Pamačiau Sillwio komentarą mano nuotraukom ankstesnėm. Žinai labai tau ačiū blyn kaip laukių tokių komantrų savo nuotraukom.. rašyk dažniau ir apie tas nuotraukas kur mano vaikas
Atvirai šnekant šiuo metu man užėjęs eksperimentavimo su juosta laikas, tai rodau ir jo rezultatus, vakar buvau itin bjaurios nuotaikos, nes nepatiko, tai ką matau nuotraukose, ir šiandien liūdna, nes tokrai buvo gerų kadrų abiejose juostelėse, tačiau juo sugadinau blogai išryškinus bet gyvenam ir mokomės, nieks negimsta mokėdamas. Taip, dedu ekspreimentus, o kodėl čia turėčiau dėti vien tik iščiustytas, atrinktas iki maksimumo nuotraukas? Rodau ir savo mokymosi, bandymų kelią. Tavo tokiu požiūriu tai turėčiau nerodyti ir šių, kurias ką tik įdėjau, nes čia yra brokas. Tačiau, buvo manęs klausta - kaip sekėsi ryškinti - atsakau - blogai ir rodau rezultatus jei elgčiaus kaip tu, tai lygiai kaip ir tu čia nuotraukų nedėčiau
Desiree ačiū už pasiūlymą, bet tikrai tavęs nevarginsiu juostos brokuotos, aplink kontrastingus kraštus aureolės, nurašau į šiukšlyną ir mokausi toliau
Puriena!!!! Super super! tikrai be galo gražu, šilta, linksma
Puriena visos fotkes labai gerai žiūrisi. Viena labai patiko, ta kur mergaitė stovi prie lango.
QUOTE(Desiree @ 2008 02 22, 15:20)
Pupeliuk, turėsiu mėnesį iki su sitikimo, tai laiko atspausto yra pakankamai, jei tik dėl to.
Puriena, šaunuolė tu, tikrai. Puikiai išnaudojai pasitaikiusia galimybe. Daug patikusių.
Puriena, šaunuolė tu, tikrai. Puikiai išnaudojai pasitaikiusia galimybe. Daug patikusių.
Ne, ne dėl to tiesiog gėda rodyti sugadintą juostą bus dar tų kadrų, ypač vaikio tiesiog, jei būtų kokie meno šedevrai tai gal, bet dabar, noriu išmokti viską daryti kokybiškai.. Ačiū tau be galo
Labai ačiū jums už gerus žodžius, už tai, kad patiko Ačiū!
Sansara
Užuolaida, ačiū iš tokios kokybės galima tik apie kompoziciją ir kalbėt ačiū už pastabas
Užuolaida, ačiū iš tokios kokybės galima tik apie kompoziciją ir kalbėt ačiū už pastabas
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 22, 14:35)
Sansara
cyc, aš bent jau apie kompoziciją svajoju priekaištų nesulaukti kada nors..
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 22, 13:30)
Ne, ne dėl to tiesiog gėda rodyti sugadintą juostą bus dar tų kadrų, ypač vaikio tiesiog, jei būtų kokie meno šedevrai tai gal, bet dabar, noriu išmokti viską daryti kokybiškai.. Ačiū tau be galo
ai bet gal įdėk. Bitut, ar atvežtum?