Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Labai patiko Purienos foto.

O man bėda- ištryniau visas Tailando foto blink.gif . Ir ant viršaus, nepastebėjusi, jau prifotkinau. Kaip bijau dabar kam nors iš šeimos pasakyt unsure.gif . Mamai buvau pažadėjusi padaryt kelias nuotraukas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(de Nada @ 2008 02 22, 12:52)
budavo rimti ar net rustus...

aha, vakar mums paskojo šiek tiek istorijos. Tai parodė kad kai jau pradėjo fotografuoti portretus, tai buvo toks įtaisas kur laikydavo žmogaus galvą , kad nesujudėtų , nes išlaikymas buvo nuo 15-30 min doh.gif Tai kur jau nebūsi rūstus tiek laiko prasėdėjęs, ar dar geriau prastovėjęs.
Papildyta:
Elina, kaip čia tau taip nutiko unsure.gif Ar iš kompiuterio ištrynei g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 02 22, 12:56)

O man bėda- ištryniau visas Tailando foto blink.gif . Ir ant viršaus, nepastebėjusi, jau prifotkinau. Kaip bijau dabar kam nors iš šeimos pasakyt unsure.gif . Mamai buvau pažadėjusi padaryt kelias nuotraukas unsure.gif

o varge blink.gif , o tai šiukšlių dėžėj žiūrėjai... pasakok, ką ten pridarei...
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 02 22, 14:01)

Elina, kaip čia tau taip nutiko  unsure.gif Ar iš kompiuterio ištrynei  g.gif

Į kompą nebuvau dar išsikėlusi unsure.gif . Ištryniau iš kortelės, netyčia nuspaudžiau, matyt, "trinti viską". Ir, svarbiausia, tik dabar pamačiau, kaip jau prifotkinus buvau. Galvoju pažiūrėsiu kiek atminties dar liko, pasirodo- tuščia kortelė blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilika @ 2008 02 22, 12:33)
Tas dryžuotas fonas man kliūva kažkiek, bet šiaip labai graži nuotruka  wub.gif  thumbup.gif Gera žiūrėti į tokius darbus  ax.gif

Ačiū 4u.gif
QUOTE(westa @ 2008 02 22, 12:44)
Puriena man labai tavo foto  smile.gif ..tik leidau sau pataisyt šiek tiek ją.. tikiuos nesupyksi

Vat ir supykau biggrin.gif Nes tai jau ne mano vaikas. Mano vaikas tamsiai mėlynų akių. Šviesinimas gerai, bet jau čia per daug. 4u.gif

QUOTE(de Nada @ 2008 02 22, 12:55)
Puriena, man fonas kazkaip maziau trukdo nei seselis palei mergytes nosi, ir bendrai puse veiduko man "pernelyg seselyje". ir dar nuotrauka liudna - mergaites israiska - kaip pavargusio seno zmogaus... Dar tos kasytes nevienodai susuktos, raukslele virs antakio... Matyt, as slieku asfalte ieskau, kad vis kas kliuna. Man toks portretukas butu retro jei israiska butu rimta, o ne liudna; gi buvo laikai kai fotografavimas tapdavo dideliu ivykiu ir zmones nuotraukose budavo rimti ar net rustus...
Papildyta:
Puriena, nepyk, vykes bandymas, bet man kazko truksta iki puikios nuotraukos. Antravertus as tik smeliuka sugebejau praejusi savaitgali nufotkint, tai ko man kabinetis prie kitu...

Aha, šešėlius blogus pastebėjau dabar. Ačiū. O dėl tolimesnių pastabėlių nepritariu. Išraiška man tinka. O nevienodai susuktos kasytės, netvarkingi plaukučiai, raukšlelė virš antakio man ypač tinka biggrin.gif Ir tau balionas 4u.gif

QUOTE(Elina @ 2008 02 22, 12:56)

4u.gif

Teks kartoti Tailando kelionę. Gaila nuotraukų...
Atsakyti
Elina, gal turi kokia recovery programa? nes kada tai neperseniausiai skaiciau, kad imanoma atgaminti dali nuotrauku net istrynus ir uzrasius ant virsaus... Skambink i koki laba ir sauk pagalbos...
Labai uzjauciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 02 22, 13:05)
Į kompą nebuvau dar išsikėlusi unsure.gif . Ištryniau iš kortelės, netyčia nuspaudžiau, matyt, "trinti viską". Ir, svarbiausia, tik dabar pamačiau, kaip jau prifotkinus buvau. Galvoju pažiūrėsiu kiek atminties dar liko, pasirodo- tuščia kortelė blink.gif

o tai tos nuotraukos, kur mums rodei, kur jos yra?
velnias, tikrai gaila tiek prisiminimų... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 02 22, 13:05)

Įsivaizduoju kaip liūdna unsure.gif Aš tai iš karto visas foto keliu į kompą . O tai juk dėjai į kelionių fotoreportažus foto, tai ir tų nebuvai įsikėlusi į kompą g.gif Na bet kokiu atveju tos tai liko tau , kad ir sumažintos ir prastesnės kokybės smile.gif

Atsakyti
Elina, tikrai yra programėlė atstatyt fotkėm. aišku, ne visom, bet bent jau dalį. galiu MB paklaust (jis naudojas tokiu daiktu), kai susisieksiu, kokią programą naudoja...
Atsakyti
QUOTE(luokė @ 2008 02 22, 14:20)
Elina, tikrai yra programėlė atstatyt fotkėm. aišku, ne visom, bet bent jau dalį. galiu MB paklaust (jis naudojas tokiu daiktu), kai susisieksiu, kokią programą naudoja...

Jei gali paklausk, tik nemanau, kad pati susitvarkysiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2008 02 22, 13:09)

Vat ir supykau biggrin.gif  Nes tai jau ne mano vaikas. Mano vaikas tamsiai mėlynų akių. Šviesinimas gerai, bet jau čia per daug.  4u.gif

kiek peržiūrinėjau senas foto, visi tokių šviesių akių.. netikiu, kad visi natūraliai su tokiomis buvo.. tongue.gif . tai bandžiau padaryt retro.. smile.gif beje mano Retro ND irgi ne mano vaikas mano akimis ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 22 vasario 2008 - 13:23
QUOTE(westa @ 2008 02 22, 12:21)
kiek peržiūrinėjau senas foto, visi tokių šviesių akių.. netikiu, kad visi natūraliai su tokiomis buvo..  tongue.gif
mažai tuomet nuotraukų žiūrėjai tongue.gif

Elina, linkiu, kad su išmanančių paalba pavyktų atstatyti bent dalį nuotraukų.
Atsakyti