiau Kodak T-Max ISO3200 juostą. Galiu pasakyti, kad klasikiniams portretams ji mano galva visiškai netinka. O vat ieškojimams ir eksperimentams tinka labai. Grūdas stiprokas ir ypatingai išryškėja didinant nuotrauką.
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 23, 18:15)
OT bet.. mes ryt į parodą... du mano šuniai debiutoja..pergyvenu  unsure.gif  smile.gif

sekmes 4u.gif

QUOTE(Degutė @ 2008 02 24, 00:47)
Jeeee  bigsmile.gif Jau kokia šita faina  bigsmile.gif Visos labai liuks, bet jau šita  wub.gif
Žiūriu, mergelės Jurgos valdo  bigsmile.gif Tai jau vandeniams ne Jurgoms kaip ir nėr čia ką daryt  ax.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

man irgi ta su pedutemis labai grazi nuotrauka ax.gif

taip pat kaip mergelems ne Jurgoms cia ner kas veikt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 02 24, 10:11)
Vakar išryškinau ir atspaudžiau Kodak T-Max ISO3200 juostą. Galiu pasakyti, kad klasikiniams portretams ji mano galva visiškai netinka. O vat ieškojimams ir eksperimentams tinka labai. Grūdas stiprokas ir ypatingai išryškėja didinant nuotrauką.

įdomu būtų pamatyti rezultatus. O gal įkelsi? Ta juostelė tai tikrai ieškojimams. Nežinau kokius portretus darei, bet aš dažniausiai stengiuosi šešėlių šviesos žaismo portretus su ta juosta. O dabar laukiu kelionės į Londoną ir ten žadu naktį į šią juostą fotografuoti. Nes stovo nesivešiu. Bandysiu. O kas gausis matysis vėliau smile.gif Tiesa, mano plačiajuostė Ilford, ne Kodak. Bet tikiuosi grūdas bus jei ne tas pats bent labai panašus.

mergelių ir vandenių fotografų klubai yra. kokį dar reiktų steigti? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 24 vasario 2008 - 11:19
QUOTE(Desiree @ 2008 02 24, 11:18)
įdomu būtų pamatyti rezultatus. O gal įkelsi? Ta juostelė tai tikrai ieškojimams. Nežinau kokius portretus darei, bet aš dažniausiai stengiuosi šešėlių šviesos žaismo portretus su ta juosta. O dabar laukiu kelionės į Londoną ir ten žadu naktį į šią juostą fotografuoti. Nes stovo nesivešiu. Bandysiu. O kas gausis matysis vėliau  smile.gif Tiesa, mano plačiajuostė Ilford, ne Kodak. Bet tikiuosi grūdas bus jei ne tas pats bent labai panašus.

Jeigu šiandien pavyks nuskanuot, gal sukelsiu į savo galeriją.
Baigsiu aš kodak'ą ir pereisiu prie ilford'o. Vargas su ryškalais miltelių pavidale. Yra ir skystų kodak'ui, bet jie ženkliai brangesni.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 02 24, 10:26)
Jeigu šiandien pavyks nuskanuot, gal sukelsiu į savo galeriją.
Baigsiu aš kodak'ą ir pereisiu prie ilford'o. Vargas su ryškalais miltelių pavidale. Yra ir skystų kodak'ui, bet jie ženkliai brangesni.

pereisi prie Ilfordo dėl ryškalų ar tiesiog juostelė ta labiau patinka? Man tai Kodak mielesnė, bet džiaugiuosi kad bent jau Ilfordo gavom.
Būtinai kai sukelsi pasmalsausiu galerijoj.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 02 24, 11:37)
pereisi prie Ilfordo dėl ryškalų ar tiesiog juostelė ta labiau patinka? Man tai Kodak mielesnė, bet džiaugiuosi kad bent jau  Ilfordo gavom.
Būtinai kai sukelsi pasmalsausiu galerijoj.

Dėl chemikalų. Juostos dar net nebandžiau, bet pas mus ilford'o pasirinkimas didžiausias.
Atsakyti