Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Puriena6 @ 2008 02 22, 10:51)
Pabandžiau pažaisti retro tema. Trūkumai mano akimis - per stambus palnas, per ryškios akutės ir fonas dryžuotas g.gif  Kaip vertinat?

bandysiu pakomentuot blush2.gif Trūksta kažkaip man kontrasto, labai viskas vienodai ir dėl to portretas gaunasi plokščias unsure.gif ir man tie geltoni kampai nea schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 02 22, 11:33)
bandysiu pakomentuot  blush2.gif Trūksta kažkaip man kontrasto, labai viskas vienodai ir dėl to portretas gaunasi plokščias  unsure.gif ir man tie geltoni kampai nea  schmoll.gif

nugi pageltę kampai nuo amžiaus lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 22 vasario 2008 - 11:37
bandau kiek kitaip pakadruot vakarykštę nuotrauką:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2008 02 22, 11:42)

user posted image

O nuotrauka tampa apie ką?
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2008 02 22, 12:48)

apie močiutę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2008 02 22, 11:53)
apie močiutę smile.gif

vat ir nesutinku. Turbūt apie tą, kuris slepiasi kapišone biggrin.gif Jis čia man įdomiausias biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 22 vasario 2008 - 11:58
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2008 02 22, 11:48)

baltas golfas ,niaukti langai... user posted image smile.gif

labadienis 4u.gif

oras lauke siaubulingas..vėl teks namie šunis, vaikus ir radiatorių reguliatorius fotografuot
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2008 02 22, 11:51)

Tas dryžuotas fonas man kliūva kažkiek, bet šiaip labai graži nuotruka wub.gif thumbup.gif Gera žiūrėti į tokius darbus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2008 02 22, 03:42)

user posted image

Man tas juodumas trukdo g.gif Per daug uztamsinta.
Atsakyti
Puriena man labai tavo foto smile.gif ..tik leidau sau pataisyt šiek tiek ją.. tikiuos nesupyksi

įdėjus atrodo, kad dar galima buvo šviesint akytes g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 22 vasario 2008 - 12:57
Puriena, man fonas kazkaip maziau trukdo nei seselis palei mergytes nosi, ir bendrai puse veiduko man "pernelyg seselyje". ir dar nuotrauka liudna - mergaites israiska - kaip pavargusio seno zmogaus... Dar tos kasytes nevienodai susuktos, raukslele virs antakio... Matyt, as slieku asfalte ieskau, kad vis kas kliuna. Man toks portretukas butu retro jei israiska butu rimta, o ne liudna; gi buvo laikai kai fotografavimas tapdavo dideliu ivykiu ir zmones nuotraukose budavo rimti ar net rustus...
Papildyta:
Puriena, nepyk, vykes bandymas, bet man kazko truksta iki puikios nuotraukos. Antravertus as tik smeliuka sugebejau praejusi savaitgali nufotkint, tai ko man kabinetis prie kitu...
Atsakyti