Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Elina @ 2008 02 20, 20:18)
Gali būti blush2.gif . O vogtą daiktą didelė nuodėmė pirkti? blush2.gif
Kūnas 4900 4u.gif
Ką tik grįžom iš miesto, sušąlom, drėgna, lija. Gėrėm vyno vyninėj. Žiūrėsiu kokias foto padariau blush2.gif . Bijau ir dėt čia unsure.gif

Jei rimtai, tai aš čia užvedžiau apie vogtus daiktus. Nuodėmė kaip nuodėmė, bet... čistas spyris į subinę vagiui, eit vėl vogt.. Na nenoriu tikėt kad taip yra ...sorry Elina... Bet vistiek nepirk, geriau dar kartelį važiuok į Tailandą 4u.gif
QUOTE(Elina @ 2008 02 20, 21:05)
Mano miestas

dabar taip. man pvz liuks , gražu, gal todėl kad tai ir mano miestas. Yra truputėlis "broko" , bet mačiau tavo blogesnių fotkių..(beje, mačiau ir geresnių blush2.gif ) bet svarbu fotografuoti. Ir jei Westa įsileis mane į kompaniją , varom kokią dienelę visi padirbėt nestuke.gif gal ką gero pagimdysim lotuliukas.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 02 20, 23:45)
kokį velnią tu darai, kad tokią kokybę išgauni?  g.gif

Tiksliai Silwio , būk lietuvis išduok, juk sakiau kad Extra iš manęs kiek į save įpilsi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 21 vasario 2008 - 00:09
saugaus greičio visiems.

labanakt.
Atsakyti
***** , dar šūdas, štatyvas šian sulūžo... o taip norėjau rūką pafotkint vakare... Dar tokį esu nusižiūrėjęs pastatą apšviestą, bet reik rūko, šian kaip ir tiko, o štatyvas pššššš ir pavedė verysad.gif Kol truputėlį paremontavau (pats) rūkas išsisklaidė...sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 21 vasario 2008 - 00:18
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 21, 00:06)
J Ir jei Westa įsileis mane į kompaniją , varom kokią dienelę visi padirbėt nestuke.gif gal ką gero pagimdysim  lotuliukas.gif

pasijaučiau labai sureikšminta rolleyes.gif rolleyes.gif gi kuo daugiau tuo smagiau mirksiukas.gif .. tik palaukiam gero oro.. beje galėtum dieną? g.gif

Smiltis...parodyk kada fotografijų
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 21, 01:17)
pasijaučiau labai sureikšminta  rolleyes.gif  rolleyes.gif  gi kuo daugiau tuo smagiau  mirksiukas.gif .. tik palaukiam gero oro.. beje galėtum dieną?  g.gif

[

Galiu ir dieną, tik ne iš pat ryto. reik darbus žmonėms paskirstyt, o tada prašom. Derinam:) aš pavežiosiu po apylinkes, transportas mano smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 21 vasario 2008 - 00:21
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 21, 00:20)
Galiu ir dieną, tik ne iš pat ryto. reik darbus žmonėms paskirstyt, o tada prašom. Derinam:) aš pavežiosiu po apylinkes, transportas mano smile.gif

žinom žinom.. odinis salonas.. ir tt nail.gif: biggrin.gif ..

palaukiam gražesnių orų, bent jau šiek tiek šiltesnių ir derinam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 21, 00:17)
Smiltis...parodyk kada fotografijų

kad neturiu ką rodyti unsure.gif Kai turėsiu, tai būtinai mirksiukas.gif Renkuosi dabar trikojį, nu nebūč svarstyklės, jei galutiniam rezultate nemastyčiau, ar tą , ar tą doh.gif Apsistojau ties tais
Tas ir tas

Kaži koks tarp jų realiai skirtumas yra g.gif Skaičiau , skaičiau, bet kad labai kažko konkretaus ir neradau unsure.gif O ir tiesą pasakius nežinau į ką dar žiūrėt apart tų šalia jų surašytų parametrų ( turiu omeny svoris, aukštis ir t.t.- tuos tai jau seniau išsiaiškinus buvau čia temoj thumbup.gif )

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 21, 00:20)

Ech, kaip norėčiau, bet darbo metu tai niekaip, aš mat iš tų kuriems skirstomi darbai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 21 vasario 2008 - 00:29
QUOTE(westa @ 2008 02 21, 01:26)
žinom žinom.. odinis salonas.. ir tt nail.gifbiggrin.gif ..

