Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sansara @ 2008 02 22, 09:45)
naujienos kaip ir gyvenimas, tai geros, tai blogos  mirksiukas.gif bus dar laiko pakartot su gera pabaiga (tikiuos)  wub.gif viskas ok  4u.gif jei būtų ne ok, nulįsčiau kampan ir tylėčiau. tiesiog kažką prarandi, kažkam vėl atsiranda laiko  mirksiukas.gif pvz fotografuot  lotuliukas.gif

Šaunuolė kad į viską taip optimistiškai žiūri wub.gif Tai žinoma kad pakartosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 02 22, 09:35)
man ir naujos tašės reikia, ir kitinį kažkuom pakeist reikia  g.gif  doh.gif  .... bet kartais pagalvoju ir su tuo kitiniu visai gerai išeina. tai kam man jį keist?  g.gif dar mėtausi tarp kuprinės ir tokios permetamos per petį tašės kaip pas sayonarą  g.gif

maniškis variantas tinkamas miestui. ilgesniam vaikščiojimui per sunku..

QUOTE(Sansara @ 2008 02 22, 09:45)
naujienos kaip ir gyvenimas, tai geros, tai blogos  mirksiukas.gif bus dar laiko pakartot su gera pabaiga (tikiuos)  wub.gif viskas ok  4u.gif jei būtų ne ok, nulįsčiau kampan ir tylėčiau. tiesiog kažką prarandi, kažkam vėl atsiranda laiko  mirksiukas.gif pvz fotografuot  lotuliukas.gif

4u.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 02 22, 09:46)
mergaites, o jus specialiai taikote treciadieniais, sekmadieniais, kad as negaleciau lotuliukas.gif ?
nors kokia vilti paliktumet, kad ir uzsivertusi as siuo metu biggrin.gif

atspėjai lotuliukas.gif susirašom visos až, pasiderinam laiką, kad tik peppi negalėtų dalyvaut ir susirenkam tada lotuliukas.gif lotuliukas.gif

aš atsimenu, kad tu trečiadieniais negali, bet apie savaitgalius lyg ir neminėjai nieko g.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2008 02 22, 09:58)
maniškis variantas tinkamas miestui. ilgesniam vaikščiojimui per sunku..

bet mieste jis tau patogus? man tokio kaip ir reiktų. kuprinė labai jau gremėzdiška. o dar reikia, kad tilptų piniginė, telefonas, raktai ir visokie kitokie niekai. tu pirkai fototechnikoj berods? reiks nuvaryt pažiūrėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 02 22, 10:05)
bet mieste jis tau patogus? man tokio kaip ir reiktų. kuprinė labai jau gremėzdiška. o dar reikia, kad tilptų piniginė, telefonas, raktai ir visokie kitokie niekai. tu pirkai fototechnikoj berods? reiks nuvaryt pažiūrėt  g.gif

mieste puikus. aš su dviem fotikais gi vaikštinėju, telpa viskas kažkaip..biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 02 22, 10:05)
atspėjai  lotuliukas.gif susirašom visos až, pasiderinam laiką, kad tik peppi negalėtų dalyvaut ir susirenkam tada  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aš atsimenu, kad tu trečiadieniais negali, bet apie savaitgalius lyg ir neminėjai nieko  g.gif

bet mieste jis tau patogus? man tokio kaip ir reiktų. kuprinė labai jau gremėzdiška. o dar reikia, kad tilptų piniginė, telefonas, raktai ir visokie kitokie niekai. tu pirkai fototechnikoj berods? reiks nuvaryt pažiūrėt  g.gif

biggrin.gif
negaliu treciadieniais ir sekmadieniais mirksiukas.gif
ta prasme gal ir galiu - bunu su vaiku bet as kai nevairuojanti tai viskas ziauriai komplikuojasi...tai zodziu praktiskai negaliu biggrin.gif su vaiku fotografuojant tenka skubeti ir negali iki galo isijausti - turi tureti dar viena aki pakausyje biggrin.gif

neseniai isigijau standartine, visai nefotografine kuprine, labai patogi, lengva...statyvas vargais ne galais telpa bet geresni statyvai paprastai turi savo tasiukus ir neprivalo tilpti i kuprine smile.gif dairiausi ir i fotografines kuprines bet jos man kazkokios perdem gremezdiskos pasirode...tai isigijau Nike - kaifuoju kokia gera ax.gif

