Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(zuvialia @ 2008 02 23, 19:29)
negaliu atsiziuret.topas mano akims.. wub.gif

sutinku visom keturiom. Nuostabiausia nuotrauka tarp nuostabiausių c- girl 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 23 vasario 2008 - 18:35
QUOTE(westa @ 2008 02 23, 18:15)
daugiau parodyk savo darbelių. jie labai pakelia nuotaiką  smile.gif .

Dar neuztenka? biggrin.gif Tiek prikroviau, virsijau 7 nuotrauku limita blink.gif biggrin.gif
Dekui, malonu kad patinka 4u.gif

QUOTE(zuvialia @ 2008 02 23, 18:29)
negaliu atsiziuret.topas mano akims.. wub.gif

Aciux zuvialiau 4u.gif Man paciai ta su pedutem patinka blush2.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2008 02 23, 18:34)
Pagal ryškumą, tai diafragmą ėmei apie 2 - 2,8?

Oi, gera ten pas tave Californijoje... Vaikai be kepurių, lengvai apsirengę. Myliu aš Lietuvą, bet ta amžina dargana tokia pastoviai užsitęsusi atrodo doh.gif

Atspejai ryskumo zona bigsmile.gif Visur apie 2,5-2,8 ax.gif Ziuriu su f1,8 juostoj neina man...

Cia ne Californijoj taip silta(CA jauciu dar silciau dabar), mes jau 2 metai kaip CA nebegyvenam. Lietingajam Seattle ziemu irgi nebuna ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2008 02 23, 18:24)
Kaip jums šis berniuko portretas? Man tas vaikas labai charakteringas pasirodė g.gif

user posted image

Berniukas charakteringas ir portretas visai geras butu, komplimentai tau kaip fotografei 4u.gif Tik man kliuna nesvarus ir nepriziureti berniuko dantys.... blush2.gif nu negaliu...tiesiog matau ir... cool.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 02 23, 18:45)
Berniukas charakteringas ir portretas visai geras butu, komplimentai tau kaip fotografei 4u.gif  Tik man kliuna nesvarus ir nepriziureti berniuko dantys.... blush2.gif nu negaliu...tiesiog matau ir... cool.gif  blush2.gif

Man irgi dantukai akį rėžia unsure.gif negali nepastebėti. Tikrai charakteringas portretas - apie berniuko nevalyvumą biggrin.gif . O sukadruota gražiai.
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 02 23, 18:45)
Cia ne Californijoj taip silta(CA jauciu dar silciau dabar), mes jau 2 metai kaip CA nebegyvenam. Lietingajam Seattle ziemu irgi nebuna ax.gif
Papildyta:

Berniukas charakteringas ir portretas visai geras butu, komplimentai tau kaip fotografei 4u.gif  Tik man kliuna nesvarus ir nepriziureti berniuko dantys.... blush2.gif nu negaliu...tiesiog matau ir... cool.gif  blush2.gif

aplankyk kada ir mums parodyk tos valstijos miškus.. esu girdėjus, kad jie be proto tankūs, sodrūs, gražūs.. nors iš dalies gi gal ir rodei, tik ten ne miškai, o vaikai buvo svarbiausi.. doh.gif

nuotrauka su pėdutėmis tikrai topas. tikiuosi pamatyti ją kūdroje ir turėti galimybę balsuoti wink.gif

norėjau lygiai tą patį rašyti apie dantukus.. portretas lyg ir nieko, bet kai dantys akcentuoti.. blush2.gif

Elina, serija kūdroje visai nieko man bigsmile.gif vietomis pritrūksta fokuso, bet tai įgūdžių ir treniravimosi dalykas. berods visai neblogai su spalvom susitvarkei daugumoje.. va matai, pakeitei aplinką ir visai nieko 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 23 vasario 2008 - 18:53
QUOTE(sayonara @ 2008 02 23, 19:52)
a
norėjau lygiai tą patį rašyti apie dantukus.. portretas lyg ir nieko, bet kai dantys akcentuoti.. blush2.gif

Elina, serija kūdroje visai nieko man  bigsmile.gif vietomis pritrūksta fokuso, bet tai įgūdžių ir treniravimosi dalykas. berods visai neblogai su spalvom susitvarkei daugumoje.. va matai, pakeitei aplinką ir visai nieko  4u.gif  rolleyes.gif

Dėkui, sayonara. O dėl to berniukų dantų, tai nė nepastebėjau blush2.gif . Jis leidosi fotkinamas, malonus toks vaikas, pažiūrėsiu, gal kur bus neiškišęs dantukų smile.gif
Atsakyti
Ca-girl tik 6 blink.gif as sakyciau kad kokie 10-14 doh.gif bigsmile.gif

Ir man labiausiai 2 patiko, topas 4u.gif atvirute 4u.gif Nors ir kitos be priekaistu.

