Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Puriena 4u.gif saunuoliu saunuole 4u.gif labai patiko.
Atsakyti
Puriena - tikra saunuole! ir dekui, kad pasidalinai su mumis 4u.gif
Man visos sudetos puikios kaip serija, o kai kurios - tai isvis fantastiskos. 3 ir 4 su mergaite - mano favorites. neturiu zodziu tik idiotiski smailikai, bet wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Tauras nenori miego..

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 02 22, 14:40)
ai bet gal įdėk. Bitut, ar atvežtum?

dabar galvoju, ar šiek tiek pasilaužyt, ar iš karto sutikt lotuliukas.gif ... aišku, kad atvežčiau... mirksiukas.gif

patikusias nuotraukas vėliau pakomentuosiu... nėr laiko... baigiu darbus ir maunu į knygų mugę smile.gif
Atsakyti
Pupeliuk, man patiko tik vienintelė pirmoji iš miesto, tą kuri ir tau patiko... nepastebėjau satelitinės (mano natūra nepastabi ir gyvenime), tai man ji gryn retro ir ramybe dvelkia. kitos svyra ir aš tokių nesuprantu. jau kartą kalbėjom apie tai, tai nesikartosiu... antra visiškai neužkabino, vien dėl arkos disproporcijų kurių pateisinti negaliu. paskutinė įdomesnė kiek, galima ir ieškot kažko. blush2.gif

Puriena, ne visos nuotraukos patiko. geriausios man dainorėlių abi foto, mergaitė visai superžvaigždė, berniukas ne ką teatsilieka. ir prie lango thumbup.gif dar su užuolaidų rašto žaidimu ant sienos, draugės koridoriuje... ech, daug gerų wub.gif šaunuolė (pavydžiu baltai baltai kokybės ir vaizdelių) wub.gif
Atsakyti
pajutau, kad darosi labai sunku pagauti sūnų ramybės būsenoje, nes vos tik pamato fotiką, iškart ima maivytis ir šokti.. mūsų namuose beveik visą laiką skamba muzika, tia jis ją iškart panaudoja savo kėslams - nesifotografuoti.. doh.gif saldainiais vilioti, ar ką? biggrin.gif
Atsakyti
Puriena wub.gif Puikios foto, super idėja thumbup.gif Įsivaizduoju kaip smagu ir tėvams ir vaikams tokia parodėlė smile.gif
Atsakyti
Truputis spalvos Jums.. ir einu mokytis fotografuoti.. man nesekasi paskutiniu metu kažkaip.. blink.gif

user posted image
Atsakyti
Gus, aha aš ir mergelė biggrin.gif Elina, sakė, kad kūrybingas metas prasidės. ot būtų smagu, ane thumbup.gif

Sansara, ojei kaip nesmagu verysad.gif stiprybės tau 4u.gif

Westa, žinai, o man nelabai ir kliūna , kad fokusas į megztinį. visai gerai gavosi!

Elina, o tu irgi mergelė, a? thumbup.gif aš ir norėčiau, kad mane kokia mūza aplankytų biggrin.gif tiesa, vakar pasiėmėm objektyvą. vyras man jį išvalė, tai dabar guli ir laukia kol pasiimsiu į kokią fotosesiją thumbup.gif
beje, sesės portretas visai neblogas. erdvės šiek tiek trūksta ir kažkaip yra detalių kurios trikdo (berods, užuolaidos ir chalato kalnierius).
beje, tikiuosi, pavyks atsatyti nuotraukas iš Tailando verysad.gif

Bitemaja, ach ir tu norėtum tokios tašės kaip pas Sayonarą. aš ją irgi nusižiūrėjus esu biggrin.gif sugalvojau, kad man irgi būtų liuks, nes noriu mieste tampytis

