Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

QUOTE(begike @ 2009 06 10, 21:20)
as irgi nematau del ko, tiesiog nesupratau nei is sio, nei is to toki atsakyma gauti  ax.gif  smile.gif

Būna žmonėm nervai sukyla, tik manau reikėtų savo nervus išlieti ne ant žmonių, kurių net nepažįstat, ir ne kosmetikos temoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 06 10, 20:39)
Būna žmonėm nervai sukyla, tik manau reikėtų savo nervus išlieti ne ant žmonių, kurių net nepažįstat, ir ne kosmetikos temoj  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
tesiant tema, gal kas esat Aubrey organics prausiklius isbande? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 06 10, 15:53)
as berods dar kai to kremo nenaudojau, pastebejau kad nuo prausiklio lyg ir neaiski reakcija. Tik galvoju ar nebus blogiau jei pvz prausiklio nenaudosiu ir vakare nenuplausiu to spf kremo  unsure.gif

Na kad ir kaip nepatiko jums diskusija del prausikliu, bet tikrai naiviai nuskambejo klausimas nenuplaut nakciai kremo su spf ax.gif nebent norite pasipuost dar keletu spuogeliu..
Del muilo nezinau, man asmeniskai labai traukia. Aisku vakara kita ir vaikiskas gal nieko. Medimix pabandykit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ligita8352 @ 2009 06 10, 20:56)
Na kad ir kaip nepatiko jums diskusija del prausikliu, bet tikrai naiviai nuskambejo klausimas nenuplaut nakciai kremo su spf  ax.gif  nebent norite pasipuost dar keletu spuogeliu..
Del muilo nezinau,  man asmeniskai labai traukia. Aisku vakara kita ir vaikiskas gal  nieko. Medimix pabandykit  smile.gif

tai man pasiule nenaudot kurio nors produkto, tai sakau gi kad kaip bus, jei nenuplausiu spf doh.gif
Muilu neploviau ir neplausiu, aciu uz pasiulyma. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 06 10, 21:59)
tai man pasiule nenaudot kurio nors produkto, tai sakau gi kad kaip bus, jei nenuplausiu spf  doh.gif 
Muilu neploviau ir neplausiu, aciu uz pasiulyma.  mirksiukas.gif

Jeigu muilu nenorite plauti, tai paprasčiausiai gerai nusivalo nuprausus vandeniu, o po to vatos tamponėliu nuvalyt, gana gerai nusivalo, bent jau man, kai nėra sąlygų nusipraust su prausikliu smile.gif arba su paprastomis drėgnomis servetėlėmis makiažui valyti, jos yra labai švelnios, ir patogu nešiotis bet kur, o kaina taip pat nesikandžioja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 06 10, 19:52)
manau, neturėtų pakenkti, jeigu neilgą laiką naudotumėte paprastą vaikišką muilą, jame nėra įvairių blogų medžiagų, švelnus ir pakankamai prausia odą, šiek tiek sausindamas, bet tam yra kremas smile.gif jums spręsti

nė nė, jau tik ne muilai schmoll.gif ir odą sausina, ir poras gali kimšti.

QUOTE(begike @ 2009 06 10, 19:56)
uz save kalbekit  cool.gif 

Atrodo normaliai klausima uzdaviau, normaliai atsaket, kas dabar pasidare  unsure.gif  jei nepatiko kad per daug klausimu uzduotu, tai geriau neatsakineti, nes nemalonu paskutinius postus skaityti.

nu o aš normaliai atsakiau: kitu plauk, o tu sakai "neturiu". tai čia kaip suprast? kadangi tema apie kosmetiką, o ne psichologinės pagalbos tarnyba, tai taip ir atsakiau. ne mano stilius mekenti ir verkšlenti. netinka prausiklis - imi kitą. nenori imti kito - naudok tą ir nesiskųsk ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 06 11, 08:23)
nė nė, jau tik ne muilai  schmoll.gif  ir odą sausina, ir poras gali kimšti.
nu o aš normaliai atsakiau: kitu plauk, o tu sakai "neturiu". tai čia kaip suprast? kadangi tema apie kosmetiką, o ne psichologinės pagalbos tarnyba, tai taip ir atsakiau. ne mano stilius mekenti ir verkšlenti. netinka prausiklis - imi kitą. nenori imti kito - naudok tą ir nesiskųsk  ax.gif

Vaistinėse galima gauti porų nekemšančių vaistinių muilų, kurie tikrai nesausina odos mirksiukas.gif
Atsakyti
Isigijau neostratos prausikli,ismeginau,gerai nuprausia veido makiaza(tuso nemeginau),esausina veido smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 06 11, 18:02)
Isigijau neostratos prausikli,ismeginau,gerai nuprausia veido makiaza(tuso nemeginau),esausina veido smile.gif

iš karto būtų įdomu kainą sužinoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 06 11, 18:22)
iš karto būtų įdomu kainą sužinoti  4u.gif

apie 65 lt
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 06 11, 19:46)
apie 65 lt

taip ir maniau kad galinga kaina turėtų būt, nes sunku gerą prausiklį už centus gaut biggrin.gif pati nesu labai didelių kainų rėmėja, tačiau už kokybę mokėti pasiruošusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 06 11, 22:22)
taip ir maniau kad galinga kaina turėtų būt, nes sunku gerą prausiklį už centus gaut  biggrin.gif  pati nesu labai didelių kainų rėmėja, tačiau už kokybę mokėti pasiruošusi  4u.gif

as irgi tos minties vedina pirkau biggrin.gif paziurek,SM daug atsiliepimu geru apie neostrata
Atsakyti