Mielosios, esu kaip ir Jūsų nelaimės draugė
Turiu sūnutį su sunkia negalia, tik ji ne fizinė, o protinė. Žodžiu, daug nesiplėsiu. Esmė ta, kad kažkada į sanatorijas važinėti nusipirkau triratį vežimaitį, skirtą sportuojantiems tėvams. Vokiškas. Jis "tipo" bėgikams skirtas, ratai dideli, labai lengvas, niekur neužkliūna - toks specialiai sėdėti vaikui, kai tėveliai nori pabėgioti, o vaikas negali suspėt. Atlaiko iki 50 kg (tai čia pagal instrukciją. Kadangi atlaiko ir mane - drąsiai galiu teigti, jog laiko iki 59 minimum). Prisitvirtinau laiptelį antram vaikiukui. Žodžiu, puikus darbinis arkliukas pripučiamomis padangomis, kuris NIEKADA nesuluš, nes ten nėra kam sulūžti. Gulimą padėtį, kad sūnus galėtų miegoti lauke, pasidariau pati įsiūdama medžiagos šonuose, taigi, nebegaliu teigti, jog originalas, bet originalus - tai tikrai. Tai nėra spec. neįgaliukams skirta technika, bet man labai padėjo savo laiku. Dabar nebereikia. Palikau kol kas naudotis buvusiai darželio grupei. Gal yra mamytė, kuriai tas stebuklas gyvenimą palengvintų? Tiesa - stabdis - mirtinas, nuo stačiausio kalno tas vežimas nenuriedės, galima drąsiai palikti su visu vaiku
. Mėlynas. Ne skaisčiai, bet vis tiek mėlynas. Kažkada pirkau naują Vokietijoje (Lietuvoj antro tokio taip ir nemačiau), mokėjau nemažai. Dabar - kaip susitarsim. Galiu kad ir į bulves mainyti
Ar į bet ką. Net padovanot, jei gyvenat dar sunkiau nei aš pati (ai, gi pas mus standartiškai - tokiems vaikams lieka tik mamos
) Didžiausias "kaifas" tame, kad telpa ten ir suaugęs žmogus, ir stambus vaikas, ir dar antram vieta atsistoti yra, ir - NIEKAS nepasakys, jog sėdi neįgaliukas jame
Manęs vis klausdavo, kodėl toooookį didelį vežimu vežioju
. Sakydavau, kad pati turiu protinių sutrikimų ir nepastebėjau, jog jau užaugo
. Taigi, jei reikia kam - rašykit į až (tik), o tai tikrai geras daiktas, galintis palengvinti gyvenimą, be reikalo stovi. Beje, regis (jei gerai pamenu) ir į liftą telpa nesulankstytas įvežti.
Kaune