Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

prasau patarimo,help!
mano oda misri,linkusi riebaluotis,bet kai panaudoju koki prausikli isdziovinanti spuogus tai pradeda oda serpetoti,gal zinote koki nors gera kuris butu ir nuo spuogu,makijaza gerai nuplautu,bei oda kad neserpetotu nuo jo.
norejau dar paklaust ar nuo abc prausiklio oda ne serpetoja?ir gal kas bande lorealio derma genesis,kokiai jis odai skirtas gal kas zino,nes ant pakuotes nenurodyta.
Atsakyti
QUOTE(wetta @ 2009 01 23, 15:44)
prasau patarimo,help!
mano oda misri,linkusi riebaluotis,bet kai panaudoju koki prausikli isdziovinanti spuogus tai pradeda oda serpetoti,gal zinote koki nors gera kuris butu ir nuo spuogu,makijaza gerai nuplautu,bei oda kad neserpetotu nuo jo.
norejau dar paklaust ar nuo abc prausiklio oda ne serpetoja?ir gal kas bande lorealio derma genesis,kokiai jis odai skirtas gal kas zino,nes ant pakuotes nenurodyta.

Galiu pasiūlyti Exuviance prausiklį jautriai odai. Visai nesausina, švelnus, toks kaip želė ir labai skalsus. Aš jau antrą buteliuką pardėjau, tai pajutau, kad reikia keisti. Savąjį pardavinėju išparduotuvėje.O šiaip jais , kiek mačiau, tik Sugiharos centruose prekiauja pas mus. Čia gydomoji kosmetika.

Pati pakeitimui dabar nusipirkau Biotherm žalią prausiklį. Šis man irgi patinka. Nes labai nemėgstu agresyvių sausinančių doh.gif Tiksliau mano oda nemėgsta ax.gif Tik Biotherm brangesnis.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2009 01 23, 15:59)
....
Pati pakeitimui dabar nusipirkau Biotherm žalią prausiklį. Šis man irgi patinka. Nes labai nemėgstu agresyvių sausinančių doh.gif Tiksliau mano oda nemėgsta ax.gif  Tik Biotherm brangesnis.

Kokiai odai jis skirtas?
kaip supatau jis labai mažai sausina?
gal bandėte ir šios serijos kremą?
Atsakyti
QUOTE(wetta @ 2009 01 23, 16:44)
prasau patarimo,help!

man padejo Actipur prausiklis, parduodamas vaistinese (tik ne visose yra), nuo jo neserpetoja oda, bet spuogus pagydo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2009 01 23, 18:24)
Kokiai odai jis skirtas?
kaip supatau jis labai mažai sausina?
gal bandėte ir šios serijos kremą?

Mišriai odai skirtas. Sausina labai mažai. Irgi želė pavidalo. Man patinka prausikliai, kurie lengvai nusiplauna. Ne taip, kaip kai kurie - plauni plauni, ir vis jaučiasi doh.gif
Tos serijos bandžiau visą rinkinuką - prausiklį, toniką ir kremą. Prausiklis thumbup.gif Tonikas labai geras, bet aš paskutiniu metu iš viso be tonikų apsieinu. O kremas tai nieko ypatingo, nelabai patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 23 sausio 2009 - 19:28
labai domina atsiliepimai apie Lancome Gel Clarte (Foaming Cleansing Gel) gelini prausikli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2009 01 23, 19:27)
Mišriai odai skirtas. Sausina labai mažai. Irgi želė pavidalo. Man patinka prausikliai, kurie lengvai nusiplauna. Ne taip, kaip kai kurie - plauni plauni, ir vis jaučiasi doh.gif
Tos serijos bandžiau visą rinkinuką  - prausiklį, toniką ir kremą. Prausiklis thumbup.gif  Tonikas labai geras, bet aš paskutiniu metu iš viso be tonikų apsieinu. O kremas tai nieko ypatingo, nelabai patiko.

ar mes kalbam apie aqua source kremuką? raklamuoja kad nerealus drėkinimas rolleyes.gif

user posted image

prašau plačiau pakomentuot toniką? kodėl toks super 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2009 01 23, 21:52)
ar mes kalbam apie aqua source kremuką? raklamuoja kad nerealus drėkinimas  rolleyes.gif

user posted image

prašau plačiau pakomentuot toniką? kodėl toks super  4u.gif

Taip , apie tą patį drinks_cheers.gif

Dėl reklamavimo - tai maža kas ką reklamuoja mirksiukas.gif Galų gale kiekviena oda skirtingai tą kosmetiką priima ax.gif Aš turėjau mini kremo pakuotę, tai šio kremo nebepirkčiau - man jis kažkoks neypač gerai įsigeriantis, toks kaip želė, nemoku paaiškinti blush2.gif Konsistencija nepatiko.
O tonikas normalus ax.gif Aš vertinu priemones, neapsunkinančias veido. Tai va šis tonikas man lengvas, galima būtų pasakyti, kaip vanduo smile.gif Na nelimpa juo nusivalius, kaip kad nuo kai kurių pasitaiko, ko aš ypač nemėgstu. Juo nusivalius juntamas gaivos pojūtis.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2009 01 23, 22:49)
Taip , apie tą patį drinks_cheers.gif