Puriena, mergaitės foto man patinka. aš ruošiausi labai panašią su dukriuku padaryti. įsivaizdavau, kad bus su dviem kuodukais ir gėlėta suknele biggrin.gif
o fotosesija darželyje irgi šauni thumbup.gif

Makareš, nukirpta negerai - dingo visas tos nuotraukos grožis

Pupeliuk, žinai, Katedra visai įdomiai taip.... tavo berniukas irgi visai gerai, bet ypač patiko ta Pilies gatvėje fotografuota. Joje man viskas tinka. Gražu thumbup.gif
Beje, mačiau dar anos dienos krosintas, tai man visai patiko ta su žydrėmis rolleyes.gif

Sayonara, labai faina Tauro išraišką pagavai

Wyshnia, Gus ir Opa dėkui jums už sveikinimus. Praleist jūs nieko nepraleidot biggrin.gif, nes aš viešai skelbus kaip ir nebuvau ax.gif . Žinojo tik tie su kuriais kartais susimatydavom. Taip kad skaitykim, jog jau oficialiai pranešta ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 02 21, 23:14)
Taigi jau matei smile.gif

Prisižadėjui Žvėriui už didelį kiekį Extra trumpai papasakoti, ką ir kaip dariau su gus nuotrauka. Linkas žemiau. Failas apie 7 megabaitus. Keletas screenshot'ų su trumpais paaiškinimais.
http://www.2shared.c...s_tutorial.html

Hmm. O kokios priežastys to, kad redaguoji sumažintą nuotrauką? Mano manymu mažinimas turėtų būti priešpaskutinis nuotraukos apdorojimo žingsnis. Paskutinis būna aštrinimas.
Atsakyti
QUOTE(luokė @ 2008 02 22, 13:20)
Elina, tikrai yra programėlė atstatyt fotkėm. aišku, ne visom, bet bent jau dalį. galiu MB paklaust (jis naudojas tokiu daiktu), kai susisieksiu, kokią programą naudoja...

o gal zinai ar imanoma is istrintos video juostos sugrazint vaizda?atsiprasau uz OT 4u.gif

QUOTE(inc @ 2008 02 22, 16:33)
Gus, aha aš ir mergelė  biggrin.gif Elina, sakė, kad kūrybingas metas prasidės. ot būtų smagu, ane  thumbup.gif

kuria diena bigsmile.gif man siemet metai gera zadantys tikiuosi issipildys rolleyes.gif
Sansara heart.gif
Pupeliuk,vakar nekomentavau tavo nuotrauku,nes ne tokios nuotraukos,kaip as pripratus prie tavuju,o kai pamaciau dabar tavo suneli is karto akys atsigavo,miestas net nzn unsure.gif
Puriena,sutvarkytos nuotraukos thumbup.gif man keliose norisi spalvu,ir as tikiu kad spalvos grazios,bet turbut visas norejai daryt j/b rolleyes.gif
Sayonara man atrodo as irgi tokios stadijoj kaip tu,gal bendrai mokomes kompozicijos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gus: 22 vasario 2008 - 17:43
QUOTE(sayonara @ 2008 02 22, 15:23)
saldainiais vilioti, ar ką? biggrin.gif

blush2.gif
Kai labai labai noriu fotografuoti, bet is manes staciai tyciojamasi, tada bandau papirkti saldainiais blush2.gif blush2.gif

Puriena, saunuole thumbup.gif Patiko darzelines nuotraukos 4u.gif

Pupeliuko Vilniaus nuotrauka patiko, ta kuria zadi reminti.

Sansara heart.gif

As jungiuosi i mergeliu buri belaukianciu kurybinio ikvepimo periodo biggrin.gif Ziuriu nemazai cia mergeliu 4u.gif Dabar uzeje tokios dienos, kad isvis i rankas net nepaimu fotiko..... unsure.gif Nors siandien gal turesiu juostiniu kadru...paziuresim...

Inc, nuosirdziausiai SVEIKINU 4u.gif
Atsakyti