Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

sveiki,mano oda lab.problematiska,tai dermatologe pasiule(man pasiteiravus)prausikli,uz kuri suplojau 64lt. doh.gif gal esat kas bande,ir yra kokiu nuomoniu? g.gif bent jau kiek as ji dabar naudojau,atrodo neblogas cool.gif
My Webpage
Atsakyti
Man mėgstamiausias yra BIODROGA prausiklis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2009 05 23, 16:02)
sveiki,mano oda lab.problematiska,tai dermatologe pasiule(man pasiteiravus)prausikli,uz kuri suplojau 64lt. doh.gif gal esat kas bande,ir yra kokiu nuomoniu? g.gif bent jau kiek as ji dabar naudojau,atrodo neblogas cool.gif
My Webpage

Aš jį buvau nusipirkusi. Bet išsigandau jame įeinančio triklozano galimos žalos (antibakterinė medžiaga, dėl ko gali išsiderinti pačios odos natūrali mikroflora ir natūrali gynyba nuo visokių mikrobų), todėl tik pabandžiau ir nebenaudojau. Supasavau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2009 05 23, 20:22)
Aš jį buvau nusipirkusi. Bet išsigandau jame įeinančio triklozano galimos žalos (antibakterinė medžiaga, dėl ko gali išsiderinti pačios odos natūrali mikroflora ir natūrali gynyba nuo visokių mikrobų), todėl tik pabandžiau ir nebenaudojau. Supasavau cool.gif

unsure.gif
Atsakyti
Siuo metu naudoju is Avon, Solutions Pure pore-fection, dar nenusivyliau smile.gif pas mane oda riebi, bet kiek bandziau garnier ir loreal tai visi sausino oda schmoll.gif
Atsakyti
Jau beveik metus prausiklio f-ja atstoja medimix muilas thumbup.gif ,nes vis nenusiperku suplanuoto neoglis prausiklio... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 05 25, 11:37)
Jau beveik metus prausiklio f-ja atstoja medimix muilas thumbup.gif ,nes vis nenusiperku suplanuoto neoglis prausiklio... doh.gif

Planuoju ir aš jį prisigriebti, daug gerų atsiliepimų skaičiau.
Atsakyti
Man patinka Iwostin prausiklis. Vaistineje labai isgyre, tai nusipirkau ir nesigailiu. Labai tinka alergiskai, jautriai odai. Jokio kvapo, toks naturalus. Ir kaina nedidele 20 lt.
Atsakyti
as irgi avon naudoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Angeliocikas @ 2009 05 25, 15:09)
as irgi avon naudoju g.gif

man labai patiko is avon Anew serijos su deguonimi, gaila kad jo jau negamina... verysad.gif
Atsakyti
margaritos prausiklis su ramunelem, garnier prausiklis misriai ir riebiai odai smile.gif
Atsakyti
siuo metu veido prausimui (valymui) naudoju tokias priemones (aisku pakaitomis): Druide muilas su ozkos pienu ir migdolais (super muilas thumbup.gif ), dr.Hauschka valomasis kremas, Weleda Iris pienelis..
Atsakyti