Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Pamačiau Sillwio komentarą mano nuotraukom ankstesnėm. Žinai labai tau ačiū 4u.gif blyn kaip laukių tokių komantrų savo nuotraukom.. rašyk dažniau ir apie tas nuotraukas kur mano vaikas 4u.gif

Atvirai šnekant šiuo metu man užėjęs eksperimentavimo su juosta laikas, tai rodau ir jo rezultatus, vakar buvau itin bjaurios nuotaikos, nes nepatiko, tai ką matau nuotraukose, ir šiandien liūdna, nes tokrai buvo gerų kadrų abiejose juostelėse, tačiau juo sugadinau blogai išryškinus verysad.gif bet gyvenam ir mokomės, nieks negimsta mokėdamas. Taip, dedu ekspreimentus, o kodėl čia turėčiau dėti vien tik iščiustytas, atrinktas iki maksimumo nuotraukas? Rodau ir savo mokymosi, bandymų kelią. Tavo tokiu požiūriu tai turėčiau nerodyti ir šių, kurias ką tik įdėjau, nes čia yra brokas. Tačiau, buvo manęs klausta - kaip sekėsi ryškinti - atsakau - blogai ir rodau rezultatus smile.gif jei elgčiaus kaip tu, tai lygiai kaip ir tu čia nuotraukų nedėčiau wink.gif

Desiree ačiū už pasiūlymą, bet tikrai tavęs nevarginsiu 4u.gif juostos brokuotos, aplink kontrastingus kraštus aureolės, nurašau į šiukšlyną ir mokausi toliau smile.gif
Atsakyti
Puriena, nors kaikurios matytos, pasikartosiu - žavu, šilta, miela, vaikiška, tikra ir švelnu. gražiausi žodžiai iš manęs ir dar pridėliosiu tų nemėgstamų ženkliukų thumbup.gif drinks_cheers.gif bigsmile.gif 4u.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Puriena man labai labai patiko.. keletas yra tamsesnių mano akimis, bet yra tookių wub.gif .. berniukas dainorėlis su dryžiukais, mergytė sėdinti ant lovytės lyg, vaikiukas prie palangės, per duris išeidinėjanti porelė.. super.. viskas taip natūralu.. vaikiškas pasaulėlis
Atsakyti
Puriena!!!! Super super! tikrai be galo gražu, šilta, linksma 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 22 vasario 2008 - 14:15
Pupeliuk, turėsiu mėnesį iki su sitikimo, tai laiko atspausto yra pakankamai, jei tik dėl to.

Puriena, šaunuolė tu, tikrai. Puikiai išnaudojai pasitaikiusia galimybe. Daug patikusių.
Atsakyti
Puriena visos fotkes labai gerai žiūrisi. Viena labai patiko, ta kur mergaitė stovi prie lango.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 02 22, 15:20)
Pupeliuk, turėsiu mėnesį iki su sitikimo, tai laiko atspausto yra pakankamai, jei tik dėl to.

Puriena, šaunuolė tu, tikrai. Puikiai išnaudojai pasitaikiusia galimybe. Daug patikusių.

Ne, ne dėl to smile.gif tiesiog gėda rodyti sugadintą juostą blush2.gif bus dar tų kadrų, ypač vaikio 4u.gif tiesiog, jei būtų kokie meno šedevrai tai gal, bet dabar, noriu išmokti viską daryti kokybiškai.. 4u.gif Ačiū tau be galo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 22 vasario 2008 - 14:31
Labai ačiū jums už gerus žodžius, už tai, kad patiko 4u.gif Ačiū!
Atsakyti
Sansara 4u.gif Pavydziu tau optimizmo.

Puriena wub.gif wub.gif wub.gif Tik tiek galiu parasyti.

Pupeliuk, man vinjete trukdo. Apie kokybe nerasysiu, nes zinau, jog atspausdintos ir skanuotos nuotraukos labai skiriasi. Man patinka, kaip tu su kompozicija susitvarkai.
Atsakyti
Sansara 4u.gif

Užuolaida, ačiū 4u.gif iš tokios kokybės galima tik apie kompoziciją ir kalbėt doh.gif ačiū už pastabas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 22 vasario 2008 - 14:37
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 22, 14:35)
Sansara 4u.gif

Užuolaida, ačiū 4u.gif iš tokios kokybės galima tik apie kompoziciją ir kalbėt doh.gif ačiū už pastabas 4u.gif

cyc, aš bent jau apie kompoziciją svajoju priekaištų nesulaukti kada nors..biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 22, 13:30)
Ne, ne dėl to  smile.gif tiesiog gėda rodyti sugadintą juostą blush2.gif bus dar tų kadrų, ypač vaikio 4u.gif tiesiog, jei būtų kokie meno šedevrai tai gal, bet dabar, noriu išmokti viską daryti kokybiškai.. 4u.gif Ačiū tau be galo 4u.gif
ai bet gal įdėk. Bitut, ar atvežtum?
Atsakyti