Dėl reklamavimo - tai maža kas ką reklamuoja mirksiukas.gif  Galų gale kiekviena oda skirtingai tą kosmetiką priima ax.gif  Aš turėjau mini kremo pakuotę, tai šio kremo nebepirkčiau - man jis kažkoks neypač gerai įsigeriantis, toks kaip želė, nemoku paaiškinti blush2.gif  Konsistencija nepatiko.
O tonikas normalus ax.gif  Aš vertinu priemones, neapsunkinančias veido. Tai va šis tonikas man lengvas, galima būtų pasakyti, kaip vanduo smile.gif  Na nelimpa juo nusivalius, kaip kad nuo kai kurių pasitaiko, ko aš ypač nemėgstu. Juo nusivalius juntamas gaivos pojūtis.

atsiprasau kad isikisu ne i tema blush2.gif biggrin.gif bet man irgi nepatinka veida apsunkinantys kremai, bet deja dazniausiai tokius nusiperku doh.gif Jei nepaslaptis koki jus naudojat krema, kuris gerai isigeria, gerai drekina, nekemsa poru? blush2.gif ir koks jusu odos tipas? 4u.gif Sorry, jei jau raset, gal praleidau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 01 24, 11:15)
atsiprasau kad isikisu ne i tema  blush2.gif  biggrin.gif  bet man irgi nepatinka veida apsunkinantys kremai, bet deja dazniausiai tokius nusiperku  doh.gif  Jei nepaslaptis koki jus naudojat krema, kuris gerai isigeria, gerai drekina, nekemsa poru?  blush2.gif  ir koks jusu odos tipas?  4u.gif  Sorry, jei jau raset, gal praleidau...  blush2.gif

Na jau mes čia ne į temą pradėjom cool.gif
Mano oda jautri, išsilpėtę kapiliarai, mišri, vasarą labai linkusi riebaluotis ir prakaituoti. Paitaiko, išberia ir pūlingais spuogeliais. Ir poros išsiplėtę. Vienu žodžiu - visa puokštė.
An ksčiau pora metų aš naudojau visokias priemones su AHA, PHA. Valiausi su rūgštimis, naudojau Exuviance kosmetiką. Bet dabar galvoju gal padaryti pertrauką nuo rūgščių.
Beje kremas gerai įsigeriantis , reguliuojantis riebalų ir net prakaito įsiskyrimą man buvo Zeniac. Bet ten irgi su rūgštimis. Žiemai dieną netinka, kadangi be SPF , tai lieka jį naudoti tik rudenį ir pavasarį.
Šiuo metu aš susikoncentravusi ties kapiliarų apsauga, tai rytais naudoju Rasa iš rausvos linijos jautriai odai su išsiplėtusiais kapiliarais. Panašaus poveikio bandžiau iš Avene, Eucerin, bet Rasa tiesąsakant man lengvesnis variantas, geriau įsigeria. Rekomenduoju šiltuoju sezonu pabandyti iš Rasa drėkinintį jautriai odai, man vasarą thumbup.gif tiko. Tik aš jį tepiau vakare, o ryte jau kremą su SPF, šią vasarą būtent iš Neostratos.
O vakare dabar tai aš renkuosi tik drėkinantį kremą. Ką tik pabaigiau Clinians drėkin. kremą prieš mimikos raukšles. Jis man tiko ir patiko. Dabar tepliojuosi Chanel Hydramax+ mėginuku. Laukia nusipirktas Vichy Normaderm . Ir dar gavau mėginuką, bandysiu artimiausiu metu Bioderma iš linijos raustančiai odai, kosultacijoje sakė, kad būtent tokio man dabar labiausiai reikia, kad jokių aknių dermatitų šiuo metu nematyti.
Atsakyti
isigyjau seba med prausimosi putas nuo spuogu,siaip nesausina,bet kazkokios keistokos,atrodo kad vis maza ju,visai neputoja ir nesimuiluoja.
taip pat nusipirkau Garnier "pure"drekinama kremuka riebiai odai,tai labai patinka,taip kaip ir parasyta,oda islieka ilga laika matine,toks visai neriebinantis,bet padrekinantis.gal kas isbande ji taip pat,kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(natalikas @ 2009 01 23, 11:38)
kiek tik prausikliu nenaudojau,po akim nou tuso vistiek joda buvo,tai dar pieneliai ir panaasiai,karocie tiek babkiu i nieka isliaidau verysad.gif .na tikraipagalvojus losjonas tusuj valiti pakiu makijaza,pienelis veido makijazui,tonikas ir nieko !!! doh.gif o neseniai mano prausiklis pasibaide ,naudoju nivejos linijos kosmetika,paemiau maziaus prausikli voniai HIPPfirmos,ir iskapto visas veidas isiplove,nieko nereikejo daugiau thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ,ir guli dabar mano pieneliai ir T.T.spintelei .o veidas svelnus tapo,inkstiru biski noses sryti buvo,bingo,SUPER . thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif pabandikit,maksimoj perku,jis rozinis toks,kudikiu prieziuros skyriuje stovi kaina16lt.

gal nuotrauka galima? blush2.gif
Atsakyti