Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

QUOTE(dovzil @ 2008 03 21, 22:03)
O kuom jis geras tas L.E.D. ?  g.gif  As kazkaip nemaciau tokio pas mus unsure.gif Cia vaistiniu produktas ar kosmetikos parduotuviu?

tai tik vaistinese prekiaujama priemone, kuri yra labai gerai toleruojama, kur kas efektyvesne negu uriage
Atsakyti
cistaja linija man geriausi thumbup.gif
Atsakyti
SebaMed. Nusiperku 0.5 l uz 30lt ir naudoju puse metu.
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 03 21, 21:46)
tai tik vaistinese prekiaujama priemone, kuri yra labai gerai toleruojama, kur kas efektyvesne negu uriage

O tai ji irgi problematiskai odai skirta g.gif Kazkaip nieko nezinau apie ta kosmetika...uztai klausineju blush2.gif
Atsakyti
Turėjau ir neblogas buvo "Rasos" prausiklis veidui. Bet labai jau saldžiai kvepėjo, lyg kramtoma guma g.gif
Atsakyti
As tai su Faberlic tokiom melsvom putom prausiuos...patinka kad jis toks minkstas..nu putos...isivaizduojat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pievu_gele @ 2008 03 22, 10:11)
Turėjau ir neblogas buvo "Rasos" prausiklis veidui. Bet labai jau saldžiai kvepėjo, lyg kramtoma guma  g.gif

blink.gif blink.gif blink.gif aš tą prausiklį irgi turėjau, bet kramtoške nė iš tolo man nekvepėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 03 23, 00:37)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  aš tą prausiklį irgi turėjau, bet kramtoške nė iš tolo man nekvepėjo  biggrin.gif

tai gal su sveitikliu sumaise g.gif sveitiklis labai skaniai kvepia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ange @ 2008 03 22, 01:13)
SebaMed. Nusiperku 0.5 l uz 30lt ir naudoju puse metu.

o kokiai odai skirta?gal sebamedas ka nors turi sausai odai? bigsmile.gif
Atsakyti
Dabar dar turiu Shisheido pureness serijos veido prausiklį. Tai fianas jis man thumbup.gif: gerai prausia, nuvalo makiažą ir pan. LAbai patinka smile.gif

Dar labai patiko Avene Cleanance. Tik gaila, kad buteliukas be dozatoriaus ax.gif vienintelis minusas sakyčiau....

O gal kas nors bandė Christina prausiklius?
http://www.kosmedija...preparatai.html
Atsakyti
Š tai norėčiau šitą įssigyti. Gal kas bandėt? Kokie atsiliepimai?
user posted image
Atsakyti
Siuo metu naudoju SebaMed muila nuo spuogu ir kitu slamstuku.Bet man jis issausina oda,jau ir taip nuo KT oda pasausejo,girdejau kad putos SebaMed neblogos.Gal kas naudojat,gal netaip issausintu veiduka? ax.gif
Atsakyti