Sveikos As naudoju eucerin prausikli misriai ir normaliai odai, tai dar geresnio nesu turejusi, jis man nesausina ir netempia odos ir kaip nusiprausi tai toks geras svarios odos jausmas Turbut kito ir nebandysiu
QUOTE(dovzil @ 2008 03 22, 10:47)
O tai ji irgi problematiskai odai skirta Kazkaip nieko nezinau apie ta kosmetika...uztai klausineju
aha, problematiskai odai
gamintojas L.E.D.
QUOTE(ESCADA_SPORT @ 2008 03 25, 14:52)
Siuo metu naudoju SebaMed muila nuo spuogu ir kitu slamstuku.Bet man jis issausina oda,jau ir taip nuo KT oda pasausejo,girdejau kad putos SebaMed neblogos.Gal kas naudojat,gal netaip issausintu veiduka?
turiu putas.. man tai labai issausina oda,ziauriai sutraukia veida,o paskui oda pleiskanot pradeda.. nepatinka..tik va neseniai nusipirkau ir neturiu kur deti..
Sveikos mergaites sakykit gal ka galetumete patarti..? mano veido oda sausa,jautri,taciau isberta spuogeliu. atrodo turetu tada buti riebi veido oda.. jau net nzn koki parausikli naudoti. jei nuo spuogu tai ir nusausina ziauriai
galvoju gal reiktu pabandyti sita prausikli, gal padetu gal kas esat isbandziusios?
Prausiklis
galvoju gal reiktu pabandyti sita prausikli, gal padetu gal kas esat isbandziusios?
Prausiklis
naudojau Nivea si prausikli
labai patiko - oda lygi budavo ir nesiriebaluodavo bet ir neissausindavo prausiant 2 kartus per diena.
dabar naudoju Loreal pure zone - nepatinka sausina ir siaip kazko nelimpa.
labai patiko - oda lygi budavo ir nesiriebaluodavo bet ir neissausindavo prausiant 2 kartus per diena.
dabar naudoju Loreal pure zone - nepatinka sausina ir siaip kazko nelimpa.
gal kuri naudojate? gundausi pirkti
QUOTE(ESCADA_SPORT @ 2008 03 25, 13:52)
Siuo metu naudoju SebaMed muila nuo spuogu ir kitu slamstuku.Bet man jis issausina oda,jau ir taip nuo KT oda pasausejo,girdejau kad putos SebaMed neblogos.Gal kas naudojat,gal netaip issausintu veiduka?
turejau putas - nepatiko, vien kvapas erzinantis, o ka kalbeti apie tempima...
QUOTE(Tiffany @ 2008 03 25, 22:11)
turejau putas - nepatiko, vien kvapas erzinantis, o ka kalbeti apie tempima...
visiskai pritariu
QUOTE(ESCADA_SPORT @ 2008 03 25, 12:52)
Sausina odą tikrai.
QUOTE(Nada @ 2008 03 25, 17:47)
Sveikos mergaites sakykit gal ka galetumete patarti..? mano veido oda sausa,jautri,taciau isberta spuogeliu. atrodo turetu tada buti riebi veido oda.. jau net nzn koki parausikli naudoti. jei nuo spuogu tai ir nusausina ziauriai
Prausiklis
Prausiklis
Nuo spuogų prausikliai nepadeda. Jei kas aiškina priešingai - nusišneka. Prausiklis viso labo nuplauna nešvarumus. Kuo švelniau tai padarysit, tuo odai bus lengviau kovoti su kitais neigiamais dalykais, kaip kad per stiprios/netinkančios/erzinančios priemonės, nevykusi priežiūra, neigiami išorės veiksniai ir pan.
Taip kad renkantis prausiklį BET KURIO TIPO ODAI pagrindinis dalykas - kad prausiklis būtų ŠVELNUS.
Beje, pastebėjimas dėl prausiklių, apie kuriuos sakiau, kad nelabai gerai nuplauka akių makiažą: nuplauna, jei šiek tiek daugiau prausiklio iškart ant blakstienų užmuiluoju Dėl to galiu drąsiai rekomenduoti rusišką Propeller gelinį prausiklį - švelnus, malonus, man netempia odos ir akių makiažą visgi nuplauna Taigi šis prausiklis sakyčiau pralenkia taip mano išgirtą AA Oligovital
QUOTE(cinnamone @ 2008 03 25, 16:46)
turiu putas.. man tai labai issausina oda,ziauriai sutraukia veida,o paskui oda pleiskanot pradeda.. nepatinka..tik va neseniai nusipirkau ir neturiu kur deti..
mh,man lygiai tas pats,tepu kremais brangiausiais,drekinu,bet iki kito veido prausimo,bett ai jei neplauciau butu spuogeliu.ech..vargas su tokia oda kaip manoji
[quote=jadzka,2008 03 24, 17:22]
Dabar dar turiu Shisheido pureness serijos veido prausiklį. Tai fianas jis man : gerai prausia, nuvalo makiažą ir pan. LAbai patinka
Gundausi situo, bet neapsisprendziu kazkaip O nuo jo netempia odos? Vakar issityriau ora ir paaiskejo, kas ji misri ir dar jautri, ka ir taip itariau jau. Ar tinka jis jautriai odai?
Papildyta:
Kuo patinka jie? Kokiai odai skirti? Labai domina
Dabar dar turiu Shisheido pureness serijos veido prausiklį. Tai fianas jis man : gerai prausia, nuvalo makiažą ir pan. LAbai patinka
Gundausi situo, bet neapsisprendziu kazkaip O nuo jo netempia odos? Vakar issityriau ora ir paaiskejo, kas ji misri ir dar jautri, ka ir taip itariau jau. Ar tinka jis jautriai odai?
Papildyta:
QUOTE(WWWitch @ 2008 03 18, 21:08)
Naudoju Kanebo firmos prausikli Creamy Soap, veido valikli Cleansing Cream poto naudoju Kanebo Lotion ir Emulsion
Kuo patinka jie? Kokiai odai skirti? Labai domina
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 03 25, 20:19)
nusipirkau, sugundė akcija-atrakcija
bet dar nebandžiau..
dabar turiu oriflame antioxidant su vynuogėm..tai ką aš galiu pasakyt... nu šūdų šūdas..tiesa, kvepia skaniai.