QUOTE(Desiree @ 2008 02 22, 14:40)
ai bet gal įdėk. Bitut, ar atvežtum?
dabar galvoju, ar šiek tiek pasilaužyt, ar iš karto sutikt ... aišku, kad atvežčiau...
patikusias nuotraukas vėliau pakomentuosiu... nėr laiko... baigiu darbus ir maunu į knygų mugę
Pupeliuk, man patiko tik vienintelė pirmoji iš miesto, tą kuri ir tau patiko... nepastebėjau satelitinės (mano natūra nepastabi ir gyvenime), tai man ji gryn retro ir ramybe dvelkia. kitos svyra ir aš tokių nesuprantu. jau kartą kalbėjom apie tai, tai nesikartosiu... antra visiškai neužkabino, vien dėl arkos disproporcijų kurių pateisinti negaliu. paskutinė įdomesnė kiek, galima ir ieškot kažko.
Puriena, ne visos nuotraukos patiko. geriausios man dainorėlių abi foto, mergaitė visai superžvaigždė, berniukas ne ką teatsilieka. ir prie lango dar su užuolaidų rašto žaidimu ant sienos, draugės koridoriuje... ech, daug gerų šaunuolė (pavydžiu baltai baltai kokybės ir vaizdelių)
Puriena, ne visos nuotraukos patiko. geriausios man dainorėlių abi foto, mergaitė visai superžvaigždė, berniukas ne ką teatsilieka. ir prie lango dar su užuolaidų rašto žaidimu ant sienos, draugės koridoriuje... ech, daug gerų šaunuolė (pavydžiu baltai baltai kokybės ir vaizdelių)
Puriena Puikios foto, super idėja Įsivaizduoju kaip smagu ir tėvams ir vaikams tokia parodėlė
Gus, aha aš ir mergelė Elina, sakė, kad kūrybingas metas prasidės. ot būtų smagu, ane
Sansara, ojei kaip nesmagu stiprybės tau
Westa, žinai, o man nelabai ir kliūna , kad fokusas į megztinį. visai gerai gavosi!
Elina, o tu irgi mergelė, a? aš ir norėčiau, kad mane kokia mūza aplankytų tiesa, vakar pasiėmėm objektyvą. vyras man jį išvalė, tai dabar guli ir laukia kol pasiimsiu į kokią fotosesiją
beje, sesės portretas visai neblogas. erdvės šiek tiek trūksta ir kažkaip yra detalių kurios trikdo (berods, užuolaidos ir chalato kalnierius).
beje, tikiuosi, pavyks atsatyti nuotraukas iš Tailando
Bitemaja, ach ir tu norėtum tokios tašės kaip pas Sayonarą. aš ją irgi nusižiūrėjus esu sugalvojau, kad man irgi būtų liuks, nes noriu mieste tampytis
Puriena, mergaitės foto man patinka. aš ruošiausi labai panašią su dukriuku padaryti. įsivaizdavau, kad bus su dviem kuodukais ir gėlėta suknele
o fotosesija darželyje irgi šauni
Makareš, nukirpta negerai - dingo visas tos nuotraukos grožis
Pupeliuk, žinai, Katedra visai įdomiai taip.... tavo berniukas irgi visai gerai, bet ypač patiko ta Pilies gatvėje fotografuota. Joje man viskas tinka. Gražu
Beje, mačiau dar anos dienos krosintas, tai man visai patiko ta su žydrėmis
Sayonara, labai faina Tauro išraišką pagavai
Wyshnia, Gus ir Opa dėkui jums už sveikinimus. Praleist jūs nieko nepraleidot , nes aš viešai skelbus kaip ir nebuvau . Žinojo tik tie su kuriais kartais susimatydavom. Taip kad skaitykim, jog jau oficialiai pranešta
Sansara, ojei kaip nesmagu stiprybės tau
Westa, žinai, o man nelabai ir kliūna , kad fokusas į megztinį. visai gerai gavosi!
