Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

QUOTE(prieblanda @ 2008 04 07, 12:30)
Joks  cool.gif 
Prausiklis PRAUSIA, vat ir visos jo funkcijos. Vien su prasikliu inkštirų panaikinti neįmanoma  doh.gif

Zinau, kad vien prausiklis nepades, smile.gif naudoju ir kitas priemones inkstiram naikinti, bet vis tiek norecia prausiklio, kuris irgi butu skirtas jiems mazinti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inggusik @ 2008 04 07, 12:54)
Zinau, kad vien prausiklis nepades,  smile.gif  naudoju ir kitas priemones inkstiram naikinti, bet vis tiek norecia prausiklio, kuris irgi butu skirtas jiems mazinti.  ax.gif

manau turetum pasiieskoti tarp NEUTROGENOS produktu ax.gif
Atsakyti
Naudoju TBS prausikli su arbatmediu aliejumi,Sothys ir dar man patinka Clinique thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inggusik @ 2008 04 07, 12:54)
Zinau, kad vien prausiklis nepades,  smile.gif  naudoju ir kitas priemones inkstiram naikinti, bet vis tiek norecia prausiklio, kuris irgi butu skirtas jiems mazinti.  ax.gif

O as siulyciau produktus su cinku. man ir mano pusseserei nuo visokiu spuogeliu padejo Uriage prausiklis su ZN ir CU. aisku veiduka issausina, tai nuo to sausumo naudoju dar Uriage Hyseac kremuka su AHA. veikia puikiai.
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2008 04 07, 17:50)
O as siulyciau produktus su cinku. man ir mano pusseserei nuo visokiu spuogeliu padejo Uriage prausiklis su ZN ir CU. aisku veiduka issausina, tai nuo to sausumo naudoju dar Uriage Hyseac kremuka su AHA. veikia puikiai.

O kur siu prekyciu galima isigyti ir kokia mazdaug kaina? ax.gif
Atsakyti
mano favoritai - Actipur ir Bioderma geliniai prausikliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 04 07, 19:33)
mano favoritai - Actipur ir Bioderma geliniai prausikliai  thumbup.gif

bioderma? kur ju isigyji? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 04 07, 18:33)
mano favoritai - Actipur ir Bioderma geliniai prausikliai  thumbup.gif

Aga, Biodermos labai geras, reiks vel isigyt wub.gif As pirkau VU vaistinej, bet maciau ir Farmos vaistinese..
Atsakyti
QUOTE(Nada @ 2008 04 07, 22:08)
bioderma? kur ju isigyji?  g.gif

universiteto 2, farma vaistinese
Atsakyti
QUOTE(gggiedrex @ 2008 04 07, 13:36)
manau turetum pasiieskoti tarp NEUTROGENOS produktu ax.gif

as naudojau neutrogenos prausikli 2in1, labai nepatiko, jokio poveikio tik grauzdavo nezmoniskai, ir inkstyru isvis nevalydavo
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 04 08, 15:33)
as naudojau neutrogenos prausikli 2in1, labai nepatiko, jokio poveikio tik grauzdavo nezmoniskai, ir inkstyru isvis nevalydavo

cia turbut kaip kam man tai tiko ir patiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(gggiedrex @ 2008 04 08, 15:46)
cia turbut kaip kam man tai tiko ir patiko g.gif

tai gerai jums smile.gif pas man oda keista , labai daug nesvarumu, bet oda jautri, todel negaliu naudoti nieko tokio kaip sakant "stipraus" pries nesvarumus, nes oda grauzia sad.gif
Atsakyti