palaukiam gražesnių orų, bent jau šiek tiek šiltesnių ir derinam  4u.gif

Nu nėr blogai ta odikė ... blush2.gif Gal Da Agniukė prisijungs, tai vėl aš būsiu tarp trijų merginų group.gif
Papildyta:
QUOTE(Smiltis @ 2008 02 21, 01:28)
kad neturiu ką rodyti  unsure.gif Kai turėsiu, tai būtinai  mirksiukas.gif Renkuosi dabar trikojį, nu nebūč svarstyklės, jei galutiniam rezultate nemastyčiau, ar tą , ar tą  doh.gif Apsistojau ties tais
Tas ir tas

Kaži koks tarp jų realiai skirtumas yra  g.gif Skaičiau , skaičiau, bet kad labai kažko konkretaus ir neradau  unsure.gif O ir tiesą pasakius nežinau į ką dar žiūrėt apart tų šalia jų surašytų parametrų ( turiu omeny svoris, aukštis ir t.t.- tuos tai jau seniau išsiaiškinus buvau čia temoj  thumbup.gif )
Ech, kaip norėčiau, bet darbo metu tai niekaip, aš mat iš tų kuriems skirstomi darbai  lotuliukas.gif

Nugi biuletenį nusipirk:) Matei per teliką kaip reik pirkti ligas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 02 21, 00:28)
kad neturiu ką rodyti  unsure.gif Kai turėsiu, tai būtinai  mirksiukas.gif Renkuosi dabar trikojį, nu nebūč svarstyklės, jei galutiniam rezultate nemastyčiau, ar tą , ar tą  doh.gif Apsistojau ties tais
Tas ir tas

Kaži koks tarp jų realiai skirtumas yra  g.gif Skaičiau , skaičiau, bet kad labai kažko konkretaus ir neradau  unsure.gif O ir tiesą pasakius nežinau į ką dar žiūrėt apart tų šalia jų surašytų parametrų ( turiu omeny svoris, aukštis ir t.t.- tuos tai jau seniau išsiaiškinus buvau čia temoj  thumbup.gif )

na taip, pati būdama Svarstyklė nelabai kuom padėsiu smile.gif .. šiaip pameni, akcentavau, kad savajam pasigendu gulsčiuko.. o šiaip gal vertėtų kur susirast pačiupyt .. jei kainos skiriasi visgi skirtumas kažkame turi būti
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 21, 00:30)
Nugi biuletenį nusipirk:) Matei per teliką kaip reik pirkti ligas biggrin.gif

nebežiūriu teliko jau irgi beveik doh.gif Tai nežinau nė kaip pirkt, nors gerai būtų lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 02 21, 00:34)
na taip, pati būdama Svarstyklė nelabai kuom padėsiu  smile.gif .. šiaip pameni, akcentavau, kad savajam pasigendu gulsčiuko.. o šiaip gal vertėtų kur susirast pačiupyt .. jei kainos skiriasi visgi skirtumas kažkame turi būti

Kad nelabai Klaipėdoj yra jų schmoll.gif

Eisiu rytoj į fotografijos pamoką pas Aleksandrą Katkovą . Įdomu turėtų būt, o ir foto jo man patinka , ypač vat Klaipėda gražiai parodyta cool.gif Va Čia

Papildyta:
Oi, susikėliau palyginimui ir žiūriu, kad net nepastebėjau, jog skiriasi minimalus aukštis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 21 vasario 2008 - 00:42
user posted image
laukiu komentaru bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 02 21, 00:28)
Tas ir tas

Aš asmeniškai rekomenduoju antrąjį ax.gif Bendravau su pačiu savininku ir jis labai smagiai aiškino ir rodė jo privalumus, mane įtikino biggrin.gif Labai norėjau kad būtų su gulsčiuku - yra smile.gif Išsirinkau dar labai patogią galvutę, tokią be išsikišusių ''pagalių'' ir ji irgi su gulsčiuku, žodžiu, jiems oficiali garantija metams, bet man pats fototechnikos savininkas ją suteikė visiems 5kiems bigsmile.gif
Va čia galvutė
user posted image
Dar vienas skirtumas, kad maniškio kojytės pašiltintos biggrin.gif
Atsakyti