Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(inc @ 2008 02 22, 17:33)

Elina, o tu irgi mergelė, a?

Aha, aš gimus paskutinę mergelės dieną smile.gif . Gavau nuotrauką, nu kokia graži wub.gif

QUOTE(gus @ 2008 02 22, 18:42)

kuria diena bigsmile.gif man siemet metai gera zadantys tikiuosi issipildys rolleyes.gif

Nuo pirmadienio 4u.gif

Puriena, nu tikrai įspūdinga serija iš darželio thumbup.gif

Sansara, laikykis console.gif
Atsakyti
Gus, rugpjūčio 26d., o tavo kada? bigsmile.gif

Californiagirl, dėkui dėkui 4u.gif tai sakai, ir tu tos žadėtosios mūzos mergelėms lauktum biggrin.gif mirksiukas.gif ... nu bet kas bus tada? kas per šedevrai turėtų gautis ?! juk pas tave ir taip visos kaip su mūzų pagalba padarytos biggrin.gif mirksiukas.gif

Elina, džiaugiuosi, kad patinka. tik tu, žinai, jai tuos šonus baltus nukirpk, nes aš nesiryžau, kad nenukreivaliočiau biggrin.gif tai tavo gimtadienis turbūt kokia 23-24 rugsėjo, ane? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 02 22, 17:50)
:
As jungiuosi i mergeliu buri belaukianciu kurybinio ikvepimo periodo biggrin.gif Ziuriu nemazai cia mergeliu 4u.gif Dabar uzeje tokios dienos, kad isvis i rankas net nepaimu fotiko..... unsure.gif  Nors siandien gal turesiu juostiniu kadru...paziuresim...

Californiagirl dar i Jurgu buri junkis lotuliukas.gif mano galva(ir netik mano) cia lb daug Jurgu susirinke biggrin.gif
QUOTE(inc @ 2008 02 22, 18:19)
Gus, rugpjūčio 26d., o tavo kada?  bigsmile.gif

Elina, džiaugiuosi, kad patinka. tik tu, žinai, jai tuos šonus baltus nukirpk, nes aš nesiryžau, kad nenukreivaliočiau  biggrin.gif tai tavo gimtadienis  turbūt kokia 23-24 rugsėjo, ane?  biggrin.gif

mano rugsejo 7 per viduriuka biggrin.gif Elina tai pagal mane 20 bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gus: 22 vasario 2008 - 19:06
as rugsejo 15 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2008 02 22, 20:05)
Elina tai pagal mane 20 bigsmile.gif

Mano rugsėjo 21
Atsakyti
mano rugsėjo 5 d. ax.gif
galim kolektyvinį fotogimtadienį rengt wub.gif
Atsakyti
sayonara, graži man Tauro nuotrauka. Mielas momentas pagautas wub.gif

Oho, kiek mergelių čia. Aš ne tarp jų, bet kaimynka - svarstyklės - rugsėjinukė smile.gif
Turėjau tokią mintį, padaryti vienus ND tema "mano zodiakas".
Atsakyti
Ačiū labai visiem už komentarus 4u.gif Žinosiu į ką ateityje atkreipti dėmesį. Kas keisčiausia, kad visiškai netikėtai mano vyras tiesiog sužavėtas rezultatais blink.gif kai jis yra didysis mano darbų kritikas.. (jam ypatingai katedros nuotrauka)
Kadangi mano asmeniškai stilius yra kiek įmanomas kokybės ir švarumo siekimas, tai rezultatai manęs netenkina, taigi, SILLWIO biggrin.gif rodau darbus su dideliu broku ir jūs taip nedarykit tongue.gif
Sorry, kad jus apkraunu šiukšlėm 4u.gif

Taigi eksperimentai baigti, grįžtu prie įprasto savo mokymosi kelio kokybės link smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 22 vasario 2008 - 21:09
Kaip Andrėja knygelę skaitė smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2008 02 22, 08:32)
Visų pirma man šioje nuotraukoje patinka kontrastingumas  balta-žalia. Lengvai susiliejęs fonas išryškina veido bruožus. Patinka figūros veido išraiška, jaučiamas lyg kažkoks susirūpinimas.
Ką keiščiau !
Norėtūsi dar labiau sulieto fono, ir galbūt reikėtų biski pasisukti į kairę pusę, kad vaizdas gautūsi daugiau erdvinis o ne plokščias, kaip daba. Kad matytūsi abi akys.

Šaunuolė! O dabar marš atgal perfotografuot smile.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 02 22, 08:45)
ir viskas????  unsure.gif daugiau nieko nedaryta  g.gif
patiko tavo pamoka. labai dėkui  4u.gif 
su Adobe camera RAW man sunkiai ten viskas dėliojasi. daug viskas paprasčiau  su NX  smile.gif

Ir viskas. Aš irgi labiau myliu NX, bet čia buvo canon'o RAW, taigi teko atsiprašyti Adobe išradimo.

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 22, 09:22)
Ačiū Silwio:) Alų į Švediją vežti, ar pats atvažiuosi? drinks_cheers.gif

Manau susitarsim drinks_cheers.gif Gal tu kada į Švediją?