apsisprendziau - Zenitas doh.gif ni pucha ni pira lotuliukas.gif tikiuosi, kad bus nors vienas rodomas kadras lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 22 vasario 2008 - 10:13
laba 4u.gif
Pailsėjau mažumėlę - grįžtu biggrin.gif Tikiuosi praplaukė tas durnas periodas. Tikrai - nenorėjau fotiko į rankas imti. Nesuprantamas dalykas g.gif Ar jums taip yra buvę? Vyras sako - tai jau viskas su fotografavimu ?biggrin.gif
Atsakyti
Puriena, buna mirksiukas.gif
Atsakyti
Smiltis, matau blaškaisi dėl trikojo. Aš savuoju labai patenkinta ir tau rekomenduočiau. Prieš pirkdama pasikonsultavau čia dėl galvutės, sillwio patarė ir išsirinkau - tikrai faina.

http://www.fotofabri...ute-stovui.html

Stovas tai pas mane toks, kokio fotofabrikas šiuo metu nesiūlo, bet yra atnaujintas panašus variantas
http://www.fotofabri...o-055XPROB.html
Maniškis - 055PROB - be X'iuko.
Papildyta:
QUOTE(peppi @ 2008 02 22, 10:35)
Puriena, buna mirksiukas.gif

friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2008 02 22, 10:27)
laba 4u.gif
Pailsėjau mažumėlę - grįžtu biggrin.gif  Tikiuosi praplaukė tas durnas periodas. Tikrai - nenorėjau fotiko į rankas imti. Nesuprantamas dalykas g.gif  Ar jums taip yra buvę? Vyras sako - tai jau viskas su fotografavimu ?biggrin.gif

man taip nutinka periodiškai mirksiukas.gif dabar man labai kūrybingas laikotarpis, po to gal vėl bus depresija...
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 02 22, 10:45)
man taip nutinka periodiškai  mirksiukas.gif dabar man labai kūrybingas laikotarpis, po to gal vėl bus depresija...

Taip išeina, kad tai yra natūralus sveikas procesas biggrin.gif

Papildyta:
Pabandžiau pažaisti retro tema. Trūkumai mano akimis - per stambus palnas, per ryškios akutės ir fonas dryžuotas g.gif Kaip vertinat?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 22 vasario 2008 - 10:55
QUOTE(Puriena6 @ 2008 02 22, 10:27)
laba 4u.gif
Pailsėjau mažumėlę - grįžtu biggrin.gif  Tikiuosi praplaukė tas durnas periodas. Tikrai - nenorėjau fotiko į rankas imti. Nesuprantamas dalykas g.gif  Ar jums taip yra buvę? Vyras sako - tai jau viskas su fotografavimu ?biggrin.gif

man kai teko priverstinai šiek tiek atsitarukti nuo šio pomėgio vos ne pusmečiui , tai dabar taip gera vėl kažką daryti thumbup.gif Ir nežinau kažkaip ar kad pastoviai čia skaičiau, ar šiaip ta informacija kurią iš pradžių turėjau susigulėjo, bet dabar taip viskas aišku thumbup.gif , turiu omeny techninius dalykus g.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2008 02 22, 10:42)
Smiltis, matau blaškaisi dėl trikojo. Aš savuoju labai patenkinta ir tau rekomenduočiau. Prieš pirkdama pasikonsultavau čia dėl galvutės,  sillwio patarė ir išsirinkau - tikrai faina.

http://www.fotofabri...ute-stovui.html

tai dėl stovo jau aš nusprendžiau kad tą imsiu thumbup.gif O galvą, va dar vienas variantas doh.gif Tiesa, jis man kiek brangokas atrodo, na bet jau sakiau važiuosiu , parduotuvėj žiūrėsiu kas ir kaip , gal išsirinksiu unsure.gif , tuo labiau kad gaires turiu thumbup.gif O kaip tu jį nešiojiesi, t. o. dėl to tašiuko, ar pirkai ar kur kitur susipakuoji g.gif Ir kur tu viską pirkai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 02 22, 11:25)
O kaip tu jį nešiojiesi, t. o. dėl to tašiuko, ar pirkai ar kur kitur susipakuoji  g.gif Ir kur tu viską pirkai  g.gif

Po teisybei, dėl bendros tvarkos reiktų tašiuko biggrin.gif Bet gi aš jo neturiu. Tiesiog imu ir nešuosi nuogą. Tašiukas tam stovui pagal matmenis apie porą šimtų kainuoja. Kol kas dar neperku - brangoka. Buvo mintis pasisiūti biggrin.gif Bet kai pagalvoju, ar taip jau labai jis man reikalingas g.gif Taip ir gyvenu amžinuose apmąstymuose biggrin.gif
Atsakyti