Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Desiree @ 2008 02 22, 13:25)
mažai tuomet nuotraukų žiūrėjai  tongue.gif

kažkodėl kitokio komentaro ir nesitikėjau smile.gif tebūnie..
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 22, 12:29)
kažkodėl kitokio komentaro ir nesitikėjau  smile.gif tebūnie..
kažkodėl dažnai nuspėji ką parašysiu smile.gif
šiandien man gera diena, kaip kad prieš kelias dienas buvo Bitelei.

Tai parašysiu, jei kas nenorit gauti iš manęs komentarų tai prirašykit
N-Desiree smile.gif nesvarbu komentarai nuotraukoms ar šiaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 02 22, 13:34)

Tai parašysiu, jei kas nenorit gauti iš manęs komentarų tai prirašykit
N-Desiree   smile.gif  nesvarbu komentarai nuotraukoms ar šiaip  smile.gif

jau senai nebekomentuoji mano foto, tai nebūtina.. smile.gif aš - ne kiti.. kiti mielai manau tavo komentarų laukia.. kam tie prierašai smile.gif
manau neverta beplėtot šitos temos ar ne? mes vieną kitą senai jau supratom
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 22, 12:37)
jau senai nebekomentuoji mano foto, tai nebūtina..  smile.gif  aš - ne kiti.. kiti mielai manau tavo komentarų laukia.. kam tie prierašai  smile.gif
manau neverta beplėtot šitos temos ar ne? mes vieną kitą senai jau supratom

tai aišku, ne to čia susirinkom.

Visgi, dėl retro lieku prie savo nuomonės.
Atsakyti
Parsinešiau ryškintos juostos rezultatus. Blogi verysad.gif jaučiu perryškinau, nes aureolės pirmoje juostelėje labai ryškios ir grūdas siaubingas, antroje lyg ir geriau, net keletas visai neblogų kadrų gavosi, tik labai subražyta verysad.gif ir kažkokiais dryžiais viskas.. na pirmas blynas prisvilęs, bet rankų nenuleidžiu tikiuosi greit išmokti cool.gif

Pora kadrų yra albume prie mūsų susitikimo, ten dar ir raudonas cross įdėjau. Šį kart biški saturaciją sumažinau, kad ne taip kraupiai atrodytų tongue.gif

Taigi keli rezultatai:

Ši geriausia iš pirmos juostelės, ji praktiškai visai sugadinta..

user posted image

Čia iš antrosios,

Šis kadras man labai labai patinka, jaučiu didinsiu ir rėminsiuos..

user posted image

Šitas subraižytas labai (nepatinka man subraižymai, nurašau tai brokui ir tikrai ne mEnui cool.gif )

user posted image

ir ši man visai nieko..

user posted image

Prisimenu kaip pati rašiau komentarą Labradoriukei, kad nepatiko brokuotas atspausdinimas, taigi šį komentarą rašau pati sau, bet iš jūsų laukiu irgi kokių nors įdomesnių pastebėjimų, o iš Desiree ir Andriushkos techninių patarimų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 22 vasario 2008 - 13:49
Elina, dėl tavo foto...
manasis naudojas "RecoverMyPhotos" programa. žinios tokios- jei nebūtum fotkinus ant viršaus, su kortele nieko nebūtum darius- būtum galėjus atstatyt visas fotkes. dabar- labai neaišku... gal pavyks nors kiek, gal ne. jei nepavyks, tai gali nešt kur nori- nieks daugiau neišspaus. gaila... gali pabandyt
Atsakyti
dėl retro, sutinku kad gal lietuvių tarpe ir daugiau šviesiaakių buvo, nei dabar, bet sumoj tai ne tame esmė. tiesiog tai ne purienos vaiko retro, o vaiko su kito žmogaus akimis. turbūt toks drastiškas pakeitimas daugeliui kliūtų, nes nebematai savo artimo. o tai trikdo. iš šono stebėt, tai dzin. buvo tamsios, tapo šviesios. su šviesiom man labiau retriškesnė tapo nuotrauka tikrai, tiesiog gal dėl to jų išsrogdinimo, kai reikdavo sėdėt nejudant ir t.t.
bet toks pakeitimas man ne prie širdies... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 22, 13:45)

