Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Smiltis @ 2008 02 22, 09:39)
Ai, tiesa o Manfrotto šatyvai yra be tašiuko, tai kaži pirkt tą tašiuką jų irgi , ar kaip darėt , kas turit  g.gif Silwio, Getter ?

O kur žadi pirkti štatyvą? Aš pirkau fototechnikoj Vilniui tai ten ir tašiuką jam pirkausi, nekainavo nei 100lt, labai patvarus, smagiai per petį persimeta. Va toks:
user posted image

Jei eisi į fototechniką nesidrovėk prašyti nuolaidos mirksiukas.gif
beje šiuo metu jų parduotuvėje vyksta akcijos, daug kuprinių ir tašiukų atpigę mirksiukas.gif
Gali pasidairyti čia:
Fototechnika
Tiksliai atsekiau koks pas mane štatyvas, tai ne 55 o 190XPROB, kaina jo 408lt jis šiek tiek žemesnis už 55, bet funkcijos visos tos pačios :
user posted image
Atsakyti
Po 2 menesiu ir savaites fotkinimo supratau, kad man verkiant reikia statyvo... gal geresnio objektyvio vietoj kitinio, bet sita punkta dar reik issiaiskint
Atsakyti
QUOTE(de Nada @ 2008 02 22, 23:08)
Po 2 menesiu  ir savaites fotkinimo supratau, kad man verkiant reikia statyvo... gal geresnio objektyvio vietoj kitinio, bet sita punkta dar reik issiaiskint

Žinok, štatyvo būtinai reikia cool.gif . Aš jau taip,prie jo įpratau, kad net namie, portretus su štatyvu fotkinu doh.gif . Bais reikalingas aparačiuks
O aš, vis dėlto, perku Canon 70-200mm f4 IS blush2.gif unsure.gif . Jau avansą sumokėjau unsure.gif . Dar Mindoozas, inc pagyrė tą optiką, tai visai susilydžiau. Jau norėčiau ryt turėti, išeinam į mažiaus futbolo varžybas. Na, nešiuos savo 17-40. Pačiai jau gėda dėl tų pirkimų, bet susirgau manija doh.gif . Užtat maniškis džiaugiasi, vis ne drabužiai. Anksčiau neišlįsdavau iš internetinių skudurų parduotuvių doh.gif . Spintos lūžta. Vyras sako: nu, mano fyfa, nejau dabar tik į techniką kiši babkes, kailinukų nenori? ax.gif biggrin.gif

Tiesa, o į varžybas štatyvo nereikia ania? Juk neprilankstytsi su juo? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 22 vasario 2008 - 22:29
QUOTE(sillwio @ 2008 02 22, 21:43)
Panašu, kad atrandi savo sferą. Tau puikiai pavyksta fiksuoti vaikų emocijas. Tikrai labai įdomi sesija. Šaunuolė.

Ačiū 4u.gif . Iš tiesų manau, kad nemaža dalis sėkmės buvo tai, kad tuos vaikus aš pažįstu, jie mane taip pat, matomės kasdieną, pabendraujam... Todėl fotografuojant jie manęs nesivaržė, buvo tokie kokie yra. Abejoju, ar būtų taip lengva fotografuoti svetimoje vaikų grupėje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 02 22, 22:27)
Užtat maniškis džiaugiasi, vis ne drabužiai. Anksčiau neišlįsdavau iš internetinių skudurų parduotuvių doh.gif . Spintos lūžta.

kad man tokią žmoną (aišku, kuri uždirba tiek, kad gali L'kes pirkti) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2008 02 22, 18:19)
Californiagirl, dėkui dėkui  tai sakai, ir tu tos žadėtosios mūzos mergelėms lauktum  mirksiukas.gif ... nu bet kas bus tada? kas per šedevrai turėtų gautis ?! juk pas tave ir taip visos kaip su mūzų pagalba padarytos   

Jatus, aciu uz toki komplimenta blush2.gif O sedevrus labai noreciau daryti...toloka dar... biggrin.gif

