Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

QUOTE(prieblanda @ 2008 03 19, 13:47)
Lyg TBS vieną prausiklį teturėtų  rolleyes.gif

Oi pamirsau parasyt blush2.gif man tas su arbatmedziu geriausias thumbup.gif
Atsakyti
Maniskis - Bioderma Foaming Gel riebiai ir misriai odai, siek tiek sausina bet poros labai sumazejo wub.gif wub.gif
Atsakyti
Na, as naudoju siuo metu Lumene valomaji zele prausikli.. smile.gif Sarmoje kainuoja virs 30lt kazkur smile.gif Svelnus, jokiu minusu nematau smile.gif Gerai isvalo veido oda thumbup.gif Dar nusipirkau Oriflame kasdienini sveiciamaji prausikli smile.gif Irgi rezultatais labai patenkinta thumbup.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnieter: 19 kovo 2008 - 17:10
naudoju neutrogenos
user posted image

na sumažiną spuogelių skaičių, bet visiškai nesunaikina verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freedom: 19 kovo 2008 - 21:21
Gal kuri naudojot nivea for man riebios odos prausiklį? bigsmile.gif
Atsakyti
Mergaites, o jus va tokio nebandet?
user posted image
Baigiasi mano Vichy Normaderm prausiklis, galvoju gal toki nusipirkt g.gif Krema su AHA ir drekinancia matine emulsija isigyjau.....o va prausiklio dar ne.
Atsakyti
Aš jau antrą kartą perku "FRESH LOOK" Exfoliating Liquid Soap, labai patinka wub.gif , oda nesausėja, nerausta,netempia...,ilgai naudojamas thumbup.gif (tik niekur foto nerandu blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LAPUTĖ: 20 kovo 2008 - 09:06
QUOTE(LAPUTĖ @ 2008 03 20, 08:01)
Aš jau antrą kartą perku "FRESH LOOK" Exfoliating Liquid Soap, labai patinka  wub.gif ,  oda nesausėja, nerausta,netempia...,ilgai naudojamas  thumbup.gif  (tik niekur foto nerandu  blush2.gif )

o kur tu ji perki?
Atsakyti
kadangi siek tiek pasinesiau ant naturalios kosmetikos, tai siuo metu naudoju Madara muiliuka veidui prausti.. sakyciau neblogas, priekaistu neturiu.. neblogai nuprausia makiaza (net balkstienu tusa nuplove), akiu negrauze, veido odos visai netempia po prausimosi, net kremo galiu netepti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(obelele @ 2008 03 20, 22:01)
o kur tu ji perki?

Sugiharos "Grožio centre" arba Akropoly "SPA centre" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dovzil @ 2008 03 19, 23:42)
Mergaites, o jus va tokio nebandet?
user posted image
Baigiasi mano Vichy Normaderm prausiklis, galvoju gal toki nusipirkt  g.gif  Krema su AHA ir drekinancia matine emulsija isigyjau.....o va prausiklio dar ne.

bandziau, labai fainas, nesausina, bet geriau truputeli pridek pinigeliu ir isigyk L.E.D. ACtipur Gel Nettoyant prausikli, va toki:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 03 21, 17:08)
bandziau, labai fainas, nesausina, bet geriau truputeli pridek pinigeliu ir isigyk L.E.D. ACtipur Gel Nettoyant prausikli, va toki:

user posted image

O kuom jis geras tas L.E.D. ? g.gif As kazkaip nemaciau tokio pas mus unsure.gif Cia vaistiniu produktas ar kosmetikos parduotuviu?
Atsakyti