Andriushka, neskenuoju aš tų juostų, o tiesiog atsispausdinu mano nuomone vykusias, ryt parsinešiu ir įkelsiu, jei bus kas vertingo. Viena juosta ryškiai peršviesta, tik nežinau ar čia fotografavimo kaltė ar ryškinimo (bet kokiu atveju mano kaltė ).
Tai vat pažaidžiau su cross, ir grįžtu prie klasikos
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 21, 19:23)
Nu prajuokinai ANTIBIOTIKAI jie vadinas
Nu sita ana gi, zinau Ale siandien is nevilties jau nebe verkti, o juoktis norisi. Tai ir rasiau taip liaudiskai, tsakant
Marakes, Vilniaus nuotraukos kompoziciskai netvarkingos. Pabraidyk po Sillwio duota nuoroda. O vaikuti truputi pershopinai.
Wyshnia, labai jauki nuotraukyte. O koks ten "actionas"? Jei dalinsi, as pirma i eile stosiu (cia is Bitutes vakaryksciu uzuominu). Del viso pikto. Vdrug kadu prireiks.
Sveiki !
Nebespėju paskui jus. Darbe užvertė darbais, tai nelabai išeina prisijungti prie jūsų pašnekesių, lieka tik vakaras. Prirašėt čia biski.
Sayonara liuks fotke, kur virtuvėje. Žvilgsnis gerai pagautas.
Būna jums taip, kad prieš paspausdamas užrakto mygtuką, galvoji, kad va dabar tai bus
fotke. Atrodo, kad kompozicija super, apšvietimas geras, išlaikymas pasirinktas pakankamas kad vaizdas gautųsi neišplaukęs ...... . Persikeli į kompą, atsidarai, ir rankos nusvyra . Viskas per tamsu, vaizdas išplaukęs - žmonėms nėra ką parodyti !!!
" Portretas "
Papildyta:
Ne per dideles fotkes aš čia kraunu?
Nebespėju paskui jus. Darbe užvertė darbais, tai nelabai išeina prisijungti prie jūsų pašnekesių, lieka tik vakaras. Prirašėt čia biski.
Sayonara liuks fotke, kur virtuvėje. Žvilgsnis gerai pagautas.
Būna jums taip, kad prieš paspausdamas užrakto mygtuką, galvoji, kad va dabar tai bus
fotke. Atrodo, kad kompozicija super, apšvietimas geras, išlaikymas pasirinktas pakankamas kad vaizdas gautųsi neišplaukęs ...... . Persikeli į kompą, atsidarai, ir rankos nusvyra . Viskas per tamsu, vaizdas išplaukęs - žmonėms nėra ką parodyti !!!
" Portretas "
Papildyta:
Ne per dideles fotkes aš čia kraunu?
ne per didelės, bent jau man. "Portretui" norėtųsi labiau sulieto fono. Buvo neseniai čia panaši nuotrauka
offtopic, olo, o tu pasakų kadais nerašydavai?
QUOTE(marakeš @ 2008 02 21, 21:44)
ne per didelės, bent jau man. "Portretui" norėtųsi labiau sulieto fono. Buvo neseniai čia panaši nuotrauka
o tu čia ką turi omenį ?
QUOTE(olo @ 2008 02 21, 20:42)
Bent jau man šiandien panašiai buvo Nusižiūrėjau vieną foto, kažkuriam saite įvertintą labai gerai (nuoroda buvo vienoje pirmųjų temų). Žiūriu, komponentus reikalingus nuotraukai turiu, tai pabandysiu pakopijuoti. Jau kad pleškinau (kaip vyras pasakė, gadini tu fotiko užraktą kasdien), susikėliau į kompą... Nu, pradėjau juoktis (nusivilti/nusiminti jau nebeturiu jėgų). Kadangi kelios foto RAW formatu, tai įsijungiau Lightroom'ą, bandysiu kažką daryti
Dar tris vazonėlius kaktusų susitačius bandžiau fokusuoti vis į kitą. Nu, čia pavyko. Ale, begalvodama apie fokusavimą, lempą prikišau per arti, tai vazonai perdegę gavosi Neišeina kol kas apie viską vienu metu pagalvoti.... Bet rodosi tai normalu - nu negali viskas iš karto pavykti (čia save taip guodžiu)
QUOTE(marakeš @ 2008 02 21, 21:54)
olo
kaip išeinama
Ir ką?
Ir nieko.
Ant pirštų galiukų.
Nusėlina.
Uodega tik vikst.
Pėdsakus.
Nepyksti?
Nepykstu.
Kirvuku sulig šaknim.
Kerta.
Akimis tik šypt.
Nuskausminimui.
Maža.
seniai taip gerai nežvengiau, net ašarą išspaudė.
