QUOTE(adrijana87 @ 2008 07 22, 22:40)
as netaikau to butent jums, as kalbu aplamai. O del to kad tik 5 vaikstynes nupirktos, centras nekaltas. Kiek lesu skiriama tiek priemoniu ir perkama. Juk tas darbuotojas yra tik isakymo vykdytojas, jis pats priemoniu neperka. ir sakykim ta vaikstyne papildoma, kuria nupirks ir kurios galbut niekam neprireiks kainuoja apie 5000 lt. kada uz ta suma sakykim galima nupirkt 25 naktipuodzio kedutes, kuriu laukia simtai zmoniu. Tai manau sita dalyka visai rimtai svarsto pirkimu komisija. Ir priima tokius sprendimus. Bet juk dabar turit tinkama vaikstyne, sulauksit ir reikalingos. O paskui, kai jau vaikiukas isaugines, is anksto uzsisakysit didesne, ir nebera problemos
Papildyta:
QUOTE(amcia @ 2008 07 22, 23:52)
as tikrai nieko nekaltinu, bent kol kas. mane tiesiog istiko sokas, nes man NTC darbuotojai paliko tik labai gera ispudi. as viska uzsakinejau ziema metu pradzioj. is ju puses negirdejau nei menkiausios uzuominos, kad negaleciau gauti tai, ko prasiau, tame tarpe ir vaikstynes, o bendravau su 2 darbuotojomis. man beliko tik laukti skambucio is labai paslaugiu darbuotoju. bet as nenusiraminau ir skambindavau pati visa pusmeti karts nuo karto, papasakodama grynai zmogiskai ir apie vaiko bukle ir nuo kada mums tu priemoniu butinai reikes. ir nei kartoneisgirdau net uzuominos, kad gali nebuti galimybes mums jos skirti, atvirksciai, man buvo pasakyta, kada bus daromas uzsakymas ir pasidziaugta, kad as taip is anksto rupinuosi ir net pasiulyta dar papildoma priemone.... tada laukimas skambinimas laukimas birzelio pradzia galas liepa... ir stai koks finalas..... man uzteko tik surinkt viena numeriuka ir as pasiekiau ta zmogu, kuris viska isaiskino! o is ju vis girdejau, kad tai negali prisiskambint, tai jiems buvo pazadeta... Jus sakot daug priemoniu... bet jei minetosios movitos tik penki vienetai LT, tai nejaugi jie galejo ja su kuo nors sumaisyt?! bet tai gi nemaitinkit pazadais, o pasakykit apie tai, kad tik tiek ir kad galbut kiti vaikai jau ne vienerius metus laukia... as suprasiu, gal e-bejui pasedesiu ir parsisiusiu kazka ar remeju surasiu ir nusipirksiu. as juk apie tuos penkis veinetus is cia ir suzfinojau, galbut ir adrijana taip pat...
aisku, atsiprasau uz emocijas, as vis dar tikiuosi, kad cia kazkoks nesusipratimas, nes kiek bendravau, darbuotojai man pasirode be galo malonus. zodziu, dar tikiuosi...
ps. beje, o kokiais kriterijais vadovaujantis atrenkami vaikai, kuriems skiriamos tos brangios ir retos(pasirodo) priemones? ir ar ta informacija prieinama? kokia yra eiles tvarka, kas ja 'reguliuoja'?
Na nezinau, man kazkas neitiketino, ka jus cia man pasakojat... As vis dar galvoju, kad cia atsitiktinumas
Aisku dabar jums geriausiai butu skambintis i skyriu ir issiaiskinti kokia situacija, gal dar tiekejai ves, nes vezimai buna per kelis kartus. kad ir tu paciu keliu brangiu priemoniu, vieni skyriai gauna anksciau kiti veliau. Sudetinga istikruju kazka komentuoti
Atrankos jokios manau nevyksta skiriant vaikstynes, svarbu diagnoze, kuri turi atitikti ministres parasytame isakyme, bet jei netiktu skyriuje iskart pasakytu, kai nuneset prasyma. priemone uzsakoma ir viskas, priemones uzsakineja ne skyriai, o vienas atsakingas asmuo. Ir kokia ten gali buti eile, jei per lietuva laukia keli vaikai... Nezinau ka ir pasakyti.
Situacija sudetinga, bet manau issispres.