Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 12, 20:03)
Dabar nenaudoju jokiu prausikliu nes spouogu jie tikrai nesumazina, tik oda vietomis issausina doh.gif daug geriau veido kauke karta i savaite pasidaryti bigsmile.gif

man tai nesausina..gal jus netinkamus naudojot..o prausiklis man tai butinas..ryte nuplaut oda neuztenka su vandeniu,o vakare susikaupusiu nesvarumu irgi su vandeniu gerai nenuprausi..o veido kauke neisvalius veido pries tai bent su svietikliu neduoda gero efekto..
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 04 12, 17:18)
man tai nesausina..gal jus netinkamus naudojot..o prausiklis man tai butinas..ryte nuplaut oda neuztenka su vandeniu,o vakare  susikaupusiu nesvarumu irgi su vandeniu gerai nenuprausi..o veido kauke neisvalius veido pries tai bent su svietikliu neduoda gero efekto..

Bandziau daugelio firmu bet jokio teigiamo efekto man jie nedave schmoll.gif man geriausias sveitiklis - kavos tirsciai thumbup.gif
Atsakyti
Thalion neblogas
Atsakyti
Aš tai naudoju iš AVON..Bet nepasakyčiau,kad teigiamai veikia schmoll.gif , o dar su alkoholiniu toniku pasitepus veida jis pasidaro blizgus blink.gif --o tai man nepatinka.Dabar nusipirkau iš oriflame vynuogių kvapo veido prausikli tj tikiuos kad šitas prausiklis nenuvils 4u.gif
Atsakyti
MB labai situ dziaugiasi, kasdien naudoja jau antrus metus, labai gerai poras isvalo thumbup.gif Mano oda jautri tai man labai issausina unsure.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 13, 19:27)
MB labai situ dziaugiasi, kasdien naudoja jau antrus metus, labai gerai poras isvalo thumbup.gif  Mano oda jautri tai man labai issausina  unsure.gif
user posted image

as daba renkuosi prausikli,mano oda irgi labai jautri,o koki tu naudoji prausikli,kuris tinka ir patinka?
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 04 13, 19:32)
as daba renkuosi prausikli,mano oda irgi labai jautri,o koki tu naudoji prausikli,kuris tinka ir patinka?

Nenaudoju jokio schmoll.gif bigsmile.gif tik su kavyte atsargiai pasveiciu karta per savaite, nes jokie pirktiniai man netiko unsure.gif
Atsakyti
As naudoju Clean&Clear prausikli geras liuks thumbup.gif Oda tapo lyginesne ir pastebimai grazesne thumbup.gif
Atsakyti
Dar Garnier jautriai odai neblogas- be alkoholio, agurkėliais truputiį kvepia:) bet spėju jie odą ramina. Makiažą tikrai puikiai nuplauna wink.gif
Atsakyti
as Eucerin prauisikli naudoju. tikrai geras, nesausina odos.
Atsakyti
As naudoju VICHY prausikli man labai patinka. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo swedicka: 19 balandžio 2009 - 18:02
QUOTE(swedicka @ 2009 04 19, 19:02)
As naudoju VICHY prausikli man labai patinka.  thumbup.gif

Kokį, kodėl patinka? ax.gif
Atsakyti