O as jau dvi savaites sedziu namie unsure.gif isivaizduokit kaip jauciuosiu wacko.gif visi planai del ND eina velniop unsure.gif bet gal pirmadieni dar spesiu igyvendinti sioki toki sumanyma, tik kad saule butu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 23 vasario 2008 - 19:10
Californiagirl, patiko visos trys paskutinės. Kiekviena savaip. Aišku tos su pėdutėm tai tikrai topas. Jau turi neblogą seriją portretų vonioje smile.gif visai nieko būtų kada juos visus kartu pamatyti.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 23, 18:52)
aplankyk kada ir mums parodyk tos valstijos miškus.. esu girdėjus, kad jie be proto tankūs, sodrūs, gražūs.. nors iš dalies gi gal ir rodei, tik ten ne miškai, o vaikai buvo svarbiausi.. doh.gif

Cia kur vaikai "miske" fotografuoti, tai prie namu...krumai daugiau visokie biggrin.gif Bet apie musu valstijos miskus tikra tiesa rolleyes.gif Nerealus jie, iejus i miska, atrodo kad i pasaka papuolei- medziai dvigubai didesni nei LT miskuose, viskas samanom apauge... Kiestas jausmas apima, kaip troliu karalysteje pasijunti. Musu valstija yra vadinam evergreen state(visada zalia) wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Anasko @ 2008 02 23, 19:06)
Ca-girl tik 6 blink.gif  as sakyciau kad kokie 10-14  doh.gif  bigsmile.gif

Jo, tik 6 ax.gif I pirma klase tik rudeni suoliuos. Nezinau kodel jis tau toks didelis pasirode, nesiskiria nuo bendraamziu siaip jau....vidutinis labai savo sudejimu, yra ir didesniu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 02 23, 19:08)
Californiagirl, patiko visos trys paskutinės. Kiekviena savaip. Aišku tos su pėdutėm tai tikrai topas. Jau turi neblogą seriją portretų vonioje  smile.gif  visai nieko būtų kada juos visus kartu pamatyti.

4u.gif
Kaip pastebejai, megstu vonioj vaikus fotografuoti...nes pabegti niekur negali biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 02 23, 19:12)
Cia kur vaikai "miske" fotografuoti, tai prie namu...krumai daugiau visokie biggrin.gif  Bet apie musu valstijos miskus tikra tiesa rolleyes.gif  Nerealus jie, iejus i miska, atrodo kad i pasaka papuolei- medziai dvigubai didesni nei LT miskuose, viskas samanom apauge... Kiestas jausmas apima, kaip troliu karalysteje pasijunti. Musu valstija yra vadinam evergreen state(visada zalia) wub.gif

aš kai gyvenau JAV truputį, svajojau į tuos kraštus nusigauti, bet nepavyko, per jauna ir priklausoma buvau. bet manau, kad kada nors vis tiek atostogų į JAV važiuosim, tai aplankysim tikrai tuos miškus..smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 23 vasario 2008 - 20:11
QUOTE(Getter @ 2008 02 22, 22:05)
O kur žadi pirkti štatyvą? Aš pirkau fototechnikoj Vilniui tai ten ir tašiuką jam pirkausi, nekainavo nei 100lt, labai patvarus, smagiai per petį persimeta. Va toks:

jau nusipirkau thumbup.gif Ten pat , nuolaidos dar pagalvojau, kad reikėtų paparšyt, bet taip ir neišdrįsau blush2.gif Nemoku kažkaip aš to daryt doh.gif Ai irnesakyk.gif Galvą iš tų man įkandamų pagal kainą tik vieną teturėjo, tai ir ėmiau tą. Iš tų rutulinių, tiksliai nepamenu kuris, 486 berods unsure.gif Tašiuko neturėjo dabar, sakė vėliau turės, tai dar pagalvosiu unsure.gif

QUOTE(californiagirl @ 2008 02 23, 08:24)

Man tai šita nereali wub.gif

Šiaip tai visos šios tavo nerealios , pradėjau žiūrėti ir iš karto, puiki kompozicija visose, šviesos žaismas, visos tokios natūralios, emocingos, gyvos thumbup.gif Labai, labai geros smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 23 vasario 2008 - 21:41
QUOTE(Smiltis @ 2008 02 23, 21:39)
jau nusipirkau  thumbup.gif Ten pat , nuolaidos dar pagalvojau, kad reikėtų paparšyt, bet taip ir neišdrįsau  blush2.gif Nemoku kažkaip aš to daryt  doh.gif Ai irnesakyk.gif Galvą iš tų man įkandamų pagal kainą tik vieną teturėjo, tai ir ėmiau tą. Iš tų rutulinių, tiksliai nepamenu kuris, 486 berods  unsure.gif Tašiuko neturėjo dabar, sakė vėliau turės, tai dar pagalvosiu  unsure.gif

Sveikinimai su geru pirkiniu 4u.gif Tai katrą pirkaisi? bigsmile.gif
Aš nuolaidos irgi neprašiau, man pasiūlė pats savininkas blush2.gif ax.gif
Atsakyti