Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

Sveikos 4u.gif As naudoju eucerin prausikli misriai ir normaliai odai, tai dar geresnio nesu turejusi, jis man thumbup.gif nesausina ir netempia odos ir kaip nusiprausi tai toks geras svarios odos jausmas thumbup.gif Turbut kito ir nebandysiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dovzil @ 2008 03 22, 10:47)
O tai ji irgi problematiskai odai skirta  g.gif  Kazkaip nieko nezinau apie ta kosmetika...uztai klausineju  blush2.gif

aha, problematiskai odai thumbup.gif
gamintojas L.E.D.
Atsakyti
QUOTE(ESCADA_SPORT @ 2008 03 25, 14:52)
Siuo metu naudoju SebaMed muila nuo spuogu ir kitu slamstuku.Bet man jis issausina oda,jau ir taip nuo KT oda pasausejo,girdejau kad putos SebaMed neblogos.Gal kas naudojat,gal netaip issausintu veiduka? ax.gif

turiu putas.. man tai labai issausina oda,ziauriai sutraukia veida,o paskui oda pleiskanot pradeda.. nepatinka..tik va neseniai nusipirkau ir neturiu kur deti.. g.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cinnamone: 25 kovo 2008 - 15:47
Sveikos mergaites 4u.gif sakykit gal ka galetumete patarti..? mano veido oda sausa,jautri,taciau isberta spuogeliu. atrodo turetu tada buti riebi veido oda.. jau net nzn koki parausikli naudoti. jei nuo spuogu tai ir nusausina ziauriai verysad.gif

galvoju gal reiktu pabandyti sita prausikli, gal padetu g.gif gal kas esat isbandziusios?

Prausiklis
Atsakyti
naudojau Nivea si prausikli
user posted image
labai patiko - oda lygi budavo ir nesiriebaluodavo thumbup.gif bet ir neissausindavo prausiant 2 kartus per diena.

dabar naudoju Loreal pure zone - nepatinka schmoll.gif sausina ir siaip kazko nelimpa.
Atsakyti
gal kuri naudojate? gundausi pirkti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ESCADA_SPORT @ 2008 03 25, 13:52)
Siuo metu naudoju SebaMed muila nuo spuogu ir kitu slamstuku.Bet man jis issausina oda,jau ir taip nuo KT oda pasausejo,girdejau kad putos SebaMed neblogos.Gal kas naudojat,gal netaip issausintu veiduka? ax.gif

turejau putas - nepatiko, vien kvapas erzinantis, o ka kalbeti apie tempima... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 03 25, 22:11)
turejau putas - nepatiko, vien kvapas erzinantis, o ka kalbeti apie tempima... schmoll.gif

visiskai pritariu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ESCADA_SPORT @ 2008 03 25, 12:52)

Sausina odą tikrai.

QUOTE(Nada @ 2008 03 25, 17:47)
Sveikos mergaites  4u.gif  sakykit gal ka galetumete patarti..? mano veido oda sausa,jautri,taciau isberta spuogeliu. atrodo turetu tada buti riebi veido oda.. jau net nzn koki parausikli naudoti. jei nuo spuogu tai ir nusausina ziauriai  verysad.gif

galvoju gal reiktu pabandyti sita prausikli, gal padetu g.gif  gal kas esat isbandziusios?

Prausiklis

Nuo spuogų prausikliai nepadeda. Jei kas aiškina priešingai - nusišneka. Prausiklis viso labo nuplauna nešvarumus. Kuo švelniau tai padarysit, tuo odai bus lengviau kovoti su kitais neigiamais dalykais, kaip kad per stiprios/netinkančios/erzinančios priemonės, nevykusi priežiūra, neigiami išorės veiksniai ir pan. ax.gif
Taip kad renkantis prausiklį BET KURIO TIPO ODAI pagrindinis dalykas - kad prausiklis būtų ŠVELNUS.

Beje, pastebėjimas dėl prausiklių, apie kuriuos sakiau, kad nelabai gerai nuplauka akių makiažą: nuplauna, jei šiek tiek daugiau prausiklio iškart ant blakstienų užmuiluoju smile.gif Dėl to galiu drąsiai rekomenduoti rusišką Propeller gelinį prausiklį - švelnus, malonus, man netempia odos ir akių makiažą visgi nuplauna bigsmile.gif Taigi šis prausiklis sakyčiau pralenkia taip mano išgirtą AA Oligovital ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieblanda: 25 kovo 2008 - 23:16
QUOTE(cinnamone @ 2008 03 25, 16:46)
turiu putas.. man tai labai issausina oda,ziauriai sutraukia veida,o paskui oda pleiskanot pradeda.. nepatinka..tik va neseniai nusipirkau ir neturiu kur deti.. g.gif  doh.gif

mh,man lygiai tas pats,tepu kremais brangiausiais,drekinu,bet iki kito veido prausimo,bett ai jei neplauciau butu spuogeliu.ech..vargas su tokia oda kaip manoji doh.gif
Atsakyti
[quote=jadzka,2008 03 24, 17:22]
Dabar dar turiu Shisheido pureness serijos veido prausiklį. Tai fianas jis man thumbup.gif: gerai prausia, nuvalo makiažą ir pan. LAbai patinka smile.gif

Gundausi situo, bet neapsisprendziu kazkaip g.gif O nuo jo netempia odos? Vakar issityriau ora ir paaiskejo, kas ji misri ir dar jautri, ka ir taip itariau jau. Ar tinka jis jautriai odai?
Papildyta:
QUOTE(WWWitch @ 2008 03 18, 21:08)
Naudoju Kanebo firmos prausikli Creamy Soap, veido valikli Cleansing Cream  thumbup.gif poto naudoju  Kanebo Lotion ir Emulsion  thumbup.gif

Kuo patinka jie? Kokiai odai skirti? g.gif Labai domina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 03 25, 20:19)
gal kuri naudojate? gundausi pirkti
user posted image

nusipirkau, sugundė akcija-atrakcija biggrin.gif
bet dar nebandžiau..

dabar turiu oriflame antioxidant su vynuogėm..tai ką aš galiu pasakyt... nu šūdų šūdas..tiesa, kvepia skaniai.
Atsakyti