Elina, o tu irgi mergelė, a? aš ir norėčiau, kad mane kokia mūza aplankytų tiesa, vakar pasiėmėm objektyvą. vyras man jį išvalė, tai dabar guli ir laukia kol pasiimsiu į kokią fotosesiją
beje, sesės portretas visai neblogas. erdvės šiek tiek trūksta ir kažkaip yra detalių kurios trikdo (berods, užuolaidos ir chalato kalnierius).
beje, tikiuosi, pavyks atsatyti nuotraukas iš Tailando
Bitemaja, ach ir tu norėtum tokios tašės kaip pas Sayonarą. aš ją irgi nusižiūrėjus esu sugalvojau, kad man irgi būtų liuks, nes noriu mieste tampytis
Puriena, mergaitės foto man patinka. aš ruošiausi labai panašią su dukriuku padaryti. įsivaizdavau, kad bus su dviem kuodukais ir gėlėta suknele
o fotosesija darželyje irgi šauni
Makareš, nukirpta negerai - dingo visas tos nuotraukos grožis
Pupeliuk, žinai, Katedra visai įdomiai taip.... tavo berniukas irgi visai gerai, bet ypač patiko ta Pilies gatvėje fotografuota. Joje man viskas tinka. Gražu
Beje, mačiau dar anos dienos krosintas, tai man visai patiko ta su žydrėmis
Sayonara, labai faina Tauro išraišką pagavai
Wyshnia, Gus ir Opa dėkui jums už sveikinimus. Praleist jūs nieko nepraleidot , nes aš viešai skelbus kaip ir nebuvau . Žinojo tik tie su kuriais kartais susimatydavom. Taip kad skaitykim, jog jau oficialiai pranešta
QUOTE(sillwio @ 2008 02 21, 23:14)
Taigi jau matei
Prisižadėjui Žvėriui už didelį kiekį Extra trumpai papasakoti, ką ir kaip dariau su gus nuotrauka. Linkas žemiau. Failas apie 7 megabaitus. Keletas screenshot'ų su trumpais paaiškinimais.
http://www.2shared.c...s_tutorial.html
Prisižadėjui Žvėriui už didelį kiekį Extra trumpai papasakoti, ką ir kaip dariau su gus nuotrauka. Linkas žemiau. Failas apie 7 megabaitus. Keletas screenshot'ų su trumpais paaiškinimais.
http://www.2shared.c...s_tutorial.html
Hmm. O kokios priežastys to, kad redaguoji sumažintą nuotrauką? Mano manymu mažinimas turėtų būti priešpaskutinis nuotraukos apdorojimo žingsnis. Paskutinis būna aštrinimas.
QUOTE(luokė @ 2008 02 22, 13:20)
Elina, tikrai yra programėlė atstatyt fotkėm. aišku, ne visom, bet bent jau dalį. galiu MB paklaust (jis naudojas tokiu daiktu), kai susisieksiu, kokią programą naudoja...
o gal zinai ar imanoma is istrintos video juostos sugrazint vaizda?atsiprasau uz OT
QUOTE(inc @ 2008 02 22, 16:33)
Gus, aha aš ir mergelė Elina, sakė, kad kūrybingas metas prasidės. ot būtų smagu, ane
kuria diena man siemet metai gera zadantys tikiuosi issipildys
Sansara
Pupeliuk,vakar nekomentavau tavo nuotrauku,nes ne tokios nuotraukos,kaip as pripratus prie tavuju,o kai pamaciau dabar tavo suneli is karto akys atsigavo,miestas net nzn
Puriena,sutvarkytos nuotraukos man keliose norisi spalvu,ir as tikiu kad spalvos grazios,bet turbut visas norejai daryt j/b
Sayonara man atrodo as irgi tokios stadijoj kaip tu,gal bendrai mokomes kompozicijos
QUOTE(sayonara @ 2008 02 22, 15:23)
saldainiais vilioti, ar ką?
Kai labai labai noriu fotografuoti, bet is manes staciai tyciojamasi, tada bandau papirkti saldainiais
Puriena, saunuole Patiko darzelines nuotraukos
Pupeliuko Vilniaus nuotrauka patiko, ta kuria zadi reminti.
Sansara
As jungiuosi i mergeliu buri belaukianciu kurybinio ikvepimo periodo Ziuriu nemazai cia mergeliu Dabar uzeje tokios dienos, kad isvis i rankas net nepaimu fotiko..... Nors siandien gal turesiu juostiniu kadru...paziuresim...
Inc, nuosirdziausiai SVEIKINU