Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Californiagirl nu ka as galiu pasakyti, o nieko tongue.gif Mano akim ziurint idealios nuotraukos 4u.gif Kai kurios panasios, kai kurios skiriasi, bet visos emocingos, matau tikra berniukiska vaikyste (o gal paauglyste g.gif ) Is pirmos serijos labiausiai patiko 2,3 ir paskutine is antros-3. 4u.gif
Nendria liuks tavo crossinimas ir portretas. Gal galeciau prikibt kad horizontas kreivokas g.gif Bet bendrai labai patiko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 23 vasario 2008 - 11:10
Išvažiuoju šian į Mažeikius, baliukas. gal pavyks kur ištrūkt pafotkint g.gif Vis svetimas miestas..
Atsakyti
californiangirl, parašysiu pirmus įspūdžius pamačius tavo nuotraukas. Iš kur tas sugebėjimas sugaudyti šviesą ir parodyti ja kaip tik tuos akcentus kuriuos reikia? Sugebėjimas pastebėti kompoziciją, siužetą? Žiūri į nuotraukas ir niekas neblaško. Lieka tik gėrėtis. wub.gif
Mano nuotaikos panašios kaip sayonaros doh.gif Kad ir kaip stengčiaus, žiūrėčiau išpūtus akis, dėliočiaus šviesą ir kompoziciją, mąstyčiau gilią mintį, perkėlus nuotrauką į kompiuterį būna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 22, 21:07)
Sorry, kad jus apkraunu šiukšlėm 4u.gif

Taigi eksperimentai baigti, grįžtu prie įprasto savo mokymosi kelio kokybės link smile.gif

manau, kad nusikalbi bet tiek to, ziuriu cia pastoviai siame skyrelyje kazkokios aistros uzverda doh.gif

QUOTE(Mindoozas @ 2008 02 23, 00:09)
kad man tokią žmoną (aišku, kuri uždirba tiek, kad gali L'kes pirkti)  thumbup.gif

koks tu neromantikas biggrin.gif

QUOTE(californiagirl @ 2008 02 23, 00:51)

as rugsejo 14 biggrin.gif

vyresne uz mane 1 diena...ir turbut keleta meteliu biggrin.gif

QUOTE(*Nendria* @ 2008 02 23, 01:42)

kažkada nuskaičiau prabėgom apie jūsų Crossing action'ą (geras daiktas) , įmesiu savo variantą, baisiai nesudibkit unsure.gif

man patiko ax.gif as dabar crossinimo etape tai galiu buti saliska biggrin.gif
Atsakyti
Californiagirl,tavo nuotraukos nuostabios,koki fotoaparata bepaiimtum i rankas ar juostini ar veidrodini tau puikiai sekasi,esi laiminga mama tokius grazius modeliukus turedama,tures vaikuciai grazius prisiminimus 4u.gif tiesiog,gera ziuret i tavo nuotraukas. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2008 02 23, 00:51)
Mudvi is to pacio klubo biggrin.gif 

dar Bitele,Zuvialia biggrin.gif daugiau nzn rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2008 02 23, 13:26)
dar Bitele,Zuvialia biggrin.gif daugiau nzn rolleyes.gif

Ir aš, ir aš iš to klubo blush2.gif

Ca_girl šakės... nerealūs portretukai, tokie kasdieniški, bet ir ypatingi wub.gif
Atsakyti
C-girl portretai kaip visuomet žavi bigsmile.gif .
O aš buvau varžybose ir supratau kaip būtinai man reikia zoomo. Einu žiūrėti nuotraukas, bet, greičiausiai nieko nesigavo. Net nustatymus vietoj pertvarkinėjau nuolat, apšvietimas keistėsi, langų matinių daug. Blykstė, aišku, nusėdo ne laiku ne vietoj doh.gif .Jei ką geresnio rasiu, įkelsiu. Tokio tipo nuotraukas dariau pirmą kartą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 23, 08:50)
man depresij, ak

Na neliudekt 4u.gif Va pavasaris ant nosies, tuoj saulute pasirodys. Zinok mane irgi labai pradeda veikti apniukes oras...anksciau neveikdavo, o dabar po savaites lietaus stogas pradeda ciuozti...i senatve trubut biggrin.gif
Jei galeciau pameteciau tau musu silumos ir saules 4u.gif

QUOTE(Desiree @ 2008 02 23, 09:55)
Californiagirl, peržiūrėjau tavo portretus.

Aciu Desiree labai uz komentara 4u.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 23, 09:56)
tiesa, man ta juostelė nelabai patiko, nes greta turėjau aiškų palyginimą su Kodak Tri-x, kontrastas buvo nekoks, o ir juoda tokia su neaiškiu atspalviu.

