Labai patiko Purienos foto.
O man bėda- ištryniau visas Tailando foto . Ir ant viršaus, nepastebėjusi, jau prifotkinau. Kaip bijau dabar kam nors iš šeimos pasakyt . Mamai buvau pažadėjusi padaryt kelias nuotraukas
QUOTE(de Nada @ 2008 02 22, 12:52)
budavo rimti ar net rustus...
aha, vakar mums paskojo šiek tiek istorijos. Tai parodė kad kai jau pradėjo fotografuoti portretus, tai buvo toks įtaisas kur laikydavo žmogaus galvą , kad nesujudėtų , nes išlaikymas buvo nuo 15-30 min Tai kur jau nebūsi rūstus tiek laiko prasėdėjęs, ar dar geriau prastovėjęs.
Papildyta:
Elina, kaip čia tau taip nutiko Ar iš kompiuterio ištrynei
QUOTE(Elina @ 2008 02 22, 12:56)
O man bėda- ištryniau visas Tailando foto . Ir ant viršaus, nepastebėjusi, jau prifotkinau. Kaip bijau dabar kam nors iš šeimos pasakyt . Mamai buvau pažadėjusi padaryt kelias nuotraukas
o varge , o tai šiukšlių dėžėj žiūrėjai... pasakok, ką ten pridarei...
QUOTE(Smiltis @ 2008 02 22, 14:01)
Į kompą nebuvau dar išsikėlusi . Ištryniau iš kortelės, netyčia nuspaudžiau, matyt, "trinti viską". Ir, svarbiausia, tik dabar pamačiau, kaip jau prifotkinus buvau. Galvoju pažiūrėsiu kiek atminties dar liko, pasirodo- tuščia kortelė
QUOTE(Vilika @ 2008 02 22, 12:33)
Tas dryžuotas fonas man kliūva kažkiek, bet šiaip labai graži nuotruka Gera žiūrėti į tokius darbus
Ačiū
QUOTE(westa @ 2008 02 22, 12:44)
Puriena man labai tavo foto ..tik leidau sau pataisyt šiek tiek ją.. tikiuos nesupyksi
Vat ir supykau Nes tai jau ne mano vaikas. Mano vaikas tamsiai mėlynų akių. Šviesinimas gerai, bet jau čia per daug.
QUOTE(de Nada @ 2008 02 22, 12:55)
Puriena, man fonas kazkaip maziau trukdo nei seselis palei mergytes nosi, ir bendrai puse veiduko man "pernelyg seselyje". ir dar nuotrauka liudna - mergaites israiska - kaip pavargusio seno zmogaus... Dar tos kasytes nevienodai susuktos, raukslele virs antakio... Matyt, as slieku asfalte ieskau, kad vis kas kliuna. Man toks portretukas butu retro jei israiska butu rimta, o ne liudna; gi buvo laikai kai fotografavimas tapdavo dideliu ivykiu ir zmones nuotraukose budavo rimti ar net rustus...
Papildyta:
Puriena, nepyk, vykes bandymas, bet man kazko truksta iki puikios nuotraukos. Antravertus as tik smeliuka sugebejau praejusi savaitgali nufotkint, tai ko man kabinetis prie kitu...
Papildyta:
Puriena, nepyk, vykes bandymas, bet man kazko truksta iki puikios nuotraukos. Antravertus as tik smeliuka sugebejau praejusi savaitgali nufotkint, tai ko man kabinetis prie kitu...
Aha, šešėlius blogus pastebėjau dabar. Ačiū. O dėl tolimesnių pastabėlių nepritariu. Išraiška man tinka. O nevienodai susuktos kasytės, netvarkingi plaukučiai, raukšlelė virš antakio man ypač tinka Ir tau balionas
QUOTE(Elina @ 2008 02 22, 12:56)
Teks kartoti Tailando kelionę. Gaila nuotraukų...
QUOTE(Elina @ 2008 02 22, 13:05)
Į kompą nebuvau dar išsikėlusi . Ištryniau iš kortelės, netyčia nuspaudžiau, matyt, "trinti viską". Ir, svarbiausia, tik dabar pamačiau, kaip jau prifotkinus buvau. Galvoju pažiūrėsiu kiek atminties dar liko, pasirodo- tuščia kortelė
o tai tos nuotraukos, kur mums rodei, kur jos yra?
velnias, tikrai gaila tiek prisiminimų...
QUOTE(Elina @ 2008 02 22, 13:05)
Įsivaizduoju kaip liūdna Aš tai iš karto visas foto keliu į kompą . O tai juk dėjai į kelionių fotoreportažus foto, tai ir tų nebuvai įsikėlusi į kompą Na bet kokiu atveju tos tai liko tau , kad ir sumažintos ir prastesnės kokybės
Elina, tikrai yra programėlė atstatyt fotkėm. aišku, ne visom, bet bent jau dalį. galiu MB paklaust (jis naudojas tokiu daiktu), kai susisieksiu, kokią programą naudoja...
QUOTE(luokė @ 2008 02 22, 14:20)
Elina, tikrai yra programėlė atstatyt fotkėm. aišku, ne visom, bet bent jau dalį. galiu MB paklaust (jis naudojas tokiu daiktu), kai susisieksiu, kokią programą naudoja...
Jei gali paklausk, tik nemanau, kad pati susitvarkysiu
QUOTE(Puriena6 @ 2008 02 22, 13:09)
Vat ir supykau Nes tai jau ne mano vaikas. Mano vaikas tamsiai mėlynų akių. Šviesinimas gerai, bet jau čia per daug.
kiek peržiūrinėjau senas foto, visi tokių šviesių akių.. netikiu, kad visi natūraliai su tokiomis buvo.. . tai bandžiau padaryt retro.. beje mano Retro ND irgi ne mano vaikas mano akimis ..
QUOTE(westa @ 2008 02 22, 12:21)
kiek peržiūrinėjau senas foto, visi tokių šviesių akių.. netikiu, kad visi natūraliai su tokiomis buvo..
mažai tuomet nuotraukų žiūrėjai Elina, linkiu, kad su išmanančių paalba pavyktų atstatyti bent dalį nuotraukų.