QUOTE(Smiltis @ 2008 02 22, 09:39)
Ai, tiesa o Manfrotto šatyvai yra be tašiuko, tai kaži pirkt tą tašiuką jų irgi , ar kaip darėt , kas turit  g.gif Silwio, Getter ?

Aš pusantrų metų be krepšio ir kol kas man jo neprireikė. Fotografuojant aparatą nešiojuosi ant štatyvo, o štatyvą ant peties.

QUOTE(Puriena6 @ 2008 02 22, 10:51)
Pabandžiau pažaisti retro tema. Trūkumai mano akimis - per stambus palnas, per ryškios akutės ir fonas dryžuotas g.gif  Kaip vertinat?

Akys tikrai per ryškios, o nuotrauka man labai patinka. Tikrai. Fonas man labai patinka, patinka tas minkštumas, kurį tau pavyko išgauti. Man toks nepavyko.

QUOTE(marakeš @ 2008 02 22, 11:42)
bandau kiek kitaip pakadruot vakarykštę nuotrauką:

Blogai. Nebeliko žavesio, o ir kokybė neblizga.

Papildyta:
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 22, 13:45)
Ši geriausia iš pirmos juostelės, ji praktiškai visai sugadinta..

Pupeliuk, man nepatinka vinjetė. Skanuotuose negatyvuose ji nebuvo tokia ryški, taigi davė savo žavesio. Čia ji man labai kliūna.

QUOTE(Puriena6 @ 2008 02 22, 14:07)
Na, kaip ir žadėjau, kad parodysiu vaikiukų portretų seriją iš darželio. Vakar jau sukabinom nuotraukas. Taigi, kviečiu į parodą ax.gif Slaptažodis :puriena

Panašu, kad atrandi savo sferą. Tau puikiai pavyksta fiksuoti vaikų emocijas. Tikrai labai įdomi sesija. Šaunuolė.

QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 22, 14:09)
Taip, dedu ekspreimentus, o kodėl čia turėčiau dėti vien tik iščiustytas, atrinktas iki maksimumo nuotraukas? Rodau ir savo mokymosi, bandymų kelią. Tavo tokiu požiūriu tai turėčiau nerodyti ir šių, kurias ką tik įdėjau, nes čia yra brokas. Tačiau, buvo manęs klausta - kaip sekėsi ryškinti - atsakau - blogai ir rodau rezultatus smile.gif jei elgčiaus kaip tu, tai lygiai kaip ir tu čia nuotraukų nedėčiau wink.gif

Jei tokias nuotraukas įdėtų koks nors naujokas, mes draugiškai pasiųstume jį (ją) skaityti ankstesnes temas, blogą ir dar daug ką.
Nedėdamas nuotraukų čia aš blogai nesijaučiu, patikėk smile.gif Dėdamas aišku irgi nesijaučiu. Aišku, kiekvienas sprendžia pats. Kaip ir nuomonę išsakyti gali kiekvienas.

QUOTE(sayonara @ 2008 02 22, 15:32)
Truputis spalvos Jums.. ir einu mokytis fotografuoti.. man nesekasi paskutiniu metu kažkaip.. blink.gif

Pagal mane ryškumo zona prasideda ir baigiasi per arti kadro krašto.

QUOTE(fotolama @ 2008 02 22, 17:26)
Hmm. O kokios priežastys to, kad redaguoji sumažintą nuotrauką? Mano manymu mažinimas turėtų būti priešpaskutinis nuotraukos apdorojimo žingsnis. Paskutinis būna aštrinimas.

PS greičiau dirba, o ir rezultatą matau visą laiką 100 proc. vaizdelio.

QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 22, 21:07)
SILLWIO biggrin.gif rodau darbus su dideliu broku ir jūs taip nedarykit  tongue.gif
Sorry, kad jus apkraunu šiukšlėm 4u.gif

Nereik man rašyt didelėm raidėm, skaityti išmokau dar darželyje biggrin.gif Pasakysiu kaip Desiree - jei nereikia mano komentarų, užtenka pasakyt. Aš turiu ir be to ką veikt. Patikėk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 02 22, 20:43)
Pasakysiu kaip Desiree - jei nereikia mano komentarų, užtenka pasakyt. Aš turiu ir be to ką veikt. Patikėk  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif Silwio, jei dar ir tavo komentarų neliktų.. Liūdnoka čia būtų.
Tiesa, pameni tą mano blyną, žodžiu vogtos vestuvės, kur likau už borto? Tai ryt poryt gal kur nors ir parodysiu. Ir vyro juostelę išryškinom. Pasitvirtino tavo spėlionės, pas jį stulpelių nėra. Bet žinok ir nuotrauka nekabina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 02 22, 21:59)
Tiesa, pameni tą mano blyną, žodžiu vogtos vestuvės, kur likau už borto? Tai ryt poryt gal kur nors ir parodysiu. Ir vyro juostelę išryškinom. Pasitvirtino tavo spėlionės, pas jį stulpelių nėra. Bet žinok ir nuotrauka nekabina  biggrin.gif

In ir Jan lotuliukas.gif
Su nekantrumu laukiu.
Atsakyti