QUOTE(gus @ 2008 02 22, 19:05)
Californiagirl dar i Jurgu buri junkis lotuliukas.gif mano galva(ir netik mano) cia lb daug Jurgu susirinke 

Mudvi is to pacio klubo biggrin.gif

QUOTE(peppi @ 2008 02 22, 19:21)
as rugsejo 15

as rugsejo 14 biggrin.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 02 22, 20:14)
mano rugsėjo 5 d.  ax.gif
galim kolektyvinį fotogimtadienį rengt  wub.gif

Dar viena drinks_cheers.gif Akivaizdu, kad siame skyrelyje mergeles karaliauja thumbup.gif

QUOTE(Elina @ 2008 02 22, 21:28)
Kaip Andrėja knygelę skaitė smile.gif

user posted image

Si labai patiko wub.gif Kitose erdves ir vel truksta mirksiukas.gif Ar Andrejos meskiukas ne is Ikea'jos? Mano berniukai toki pat turi biggrin.gif

Na as papriestarausiu mokytojui Silwio ir idesiu ne 100-procentiniu juosiniu kadru. Kadangi mokomes(o ipatingai fotogtafuojant i juosta), kad ir matom klaideles, norim suzinoti kaip is ju pasimokyti ir galbut ne visas klaidas patys pamatom...Taigi, mano juostiniai kadrai jusu kritikai blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Jei leisit veliau bus ir daugiau blush2.gif
Atsakyti
Sveiki, senokai berašiau blush-anim-cl.gif: jei pamiršot, nieko tokio -susipažinsim dar kartą wink.gif
bais užsiėmus dabar. Ir dirbu ,ir mokausi, tai nelabai lieka laiko pakomentuot ir paskaityti, nors ir šiaip nebuvau šneki ax.gif

C girl - dviejų apsikabinusių brolių foto - nereali, lb emocinga, lb patinka blink.gif žiauriai norėčiau turėti bent kažką panašaus su savo dukrom. wub.gif
Dar lb patiko Tommy (jei nesuklydau) foto, tik gal kadruočiau šiek tiek kitaip.

Elina, pirmoje Andrėjos nuotraukoje gerai jaučiamas gylis, lb miela foto. heart.gif

Pupeliuko Vilnius vis žavi savo apvalumais, man patika thumbup.gif o ir sūnelis jau ūgtelėjo wink.gif

Kadangi retokai prisijungiu - iškilo klausimas: kur Desiree??? g.gif

Turėjau nuotykį su fotiku : palikau taksi, ale "vargais - negalais" sugebėjau susigrąžnti, tai dabar dar labiau branginu (taupau, tsakant ir nefotkinu flirt.gif )

kažkada nuskaičiau prabėgom apie jūsų Crossing action'ą (geras daiktas) , įmesiu savo variantą, baisiai nesudibkit unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nendria*: 23 vasario 2008 - 01:44
ca_girl, kokybė doh.gif wub.gif
ech.. verysad.gif
beje, kokią juostą naudoji, tokia švelni visa.. g.gif
Atsakyti
Nendria, labai dekui uz komenatrus 4u.gif
Kuria nuotrauka kitaip kadruotum??? Tomuko???(reikejo man sunumeruoti nuotraukas, kad painiavos nebutu doh.gif )
O kaip kadruotum kitaip??? ax.gif

Tavo dukrytes portretas labai patinka wub.gif Ir spalvos ir nuotaika, ir kadravimas thumbup.gif Be priekaistu ax.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 02 23, 08:01)
ca_girl, kokybė  doh.gif  wub.gif
ech..  verysad.gif
beje, kokią juostą naudoji, tokia švelni visa.. g.gif

Ko liudi? biggrin.gif Dekui dekui 4u.gif
Juosta...kokia randu paprastoj parduotuvej nusipirkti...si Kodak Profesional BW400CN
Kol kas tik sia j/b ir esu isbandzius, nes parduotuvese kitokiu nera doh.gif Nors ji man visai nieko. Nusiziurejau keleta is B&H nusipirkti.
Papildyta:
Dar turiu...dabar Jus kankinsiu blush2.gif