NE, TAI NE AŠ
QUOTE(de Nada @ 2008 02 21, 19:47)
Desiree, dekui... ir as zinau, kad nevykus nuotrauka, bet vis galvoju - ar geriau sufokusavus, kitaip sukadravus ji kabintu? Nes man tai ji grynai emociskai veikia - as prisimenu ta pasakoriu, ir, neziurint siaubingos kokybes, man jis kaip gyvas...
aš parodžiau kadravimą koks man patiktų. jei būtų kokybiška nuotrauka, tai būtų puiki nuotrauka. Ne šiaip eilinis tram pam pam. O nuotrauka su savo emocijom, istorija... bet, vėlgi kartosiuos trūksta kokybės, ir nemažai trūksta o daugokai, todėl sunku ir emocijas atkapstyti. Bet aš pakapsčiau ir radau. Taigi, laukiu gero kadro, kai grįši iš ten, kur planuoji važiuoti.
QUOTE(marakeš @ 2008 02 21, 16:57)
Man visai patiko ši marakeš nuotrauka. Papasakosiu ką joje aš matau
Nuotraukoje neintensyvios spalvos, todėl raudonas pastatas tampa pagrindiniu akcentu. Žibintai ant šio pastato sienos pasikartoja taip sudarydami ritmą. Žvilgsnis vedamas žibintais tolyn pastebi apačioje esančius žmones. Vienas už kito einantys juodai apsirengę žmonės sukuria judėjimą. Kompoziciškai man čia per daug kairėje esančio balto pastato. Gražiau būtų, jei kairys pastatas užimtų trečdalį erdvės, o raudonas du trečdalius. Taip pat norėtųsi šiek tiek daugiau apačios - vietos nueiti žmonėms. Būtų gražiau, jei nebūtų automobilio ir stiklinio žalio balkono.
QUOTE(inc @ 2008 02 21, 13:06)
o jei rimčiau, tai dabar savo naujuoju "žaislu" labiau užsiėmus. pakeičiau savo fujiuką į canon. nesulyginamas skirtumas. kartu pasiėmiau obektyvą 50mm, tai dabar sunkiausia įprast, kad reikia pačiai bėgiot , bet šiandien lekiu kaip tik pasiimt Elinos dovanotą kitinuką. bus lengviau man storulkai varinėt
Inc , sveikinu ir su nauju pirkiniu, ir su nauju statusu
QUOTE(sayonara @ 2008 02 21, 13:37)
Sayonara, turi sitas kadras savo zavesio. Niekas lyg ju nesieja, visi i skirtingas puses ziuri, bet man patinka.
Ir dar Pepi virtuveje - idomi poza, ryskumo zona gera.
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 21, 13:41)
Parsinešiau cross nuotraukas, su žmonėm nusprendžiau nebeeksperimentuoti Bitės ir Sayonaros portretai bus tik ryt, bet va šioje juostelėje buvo zuikio ir draugės su dukryte kadrų, biški gavosi zombiai nepatinka man tas raudonas cross
Bet vat išpleškindama juostelę dariau gėlių macro, man patiko rezultatas, net ir ryškiai raudonos spalvos
Komentarai?
Bet vat išpleškindama juostelę dariau gėlių macro, man patiko rezultatas, net ir ryškiai raudonos spalvos
Komentarai?
Pupeliuk, lyg sutapimas, pasiemiau ir as siandien savo pirma crosine juosta. Spalvos violetines Nusprendziau isbandyti Andriuskos rekomenduota laboratorija skanavimui (beje, prie seskines turegelio ju yra cielos 3, bet tikiuosi, kad Andriuska kalbejo apie FotoMax (rodos taip) ). Kaina is tiesu 10 lt/36 kadrai, kadro dydis 10 x 15 (jei spausdinti, kb nesake). Bet... mano juostos pas juos neeme, ne tik kad nenuskanavo, bet ir neatspausdino. Tada nukeliauvau i kita laboratorija, tai isdirbo mane, kodel cia taip juosta sugadinta, kas cia taip apsiriko beryskindamas ir galutiniam variante atspausdino mano nuotraukas juodai/baltas. Itariu, eksperimentu daugiau nebus (nebent su "geruoju" patikrintu action'u )
Va, o sugriztant prie Pupeliuko nuotrauku, tai vaikis man ne (gerai kad as nemaciau savu spalvotu nuotrauku, itariu vaizdzialis but panasus), o va is gelyciu labai svelniai ziurisi 2. Minksta tokia.
Patiko Wyshnios berniukas, nelabai atpazinau jame Wyshnios stiliu, bet spalvos tai suzavejo. Ir gerai Desiree parase, net isivaizduoju, kaip jis brauko kojytes pirtukais per grindis
Westos supyniu spalvotas variantas Idomiai tas tamsus fonas atrodo uz supyniu.
Elinos nuotraukose bent jau man labai matosi akivaizdus pozavimas. Bandyk vaikus kaip nors naturaliau susodint/sustatyt, arba fotografuok veikloje, nors ir daug kadru bus nieko verti, bet is tokios fotosesijos nors ir vienas bus labai vertingas. Na bent jau as apie save taip kalbu ir taip stengiuosi daryti.
Vis dar zaviuosi Bites Vilniumi. Nematau as jo taip, na bet tikiuosi, kad pamatysiu kada nors
Mindoozo suniukas labai graziai apsviestas, ir spalvytes malonios. Tikrai smagus kadras. Maloniai nuteikia gomuri
Ir dar norejau pasidziaugti, kad Desiree sugrizo