naudoju garnier 3 in 1, tai ten prausiklis, sveitiklis ir kauke, anksciau naudojau rasos prausikli, siaip rasos labiau patiko, nes garnier labai sausina, negaliu kasdien naudot, tai dabar planuoju pirkt arba antra rasos, arba ieskot idealesnio
mergaites, permeciau akim temele ir matau, kad dauguma maisot PRAUSIKLI ir SVEITIKLI. Tai dvi visiskai skirtingas funkcijas atliekancios priemones . Prausikli naudoti butina (dauguma raso, kad nenaudoja, nes sausina), tiesiog reikia tinkama pasirinkti - juo prausiama oda ryte ir vakare nuo nesvarumu, makiazo likuciu ir tt.. pries tapant krema. Prausiklio vietoj galima naudoti dvi priemones - pieneli ir tonika. Prausikliai yra lengvi, gelines, kremines arba putu konsistencijos ir neturi sukelt jokiu nemaloniu pojuciu.
Sveitiklis skirtas aktyvesniam veido odos nuvalymui ir nerekomenduojamas dazniau nei karta per savaite. . Jis buna be granuliu arba su. nenaudokite kavos tirsciu veidui (kazkurios zinutej skaiciau) - per grubu. taip pat jei oda labai jautri, su pulingais spuogais ar issipletusiais kapiliarais. Tokiai odai tinka tik kreminiai (be granuliu) ar zeliniai sveitikliai. Riebiai odai irgi nepersistenkite su sveitimu, nes tik neteisingai valydamos veida tik suakyvinsite riebaliniu laiuku veikla.
Nepasiklyskite terminuose, kad nepridarytumet zalos veidui
Sveitiklis skirtas aktyvesniam veido odos nuvalymui ir nerekomenduojamas dazniau nei karta per savaite. . Jis buna be granuliu arba su. nenaudokite kavos tirsciu veidui (kazkurios zinutej skaiciau) - per grubu. taip pat jei oda labai jautri, su pulingais spuogais ar issipletusiais kapiliarais. Tokiai odai tinka tik kreminiai (be granuliu) ar zeliniai sveitikliai. Riebiai odai irgi nepersistenkite su sveitimu, nes tik neteisingai valydamos veida tik suakyvinsite riebaliniu laiuku veikla.
Nepasiklyskite terminuose, kad nepridarytumet zalos veidui
QUOTE(jurguze @ 2009 05 11, 08:02)
Draudziama reklamuot
perzvelgiau to zmogaus varganas 8 zinutes ir visuose nuorodos i groziodeive, manau kad reklamuoja saita, o ne preimones
Siuo metu naudoju Uriage prausikli Tik visa serija riebiai odai padejo man isspresti odos problemas
As kazkaip niekada tokiu dalyku nenaudojau, bet dermatologei rekomendavus nusipirkau visa Iwostin serija. na ka galiu pasakyti - visai likau patenkinta, veidelis toks sviezesnis, maziau visokiu nesamoniu lenda lauk
Aš naudoju L'Oreal Dermo Expert Pure Zone prausiklį. Tiksliau visą liniją. Na galiu pasakyti, kad išties geri dalykėliai, bet stebuklų nedaro. Tiesiog palaiko odą švarią ir švelnią. Skirta tik riebiai odelei, nes prausiklis tikrai išdžiovintų sausą odą.
Man ypač patinka šiuo prausikliu prausti veidelį ryte - jis toks malonus, sakyčiau šaldantis. Veidukas paskui toks gaivus gaivus būna.
Šitą prausiklį, manau, galima rasti visose didesnėse parduotuvėse, o ir kaina nesikandžioja, tačiau, kaip minėjau, stebuklų nedaro. ;>
Man ypač patinka šiuo prausikliu prausti veidelį ryte - jis toks malonus, sakyčiau šaldantis. Veidukas paskui toks gaivus gaivus būna.
Šitą prausiklį, manau, galima rasti visose didesnėse parduotuvėse, o ir kaina nesikandžioja, tačiau, kaip minėjau, stebuklų nedaro. ;>
QUOTE(Rose. @ 2009 05 16, 18:31)
Aš naudoju L'Oreal Dermo Expert Pure Zone prausiklį. Tiksliau visą liniją. Na galiu pasakyti, kad išties geri dalykėliai, bet stebuklų nedaro. Tiesiog palaiko odą švarią ir švelnią. Skirta tik riebiai odelei, nes prausiklis tikrai išdžiovintų sausą odą.
Man tai nuo sios serijos visa veida buvo isbere, tiksliau nuo kremo
Išbandžiau daug, bet geriausias Eucerin jautriai odai - su juo ir akių makiažą prausiu,nes labai nemėgstu atskirai užsiimti akių valymu. O nuo spuogų mane išgelbėjo Mary Kay acne prone skin serija, ten labai geras prausiklis su silicio rugštimi, bet deja netinka akims nuplauti...
Naudoju Thalion firmos prausikli. Labai patinka, nesausina, netempia odos.
as naudoju biodrogos veidui praust putas,esu patenkinta,turejau ir alieju sios firmos veidui praust,bet putos man labiau patinka
Rasos linija