Žinai, mane labiausiai sužavėjo senamiesčio serijos antroji ir trečioji. Šiaip vinjetė man nelabai patinka, bet antrojoje ji kaip čia buvus thumbup.gif labai gražiai įrėmina arką. Arbatinukas, žmonės, žibintas , pilies 6- viską pamačiau. Super. O trečiojoje beprotiškai garžiai svyra bokštas su moterimi. Pirmoji - jei ne bankomato ženklas ir satelitas - būtų be komentarų -retro. Bet tie šių laikų ženklai ir retro nuotaika visai įdomiai dera. Rėmink drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 22 vasario 2008 - 13:57
QUOTE(Sansara @ 2008 02 22, 13:51)
dėl retro, sutinku kad gal lietuvių tarpe ir daugiau šviesiaakių buvo, nei dabar, bet sumoj tai ne tame esmė. tiesiog tai ne purienos vaiko retro, o vaiko su kito žmogaus akimis. turbūt toks drastiškas pakeitimas daugeliui kliūtų, nes nebematai savo artimo. o tai trikdo. iš šono stebėt, tai dzin. buvo tamsios, tapo šviesios. su šviesiom man labiau retriškesnė tapo nuotrauka tikrai, tiesiog gal dėl to jų išsrogdinimo, kai reikdavo sėdėt nejudant ir t.t.
bet toks pakeitimas man ne prie širdies...  g.gif

sutinku Sansara, bet galvojau, kad Puriena bandė ND foto padaryt.. nemaniau, kad ND tikslas buvo padaryt savo vaiko retro, kad jis išliktų pamašus .. tiesiog gi visokiom priemonėm bandėm paruošt foto.. tik tiek.. matyt ne taip supratau.. bet ir mano akimis foto tapo retriškesnė smile.gif o to aš ir siekiau

Pupeliuk, man pirma ir trečia iš senamiesčio smile.gif trečioj bokštas krentantis visai įdomiai atrodo.. vaikiuko portretas mielas, patinka kompozicija, išraiška..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 22 vasario 2008 - 13:57
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 22, 12:45)
Ši geriausia iš pirmos juostelės, ji praktiškai visai sugadinta..
šita patinka. Nors vėlgi, įtariu ant popieriaus geriau atrodo nei čia. Apie sekančias tris jau parašiau kitur.
Jei nori galiu pabandyti atspausti kelias nuotraukas iš tavo juostelės. Jei susitartum su Bitute, kad atvežtų man negatyvus, aš juos ir nuotraukas tau atiduočiau kai susitiktumėm Berlyne. Tą pirmąjį portretą maskuoti dar galima. Nežinau ar laboratorijoje jie tuom užsiima. Su ta nuotrauka verta daugiau padirbėti.

o subraižymai gal dedant juostą į bakelį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 22 vasario 2008 - 14:03
Pupeliuk, man pirmoji miesto (Pilies g.) labai patinka, tik apačios per daug blush2.gif vos ne pusę apačios pradanginti norėtųsi.. Katedros a. irgi nieko, tik lendantis į kadrą žmogus susigrobia dėmesį.. su sūnaus nuotrauka viskas rodos ok..
p.s. pavydžiu gero kompozicijos pajautimo.. doh.gif
Atsakyti
Nagi cekava zosė nubėgo pažiūrėti komentarų kūdroje ir žiūriu, kad mano ir Desiree komentaras dėl pirmosios pupeliuko nuotraukos beveik identiškas lotuliukas.gif
Papildyta:
Na, kaip ir žadėjau, kad parodysiu vaikiukų portretų seriją iš darželio. Vakar jau sukabinom nuotraukas. Taigi, kviečiu į parodą ax.gif Slaptažodis :puriena

http://s5.photobucke...?albumview=link
Atsakyti