Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

QUOTE(Cherry_ @ 2008 04 08, 16:52)
tai gerai jums smile.gif pas man oda keista , labai daug nesvarumu, bet oda jautri, todel negaliu naudoti nieko tokio kaip sakant "stipraus" pries nesvarumus, nes oda grauzia sad.gif

tai tu gali buti mums kaip indikatorius, kurie produktai stiprus - kurie ne biggrin.gif
Atsakyti
Man svarbiausia, kad prausiklis švelniai, bet gerai nuplautų veidą rolleyes.gif Paskutiniai naudoti prausikliai: Avene, AA Oligovital, Iwostin ir šiuo metu turiu YR su ramaškėm, visi vienodai patiko, net negalėčiau geriausio išrinkti g.gif
Atsakyti
As staiga persimeciau i Biotherm pureness. Ir visai fainas, toki tikros svaros jausma ant veido palieka rolleyes.gif Patinka, kad po jo netraukia veido visiskai bigsmile.gif
Atsakyti
o as tokio vieno prausiklio neturiu, tiesiog stengiuosi kiekvienakart vis kitoki isigyt, zinoma atitinkanti mano odos tipa smile.gif
cia panasiai kaip ir su dantu pasta, kad rekomenduojama keist vis, tai kazkaip isitikinus, kad ir su prausikliais taip geriau daryt, tik nzn kiek tame mano mastyme teisybes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VABALIUKE @ 2008 04 08, 22:50)
As staiga persimeciau i Biotherm pureness. Ir visai fainas, toki tikros svaros jausma ant veido palieka rolleyes.gif  Patinka, kad po jo netraukia veido visiskai bigsmile.gif

turejau ir as toki prausikli (as visa rinkini turejau), tai patiko man tada thumbup.gif

QUOTE(Mimuke @ 2008 04 09, 15:52)
o as tokio vieno prausiklio neturiu, tiesiog stengiuosi kiekvienakart vis kitoki isigyt, zinoma atitinkanti mano odos tipa smile.gif
cia panasiai kaip ir su dantu pasta, kad rekomenduojama keist vis, tai kazkaip isitikinus, kad ir su prausikliais taip geriau daryt, tik nzn kiek tame mano mastyme teisybes smile.gif

as irgi niekad nesu pirkus tokio pat prausiklio is eiles kelis kartus.. visada keiciu smile.gif bet gal ne del to, kad oda pripras ar nepripras, bet vis tas noras isbandyt kazka naujo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2008 04 09, 16:52)

as tikrai zinau, kad AA pirksiu vel. Labai patiko. Esu sunaudojusi neutrogena 2in1 tris pakuotes. Pastas, sampunus, kremus keiciu tik eiliskuma, bet labai daznai perku vel ta pati produktai, kai atrandu, kad tiko ir patiko bigsmile.gif
Atsakyti
Naudoju Olay "Regenerist" - jis su smulkiais grudeliais, nors ir raso, kad kasdieninis prausiklis, bet as koki 1 karta per savaite juo prausiu ir dar turiu Elizabeth Arden "2in1 cleanser" - sitas labai patinka thumbup.gif Naudoju daznai, tik va kvapas neypatingas.
Atsakyti
loreal prausimosi putos super 4u.gif
Atsakyti
Rekomenduociau, kuriu oda problematiska: SEBAMED prausimosi putas (specialiai problematiskai odai).
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 23, 12:47)
aš naudoju medimix riebiai odai - mano oda juo labai apsipatenkinus thumbup.gif dar labai liux - 'garnier pure 3 in 1' rolleyes.gif

O man 'garnier pure 3 in 1' nepatiko..
Atsakyti
Nusipirkau tą išgirtą AA Oligovital, ale nelabai jis man... Oda mišri, dabar va vis riebesnė orams atšilus tampa, bet tas prausiklis vis tiek kažkaip pernelyg bjauriai ją sausina g.gif prieš tai turėjau normaliai ir mišriai odai skirtą "Sto receptov krasoty", tai buvo daug daug geresnis... Švelnus, tušą geriau nuplaudavo...
Atsakyti
Šiuo metu naudoju Elizabeth Arden prausiklį jautriai odai, labai patinka, nesausina odos, labai gerai nuvalo thumbup.gif Labai ilgam uztenka thumbup.gif

user posted image
Atsakyti