1.
user posted image

2.
user posted image

3.
user posted image

4.
user posted image

5.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 23 vasario 2008 - 08:17
ca_girl, liūdžiu, nes ne viskas išeina. tiksliau, pastaruoju metu niekas neišeina. suprantu, kad anksti, kad ne taip greitai kaip kitiems išeina, kad neseniai fotografuoju, bet vis tiek, pati supranti, norisi pastebimai progresuoti.. o dabar toks tampymasis gaunasi.. pamatau va tokius kadrus, švarius, neperšviestus, apgalvotus ir jaučiu, kad mano būdas man trukdo smarkiai - aš labai skubu, pykšt pokšt ir lekiu..
be to, ir šiaip užkniso ta tamsa ir blogas oras. va šiandien turėjom su sūnum eiti į muzikos mokyklėlę, bet naktį uraganinis vėjas buvo, miegot nedavė, jis iki šiol nenurimo, vyras su mašina išlėkęs, o aš saviškio tikrai per tokį orą pėsčiom niekur netempsiu.. tai va tarp keturių sienų teks sėdėti. noriu vasaros.. verysad.gif net įknygų mugę šį kartą neteks turbūt nulėkti, pirmą kartą per tiek metų praleisiu..sad.gif
žodžiu, viskas vienoj vietoj ir dar fotografuoti nesekasi. schmoll.gif

man depresij, ak lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Californiagirl, peržiūrėjau tavo portretus. Na,kaip ir visada, kokybiška. Iš kiekvienos grupelės nuotraukų išsirinkau po vieną labiausiai patikusią.
Iš pirmos grupelės paskutinę, kur du broliukai apsikabinę. Dėl emocijų. Labai nuostabios. Vidurinysis trykšta džiaugsmu, vyresnysis toks jau didelis atrodo, kaip tikras vyresnis brolis apsikabinęs jaunesnįjį, įdėmiai klauso to, kas gi taip džiugija jaunesnįjį. Jei turėčiau daugiau nei vieną vaiką tai džiūgaučiau tokiomis akimirkomis. Kai tenka fotografuoti šeimas, pastebėjau, kad labai sunku sugaudyti visus, nepozuotai, bet natūraliai. Tau tai pavyko.
Iš antros grupelės išsirinkau pirmąją, tavo vyresnėlio portretuką. Visos nuotraukos ten geros, bet pirmoji patinka tuo, kad ji kitokia. Kitokia nei dauguma tavo nuotraukų.
Kaip ir rašiau, visos geros, bet šios man ypač.

Silwio, mano už borto kūdroj prie kitų rasi. Beliko vyrą įkalbėt, kad savo ne už borto nuskanuotų, gal bent į dienoraštį įkels.

Nendria, gražus dukrelės portretukas, bet spalviškai nesu tikra, kad man patinka. Nors tokia vasariškai padūkusi nuotaika sukurta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 23 vasario 2008 - 09:57
California, tikrai super 4u.gif Be galo puiki kokybė, labai patinka šviesa, siužetas, žodžiu viskas smile.gif tiesiog nuostabu wub.gif tiesa, man ta juostelė nelabai patiko, nes greta turėjau aiškų palyginimą su Kodak Tri-x, kontrastas buvo nekoks, o ir juoda tokia su neaiškiu atspalviu.

Sillwio, man tikrai reikalingi tavo komentarai 4u.gif tiesiog būtini, nes pastaruoju metu (iki tol kol pradėjau dėti šituos ekspreimentus biggrin.gif ) kritiškų komentarų beveik visai nebuvo, dėl to man labai gaila unsure.gif nes pačios manęs netenkina rezultatai. Čia tikrai dėjau eksperimentus ir tą parašiau, o tu dar man į tą temą ant viršaus parašei, kam aš čia dedu broką, taigi vat užtat taip ir sureagavau.. gal ir nereikėjo blush2.gif 4u.gif Sorry, moteriškai susireikšminau 4u.gif

Ir va matai, visgi vinjetė kliūva unsure.gif mane pačią ji irgi pradėjo nervinti, bet man labai reikia plataus kampo unsure.gif einu ieškot ne DX plačiakampio..
Atsakyti