4u.gif
Viskas pirksiu trix(teks per interneta) ir lyginsiu. Kai neturiu su kuo palyginti, tai man ir si gerai....nors tiesa spalva tikrai keistoka. Nuotraukos violetinio atspalvio turi g.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 02 23, 11:09)
matau tikra berniukiska vaikyste (o gal paauglyste g.gif )

Aciu Anasko 4u.gif
Negasdink manes su paauglyste doh.gif Mano vyriausiui tik 6 metukai biggrin.gif

QUOTE(laputaitė @ 2008 02 23, 12:40)
californiangirl, parašysiu pirmus įspūdžius pamačius tavo nuotraukas. Iš kur tas sugebėjimas sugaudyti šviesą ir parodyti ja kaip tik tuos akcentus kuriuos reikia? Sugebėjimas pastebėti kompoziciją, siužetą? Žiūri į nuotraukas ir niekas neblaško. Lieka tik gėrėtis. 

Labai aciu 4u.gif Si kart stengiausi neskubeti fotografuodama. Stengiausi nespustelti mygtuko kol nebuvau tikra, kad kazkas gausis. Labai maloniai buvau nustebus, kad ant tos supynes/padangos nuotraukos gavosi ax.gif Galvojau ir apie sviesa daug...
Tiesa, namie prie vakariniu lempu, zinokit panasiai kaip pas sayonara gavosi dauguma nuotrauku- balta ir juoda, beveik be pustoniu g.gif

QUOTE(gus @ 2008 02 23, 13:26)
dar Bitele,Zuvialia biggrin.gif daugiau nzn

Siame skyrelyje jau pastebejom, kad populiariausias vardas- Jurga, o horoskopas mergele. Tai as turejau omeny, kad mudvi is to pacio klubu, nes esam abi mergeles ir abi Jurgos biggrin.gif

QUOTE(Getter @ 2008 02 23, 16:37)
Ca_girl šakės... nerealūs portretukai, tokie kasdieniški, bet ir ypatingi  wub.gif

Aciukas 4u.gif

Elina 4u.gif
Papildyta:
Keletas kasdieniniu buitiniu kadru ax.gif

1.
user posted image

2.
user posted image

3. Labai priziurim dantukus biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
californiagirl. žaviuosi Tavo ,,naminėmis'' nuotraukomis.. nuoširdžios, nesuvaidintos emocijos.. jokios režisūros. jokių depresinių nuotaikų.. nuostabu. va taip aš noriu išmokt fotografuot .. daugiau parodyk savo darbelių. jie labai pakelia nuotaiką smile.gif .

Zveri parodyk mums Mažeikius smile.gif

OT bet.. mes ryt į parodą... du mano šuniai debiutoja..pergyvenu unsure.gif smile.gif

ai dar, aš svarstyklė ..spalio 19 švenčiu.. smile.gif kaip ir mano vyras doh.gif .. tai va tik savo gimtadienio kaip ir neturiu niekad smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 23 vasario 2008 - 18:18
Tiesa, varžybų rezultatas 16:1 biggrin.gif . Mūsiškių naudai thumbup.gif
Pažiūrėti galima čia http://fotokudra.lt/...&nav=new&page=1 , matau, puikiai kas nepavyko. Varžybų bus dar ne viena. Gal pasiseks bent įvartį pagauti verysad.gif , o tai mažius tris įspyrė, nė vieno nepastebėjau cool.gif

Tiesa dar pagavau tokią vartininko figūrėlę biggrin.gif , ilgai spoksojau kaip jis čia išsiraitęs biggrin.gif

user posted image

Kaip jums šis berniuko portretas? Man tas vaikas labai charakteringas pasirodė g.gif

user posted image
Atsakyti
Sveiki,invirtau be jokiu darbu,bet labai noriu pasidziaugti musu klubo nares Jurgos uzfiksuotomis akimirkomis.Ca_girl nuostabu!Visos fotografijos pilnos silumos ir nuostabaus vaikisko pasaulio wub.gif Pati paciausia tai si,kuria ydesiu y posta.Bet gal issiskyre savo kitokia nuotaika.Tu nepakartojama 4u.gif

QUOTE(californiagirl @ 2008 02 23, 16:31)

negaliu atsiziuret.topas mano akims.. wub.gif
Atsakyti
Californiagirl, super juostinė serija. Labiausiai įspūdį padarė du apsikabinę broliai wub.gif Bet aplamai nebuvo nepatikusių. Gera tavo frazė - labai rinkausi ir apgalvojau, kada spausti mygtuką. Mane tas labai žavi juostoje. Pagal ryškumą, tai diafragmą ėmei apie 2 - 2,8? O iš vonios serijos fainuolė su pėdutėm.
Oi, gera ten pas tave Californijoje... Vaikai be kepurių, lengvai apsirengę. Myliu aš Lietuvą, bet ta amžina dargana tokia pastoviai užsitęsusi atrodo doh.gif
Atsakyti