Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

QUOTE(Dovkyte @ 2008 10 27, 20:53)
na as siandien isbandziau Clinique prausikli(skysta muiliuka) riebiai odai,tai visai patiko bigsmile.gif be to be proto skalsus ,isspaudziau mazulyti taskiuka,o taaip isputojo ax.gif idomu ar pades bent kiek mano riebiai ,spuoguotis linkusiai odytei.. ax.gif

Aha, ir man tas prausiklis labai patiko nors mano oda misri thumbup.gif Labai skalsus wub.gif
Atsakyti
Mano kosmetologe kadangi nepatare misrios odos valyti pieneliu, tai turiu toki prausikli kremini, su pudros dalelem, kurios puikiai "isplauna" riebaliukus. Is Maria Galland profesionalios serijos thumbup.gif Tikrai labai skalsus produktas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunsbaby @ 2009 01 17, 23:46)
Mano kosmetologe kadangi nepatare misrios odos valyti pieneliu, tai turiu toki prausikli kremini, su pudros dalelem, kurios puikiai "isplauna" riebaliukus. Is Maria Galland profesionalios serijos  thumbup.gif  Tikrai labai skalsus produktas bigsmile.gif

Prasom daugiau apie si prausikli. Kur perki? Kiek kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Sunsbaby @ 2009 01 17, 22:46)
Mano kosmetologe kadangi nepatare misrios odos valyti pieneliu, tai turiu toki prausikli kremini, su pudros dalelem, kurios puikiai "isplauna" riebaliukus. Is Maria Galland profesionalios serijos  thumbup.gif  Tikrai labai skalsus produktas bigsmile.gif

kodel nepatare? g.gif kad riebins oda, uzkims ar kaip? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begike: 17 sausio 2009 - 23:49
as biodermos prausikli naudojum nesausina odos ,gerai nuvalo makiaza , tinka ir kudikiams parasyta .man jis super lb svelnus .
Atsakyti
QUOTE(Sunsbaby @ 2009 01 17, 22:46)

As irgi uzsisakiau si prausikli is kosmetologes drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 01 16, 18:41)
o jeigu gerai nuplauna makiaza,kam tada dar valyti su pieneliu? g.gif

paakiai pilksvi vistiek lieka, be to veida atgaivina.
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2009 01 19, 19:37)
paakiai pilksvi vistiek lieka, be to veida atgaivina.

mm. man tai geras prausiklis skaitosi, kuris nuvalo taip makiaza kad nelieka jokiu paakiu pilksvu.. g.gif
pienelis man tai kazkoks nesusipratimas is visu kosmetiniu priemoniu , niu bet cia tik man ,kitiem liuks , ir as nieko pries thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gggiedrex @ 2008 02 28, 19:22)
Na as siuo metu naudoju AVON ANEW linijos prausikli 2 in 1 thumbup.gif

Labas ar imanoma panaikinti spuogus siuo prausikliu?
Atsakyti
QUOTE(Dominykos @ 2009 01 22, 15:06)

As nemanau kad su betkokiu prausikliu galima panaikint spuogus, negaliu pasakyt nebandziau ant spuoguotos odos g.gif Jis labiau toks gaivinantis sakyciau
Atsakyti
QUOTE(Dominykos @ 2009 01 22, 15:06)

Siaip spuogam panaikint specialiu priemoniu yra, aisku prausiklis irgi prisideda, nes jei veido nepraustume-tai ir spuogu priaugtu. O siaip jei domina spuogu naikinimas, SM yra nemazai temu apie tai mirksiukas.gif
Atsakyti
kiek tik prausikliu nenaudojau,po akim nou tuso vistiek joda buvo,tai dar pieneliai ir panaasiai,karocie tiek babkiu i nieka isliaidau verysad.gif .na tikraipagalvojus losjonas tusuj valiti pakiu makijaza,pienelis veido makijazui,tonikas ir nieko !!! doh.gif o neseniai mano prausiklis pasibaide ,naudoju nivejos linijos kosmetika,paemiau maziaus prausikli voniai HIPPfirmos,ir iskapto visas veidas isiplove,nieko nereikejo daugiau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,ir guli dabar mano pieneliai ir T.T.spintelei .o veidas svelnus tapo,inkstiru biski noses sryti buvo,bingo,SUPER . thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif pabandikit,maksimoj perku,jis rozinis toks,kudikiu prieziuros skyriuje stovi kaina16lt.
Atsakyti