Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

QUOTE(prieblanda @ 2009 06 10, 07:31)
nes sausai odai skirtuose prausikliuose (kaip ir kitose priemonėse) neretai pasitaiko medžiagų, kurios kemša poras, o dėl to ir kyla spuogai  mirksiukas.gif

šiaip tai yra ne tik sausa ir mišri oda, kodėl nepasirinkus normaliai odai švelnaus prausiklio?

apie tai kaip tik galvojau rolleyes.gif naudoju krema normaliai odai ir norejau tokio prausiklio, bet as daznai nepataikau ir man netinka doh.gif Dabar galvoju, kad gali ir kremas kimsti, nes jis su spf, tai nejaugi vel naujos linijos reik ieskot doh.gif

QUOTE(Vitulka @ 2009 06 10, 09:23)
mano mišri dehidratuota. Bet pradėjo darytis tik mišri  smile.gif

pažiejau visgi kokiai odai skirtas tas Babor. Akurat ypač sausai ir jautriai doh.gif

nu va, taip ir maniau biggrin.gif svarbiausia priezastis rasta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 06 10, 11:59)
apie tai kaip tik galvojau  rolleyes.gif  naudoju krema normaliai odai ir norejau tokio prausiklio, bet as daznai nepataikau ir man netinka  doh.gif Dabar galvoju, kad gali ir kremas kimsti, nes jis su spf, tai nejaugi vel naujos linijos reik ieskot  doh.gif 
nu va, taip ir maniau  biggrin.gif  svarbiausia priezastis rasta  mirksiukas.gif

o kreme kokios medžiagos už salės filtrą tarnauja? jei titano ar cinko oksitai, tai kimšti gali kuo puikiausiai.
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 06 10, 11:17)
o kreme kokios medžiagos už salės filtrą tarnauja? jei titano ar cinko oksitai, tai kimšti gali kuo puikiausiai.

taip man rodos sios... naturalus mineraliniai filtrai unsure.gif Tai gal cia visa komplekta susirinkau? doh.gif ir netinkamas prausiklis (nors nedirgina ir nesausina odos) ir kremas su spf.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 06 10, 15:41)
taip man rodos sios... naturalus mineraliniai filtrai  unsure.gif  Tai gal cia visa komplekta susirinkau?  doh.gif  ir netinkamas prausiklis (nors nedirgina ir nesausina odos) ir kremas su spf..  unsure.gif

pabandyk kurio nors nenaudoti ir pažiūrėti, kaip oda reaguos. bo jei spuogai lenda, tai nieko gero.
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 06 10, 14:46)
pabandyk kurio nors nenaudoti ir pažiūrėti, kaip oda reaguos. bo jei spuogai lenda, tai nieko gero.

as berods dar kai to kremo nenaudojau, pastebejau kad nuo prausiklio lyg ir neaiski reakcija. Tik galvoju ar nebus blogiau jei pvz prausiklio nenaudosiu ir vakare nenuplausiu to spf kremo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 06 10, 15:53)
as berods dar kai to kremo nenaudojau, pastebejau kad nuo prausiklio lyg ir neaiski reakcija. Tik galvoju ar nebus blogiau jei pvz prausiklio nenaudosiu ir vakare nenuplausiu to spf kremo  unsure.gif

džyzuz biggrin.gif kitu prausikliu plauk.
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 06 10, 15:09)
džyzuz  biggrin.gif kitu prausikliu plauk.

neturiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 06 10, 16:11)

niekam tai neįdomu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieblanda: 10 birželio 2009 - 15:25
manau, neturėtų pakenkti, jeigu neilgą laiką naudotumėte paprastą vaikišką muilą, jame nėra įvairių blogų medžiagų, švelnus ir pakankamai prausia odą, šiek tiek sausindamas, bet tam yra kremas smile.gif jums spręsti
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 06 10, 15:24)
niekam tai neįdomu  cool.gif

uz save kalbekit cool.gif

Atrodo normaliai klausima uzdaviau, normaliai atsaket, kas dabar pasidare unsure.gif jei nepatiko kad per daug klausimu uzduotu, tai geriau neatsakineti, nes nemalonu paskutinius postus skaityti.
Atsakyti
merginos, nesipykit, nematau priežasties dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 06 10, 19:10)
merginos, nesipykit, nematau priežasties dar biggrin.gif

as irgi nematau del ko, tiesiog nesupratau nei is sio, nei is to toki atsakyma gauti ax.gif smile.gif
Atsakyti